Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • programe socliale napoli augustus Ottaviano
 • programe socliale napoli augustus Ottaviano
 • programe socliale napoli augustus Ottaviano
 • programe socliale napoli augustus Ottaviano
 • programe socliale napoli augustus Ottaviano
 • programe socliale napoli augustus Ottaviano
 • programe socliale napoli augustus Ottaviano
 • programe socliale napoli augustus Ottaviano
 • programe socliale napoli augustus Ottaviano

Augustus 4*, Napoli

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 559 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Programe sociale Napoli
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune, un pahar cu vin și apă în timpul meselor; Bilete de avion și taxe de aeroport; Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asigurare medicală de călătorie și storno; Asistență turistică; Turul orașului și plimbare pietonală în Napoli; Excursie în Salerno și la Palatul Regal din Reggia di Caserta.
Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la obiective turistice.
Oferta pentru Napoli este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 2, 9 octombrie
Tarif sejur / adult 559,00 €

 

Informaţii hotel Augustus – programe sociale Napoli

Hotelul Augustus 4* este situat în vecinătatea Parcului Național Vezuviu, în Ottaviano, la aproximativ 20 km distanță de orașul Napoli. Hotelul este clasic, cu o amplasare excelentă pentru explorarea sitului Pompei și a Golfului Napoli.

Facilități camere: mobilier clasic, telefon, LCD, televiziune prin satelit, acces internet, birou, seif, minibar, încălzire, aer condiţionat, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, izolare fonică, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, camere pentru nefumători, încălzire, aer condiţionat, lift, seif, acces internet, cameră de bagaje, salon TV, săli de conferinţe şi petreceri, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), spălătorie, parcare.

Informaţii utile sejur în Napoli

Napoli este al treilea oraș ca mărime din Italia, capitala regiunii sudice Campania, situat pe malul Golfului Napoli și la poalele Vezuviului. Istoria lui debutează în secolul al VI-lea î.e.n., când a fost fondat de navigatorii greci cu numele Neapolis, oraşul nou. Neapolis a beneficiat de o epocă înfloritoare sub administrația elenă și romană, a fost capturat de ostrogoți și a devenit apoi ducat sub ocrotirea Constantinopolului și în cele din urmă a Papalității. În perioada medievală a fost administrat de spanioli și francezi, a făcut parte din Regatul celor Două Sicilii și a fost integrat în Regatului Italiei în anul 1861. Datorită moştenirii culturale și artistice generoase, centrul istoric din Napoli este inclus în Patrimoniul UNESCO, frumusețea orașului este cel mai bine definită de zicala “Vedi Napoli, e poi muori!” (Vezi Napoli și apoi poți să mori). Legenda spune că pizza s-a născut în Napoli, prima ar fi fost preparată în anul 1889, cu ocazia vizitei regelui Umberto și a reginei Margherita. Pizza era un preparat al locuitorilor săraci și semăna cu o plăcintă, bucătarul a îmbunătățit banala rețetă, iar ornamentul imita steagul italian pentru a-l impresiona pe rege.  

Clima:  Napoli are o climă mediteraneană, cu zile însorite și temperaturi ridicate în timpul verii și zile ploioase și răcoroase în timpul iernii. Toamna și primăvara sunt ideale pentru a explora zona datorită temperaturilor blânde. În lunile iulie și august temperatura depășește deseori 30°C, iar precipitațiile sunt foarte rare. Iarna debutează cu precipitații și ceață, temperatura nu scade sub 5°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Palazzo Reale din Napoli, a fost reședința viceregilor spanioli și a casei regale de Bourbon. Palatul beneficiază de o arhitectură impresionantă, construcția a început în secolul al XVII-lea și a fost modernizat de mai multe ori. Fațada este decorată cu opt regi aparținând familiilor dinastice, care s-au succedat la conducerea orașului. Pot fi admirate grădinile superbe, apartmentele regale, teatrul, capela Palatine, piesele de artă ale muzeului, Biblioteca Națională și Piazza del Plebiscito din fața palatului.

