| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • sejur rimini Miramare Bellaria
 • sejur rimini Miramare Bellaria
 • sejur rimini Miramare Bellaria
 • sejur rimini Miramare Bellaria
 • sejur rimini Miramare Bellaria
 • sejur rimini Miramare Bellaria
 • sejur rimini Miramare Bellaria
 • sejur rimini Miramare Bellaria
 • sejur rimini Miramare Bellaria
 • sejur rimini Miramare Bellaria

Miramare Bellaria 4*, Rimini

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 449 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Miramare Bellaria 4*, Rimini

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 18 septembrie 2015
Tarif sejur / adult 449,00 €

 

Informaţii hotel Miramare Bellaria – programe sociale Rimini 2015

Hotelul Miramare Bellaria 4* este situat pe malul mării în Bellaria, la 700 metri distanță de gară și la 13 km de orașul Rimini , Hotelul are tradiție îndelungată, a fost inaugurat în anul 1913, beneficiază de o atmosferă ospitalieră și de facilități moderne, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare.

Facilități camere: mobilier clasic, LCD, televiziune prin satelit, telefon, seif, aer condiţionat, încălzire, minibar, acces internet, uscător de păr, duș, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, family room, aer condiționat, încălzire, lift, seif, acces internet, cameră de bagaje, programe de divertisment, bibliotecă, piscină exterioară, hidromasaj, sală de fitness, tenis, internet-café, mini-club (copii între 4-12 ani), închirieri biciclete, spălătorie, parcare.

Informaţii utile sejur în Rimini

Rimini este o renumită staţiune italiană de pe litoralul Mării Adriatice, în regiunea Emiliana-Romagna din partea de nord a țării. Rimini este o destinație turistică atrăgătoare, o combinație interesantă între monumentele istorice din trecutul său glorios și o infrastructură turistică modernă. Rimini este o destinație potrivită atât pentru cei ce se relaxează cu familia cât și pentru cei care preferă distracțiile nocturne. Centrul balnear Riminiterme, plajele întinse cu nisip, o mulțime de restaurante, cluburi, hoteluri, magazine, parcurile acvatice Aquafan și Atlantica, își așteaptă an de an vizitatorii. Rimini este oraşul natal al celebrului regizor Federico Fellini și deseori este numit „capitala gurmanzilor”. Orașul a fost fondat romani, beneficiază de o istorie de peste două milenii, de multe monumente istorice și de artă. Aeroportul Federico Fellini se află la aproximativ 5 km distanță.

Clima: Rimini are o climă sub-continentală, cu umiditate ridicată permanent, precipitațiile sunt distribuite în mod echitabil pe tot parcursul anului. Iernile sunt blânde cu o temperatură medie de 4° C, iar verile sunt calde cu o temperatură medie de 23° C. Primăvara și toamna se manifestă constant briza mării, iar temperaturile sunt cuprinse între 15 și 23 de grade.

Moneda: €

Obiective turistice:

Ponte di Tiberio din Rimini este podul ce traversează râul Marecchia. A fost fondat în timpul domniei Împăratului Augustus și finalizat în timpul domniei lui Tiberius, are o lungime de opt metri și cinci arcade. Podul este deschis pietonal și traficului de vehicule și în prezent.

Castelul Sismondo a fost construit la ordinul lui Sigismondo Pandolfo Malatesta, un influent personaj politic și militar din secolul al XV-lea, membru al familiei nobiliare Malatesta ce a condus Rimini între anii 1239-1528.

Templo Malatestiano este catedrala orașului Rimini, ansamblul a fost construit în jurul bisericii gotice San Francisco. Lucrările de construcţie comandate de familia Malatesta la Templul Malatesta au început în anul 1447 și vizau restaurarea, extinderea unei biserici franciscane din secolul al XIII-lea. Exteriorul bisericii este din marmură, arhitectura este de inspirație clasică, antică. Edificiul găzduiește fresca realizată de Piero della Francesca, sculpturi și basoreliefuri semnate de Agostino di Duccio, o pictură a lui Giorgio Vasari.

Arcul lui Augustus cel mai vechi arc din Italia, a fost ridicat în anul 27 î.e.n. și a devenit simbolul orașului Rimini. Arcul are o înălţime de 17 metri și a fost ridicat din ordinul Împăratului Cezar Augustus Octavianus. Pe structura Arcului sunt gravate portrete a patru zeități romane: Jupiter, Neptun, Apollo și Minerva.

Parcul Italia in Miniatura a fost realizat către Ivo Rambaldi, un om de afaceri pasionat de istorie, artă şi călătorii. În prezent parcul beneficiază de aproape 300 de miniaturi precum: Colosseumul, Fontana di Trevi sau Piazza di Spania din Roma, Duomo, Palazzo Vecchio şi Santa Croce din Florenţa, Piazza dei Miracoli din Pisa, Duomo din Milano, Piazza Maggiore şi Piazza del Netuno din Bologna.

Muzeul Fellini este dedicat cinefililor, oferă informaţii privind bibliografia lui Federico Fellini, documente, înregistrări, schiţe sau fotografii ori costume din perioada contemporană regizorului. Vizitarea muzeului vă permite o cunoaștere a carierei lui Fellini.