Castelul Maschio Angioino din Napoli a fost ridicat sub domnia lui Carol I de Anjou, în secolul al XIII-lea, servind drept fortăreață și reședință regală. Castelul a devenit un important centru cultural în timpul domniei lui Robert de Anjou, fiind frecventat de numeroși artiști și oameni de știință, printre care Giotto, Petrarca, Boccaccio. Administrarea aragoneză i-a definitivat forma de cetate, a fost adăugat arcul de triumf de la intrarea principală. În prezent castelul găzduiește Muzeul Municipal și diferite evenimente culturale.

Castelul dell`Ovo este cel mai vechi din Napoli, construit pe insula Megaride în secolul al XII-lea de normanzi, pe ruinele unor construcții mai vechi. Castelul este conectat cu orașul printr-un drum pietruit, actualul castel a fost ridicat în secolul al XV-lea. Castelul adăpostește în prezent Muzeul de Preistorie și este gazdă pentru evenimente cultural și expoziții. Numele castelului provine dintr-o veche legendă, potrivit căreia poetul latin Vergilius ar fi ascuns în fundație un ou pentru a asigura stabilitatea construcției.

Castelul Sant’Elmo este o cetate medievală ridicată în secolul al XIII-lea pe un deal, în apropiere de Certosa San Martino lângă Napoli, Italia. Numele cetății, Sant’Elmo, provine de la numele unei vechi biserici din secolul al X-lea. Cetatea a fost modificată în secolul al XVI-lea dobândind forma hexagonală actuală, a avut un rol militar, defensive, a servit drept închisoare, iar în prezent găzduiește un muzeu.

Duomo di Napoli (Cattedrale di San Gennaro) este o catedrală medievală, fondată în secolul al IV-lea pe ruinele unui templu elen dedicat zeului Apollo. Clădirea actuală a fost ridicată în secolul al XIV-lea și a fost consolidată și modificată de mai multe ori, din construcția inițială asupraviețuit doar Baptisteriul. Catedrala este dedicată Maicii Domnului, însă credincioșii o atribuie Sfântului Gennaro, patronul spiritual al orașului. Domul deține relicve sfinte ale martirului, considerate miraculoase și devine loc de pelerinaj în lunile mai, septembrie ți decembrie.

Bisericile din Napoli sunt construcții impresionante, decorate cu lucrări de artă ale artiștilor italieni renumiți, pot fi menționate: San Gregorio Armeno, Santa Maria del Carmine, Capela Santa Maria della Pieta, Gesu Nuovo, San Giovanni a Carbonara, Girolamini, San Domenico Maggiore.

Muzeul Național de Arheologie din Napoli deține o colecție impresionantă de artefacte romane din Pompei, Stabiae, Herculaneum și lucrări de artă din perioada greacă, romană și renascentistă. Muzeul a fost fondat în anul 1750 de regele Carol al III-lea al Spaniei și se mândrește cu exponate extreme de valoroase precum colecția Farnese, papirusurile din Herculaneum, statui de bronz romane, mozaicuri recuperate din Pompei, artefacte egiptene.

Muzeul Capodimonte găzduiește colecții de artă din perioada cuprinsă între secolele al XIII-lea și al XVIII-lea, care au aparținut familiei Farnese, moștenite de la familia Bourbon. Colecția Romană include opere de artă realizate de Michelangelo, Tiziano, El Greco, Raffaello și Botticelli.

Excursii gratuite:

Vom face trei vizite în orașul Napoli. În prima seară a sejurului vom face turul panoramic “Napoli by Night”, vom vizita principalele zone turistice ale orașului. În a treia zi a sejurului vom vizita din nou Napoli, printre cele mai renumite obiective turistice amintim: Duomo di Napoli, simbolul orașului, Piazza Plebicisto, Basilica di San Franceso di Paola, Palazzo Reale, Galleria Umberto I, Piazza del Gesu Nuovo cu Chiesa di GesuNuovo, Mănăstirea Santa Chiara, Palazzo Pignatelli. După tur, veți avea la dispoziție timp liber pentru vizite individuale sau shopping. În ultima zi a sejurului vom vizita un parc din Napoli, de pe dealul Posillipo, cu o priveliște suberbă a Golfului Napoli, timp liber pentru plimbări individuale și shopping.

Excursie în orașul Salerno așezat pe Coasta Amalfitană, un important centru cultural din Campania, vom admira cele mai importante obiective turistice: Domul, Cetatea Arechi, Muzeul Arheologic, Biserica Santissima Annunziata, Catedrala, San Mateo, palate și clădiri medievale, zona de promenadă Lungamore Trieste. Ne îndreptăm apoi spre stațiunea Agropoli de pe malul Golfului Salerno, timp liber pentru plimbare și relaxare.

Palatul Regal din Caserta este o capodoperă italiană a stilului arhitectural baroc, concurează cu cele mai vestite palate regale europene, a fost construit în secolul al XVIII-lea după planurile arhitectului Luigi Vanvitelli, ca reședință a regelui Carol al III-lea de Bourbon. Palazzo Reale di Caserta  se află pe lista patrimoniului mondial UNESCO. După vizitarea palatului și a grădinilor timp liber pentru plimbare în orășelul Caserta. (intrare 7 €/adult)

Excursii opționale:

Roma și Bazilica San Pietro: Excursia vă permite să admirați câteva obiective turistice renumite ale “cetății eterne” precum: Colosseum, Via dei Fori Imperiali, Columna lui Traian, Piața Veneția, Monumentul Vittorio Emanuele II, Capitoliul, Panteonul, Piața Navona, Fontana di Trevi și Piața Spaniei. Bazilica San Pietro din Vatican este definiția grandorii creștinismului, o construcție monumentală. Vastele Muzee ale Vaticanului păstrează în zeci de încăperi la fel spectaculoase, colecții valoroase din Egipt, Orient, Etruria, copleșitoare prin număr și valoarea inestimabilă. Bazilica  San Pietro reprezintă centrul romano-catolicismului, se crede că după crucificare Sfântul Apostolul Petru ar fi fost înmormântat aici. Domul a fost proiectat de Michelangelo și cea mai valoroasă sculptură renascentistă La Pieta se află aici. Capela Sixtină din Palatul Papal a fost pictată de Michelangelo în anul 1510.(99 €/adult)

Insula Capri este o destinație luxoasă, cu tradiție îndelungată, care a fascinat împărați, artiști și celebrități încă din antichitate. Insula are două porturi Marina Piccola și Marina Grande, cele mai mari orașe sunt Capri şi Anacapri. Plimbările spre insula Capri, dezvăluie frumusețile ei naturale, țărmul calcaros al Mării Tireniene întretăiat de golfuri, peșteri și stânci abrupte. Excursia “Capri by night” vă descoperă Piazzeta Umbertto I, Turnul cu Ceas, Biserica San Stefano, Grădinile lui Augustus, Stâncile Faraglioni. Timp liber pentru plimbări individuale, se poate vizita centrul istoric din Anacapri: Villa San Michele, Casa Rosa, Biserica Sfânta Sofia. (70 €/adult)

Coasta Amalfi – Sorrento – Positano – Amalfi este o excursie în cea mai frumoasă zonă de litoral italian, un amestec de stânci abrupte, versanți împăduriți, sate pitorești, ce coboară în terase spre mare. Sorrento este o stațiune estivală renumită, situată în partea de nord a peninsulei sorrentine. Orașul este fermecător, cu clădiri vechi, elegante, cu o istorie îndelungată și o promenadă spectaculoasă a golfului și a insulei Capri. O atracție principală este Mănăstirea San Francesco din secolul al VII-lea, locuită și în prezent de călugări franciscani alături de: Catedrala Sfinților Filippo și Giacomo, Muzeul Correale, Parcul Villa Comunale. Orașul Positano este considerat  bijuteria coastei amalfitane, cu o istorie străveche, cu o atmosferă romantică și clădiri cu arhitectură frumoasă, așezate pe coasta abruptă, merită