Excursii gratuite:

Bologna, capitala regiunii Emilia-Romagna, este situată în partea de nord a Italiei, în extremitatea meridională a Câmpiei Padane. Orașul a fost locuit de etrusci, gali, cucerit de romani, administrat de bizantini și longobarzi, a participat în lupta împotriva temutului Barbarossa. În anul 1088 a fost fondată aici prima universitate din lumea occidentală, cu renumiţi maeştri în drept, scriitori precum: Dante, Petrarca şi Boccaccio. Secolul al XIII-lea a însemnat pentru Bologna perioada de maximă înflorire politică și economică, epoca marilor reforme, în anul 1256 pentru prima dată în Europa apare o lege prin care este abolită iobăgia. Oraşul este reînnoit urbanistic şi cunoaște o extraordinară înflorire a artei. În secolul al XIX-lea Academia Filarmonică din Bologna a promovat personalități precum: Rossini, Verdi, Brahms, Wagner, Puccini, Liszt. Bologna este renumită prin acoperișurile roșcate de țiglă, porticuri, teatre, gastronomie și viața de noapte animată. Turul panoramic în Bologna cuprinde: Piazza del Nettuno, Piazza Maggiore cu Palazzo D’Accursio, Bazilica Sfântul Petroniu, Muzeul Morandi și Muzeul Civic Arheologic.

Excursii opționale:

San Marino (Republica Serenisima San Marino) este al treilea cel mai mic în Europa după Vatican și Monaco, dar care se pretinde a fi cea mai veche republică din lume, fondată de Sfântul Marinus în anul 301 d.Chr. Capitala San Marino este principala destinatie turistică, vizitatorii sunt atrași de arhitectura medievală, de clădirile locuite permanent încă din secolul al XIV-lea, de muzee și pentru suveniruri. În această excursie vom vizita: Cetatea, Palatul Căpitanilor Regenți și  Muzeul Torturii (45 €/adult).

Florența, capitala regiunii italiene Toscana, este orașul artelor și al Renașterii italiene, o destinație captivantă. Florența beneficiază un patrimoniu cultural și artistic excepțional, clădiri medievale impresionante, palate vechi, domuri ondulate, biserici și galerii de artă renumite în toată lumea. Perioada de înflorire a orașului din Evul Mediu este strâns legată de numele influentei familii Medici, care a încurajat și finanțat o parte din lucrările artistice între secolele al XIV-lea și al VIII-lea. Destinele unor personalități de renume precum Leonardo da Vinci, Niccolo Machievelli, Galileo Galilei, Amerigo Vespucci, Donatello sunt legate de orașul Florența. Centrul său istoric a fost introdus pe lista Patrimoniului Universal UNESCO, merită vizitate: Turnul cu clopot Giotto, Turnul Signiorii, Fântâna lui Neptun, Palazzo Vecchio, Palatul Pitti, Catedrala Sfânta Maria del Fiore, Muzeul Ufizzi, cripta familiei Medici (79 €/adult).

Veneția se află în nord-estul Italiei, într-o lagună a Mării Adriatice și cuprinde peste 100 insule. Orașul a jucat un rol extem de important în istoria europeană și a fost disputată de marile puteri europene ca o bijuterie inestimabilă. Datorită așezării sale inedite, Veneția este destinația preferată a îndrăgostiților din întreaga lume. Clădirile medievale, zecile de canale și poduri elegante fascinează și atrag vizitatorii de secole. Faima orașului s-a datorat timp de secole artizanilor locali, pentru producția de oglinzi, tapiserii, vitralii, cristaluri, iar în prezent atrage prin tezaurul său cultural, carnavalurile fastuoase, plimbările romantice cu celebrele gondole, vinurile aromate. Principalele atracții ale orașului sunt: Piața și Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Ponte Rialto, Chiesa San Salvator, Canal Grande (79 €/adult).

Verona a fost transformat în orașul iubirii eterne de nemuritoarea poveste de dragoste “Romeo și Julieta”. Orașul Verona este situat în regiunea Veneto, pe malul râului Adige, la poalele dealului San Pietro. În antichitate Verona era punctul de întâlnire a patru drumuri comerciale importante, orașul a devenit capitală regională a Imperiului Roman și a rezistat invaziilor france și ostrogote. În perioada medievală au avut lupte pentru putere aprige între familiile aristrocratice rivale, fapt ce a inspirat celebra poveste de dragoste scrisă de William Shakespeare. Verona beneficiază de o impresionantă colecție de opere de artă și monumente incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO. Merită vizitate edificiile romane precum: Arena, Teatrul Roman, Arco dei Gavi, Porta dei Borsari, Porta dei Leoni; monumente medievale: Basilica San Zeno Maggiore, Basilica San Lorenzo, Biserica Santa Maria Antica, Domul, Biserica Sant’Anastasia; Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Castelvechhio și Casa di Julietta (55 €/adult).

Excursie în Perugia și Asissi – Perugia este unul dintre cele mai bine conservate orașe medievale italiene, capitala regiunii Umbria din centrul țării. Perugia este un oraș cosmopolit, așezat într-o zonă deluroasă, pitorească, cu o viață culturală activă și cu două universități. Așezarea datează din secolul al IX-lea î.e.n., a înflorit în perioada medievală când s-au costruit palate opulente și edificii religioase impresionante. Merită vizitate: centrul vechi cu bulevardul Corso Vanucci, Fontana Maggiore, Palazzo dei Priori, Galleria Nazionale dell’Umbria, Giardini Carducci cu târgul de antichităț, fortăreața Rocca Paolina din secolul al XVI-lea, biserica Oratorio di San Bernardino. Assisi este orașul natal al Sfântului Francis, fondatorul ordinului franciscan și unul dintre cei mai cunoscuți sfinți catolici. Atracția principală a orașului este Biserica Sfântul Francis construită în secolul al XIII-lea, care adăpostește moaștele Sfântului, un important loc de pelerinaj al cultului catolic (55 €/adult).

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri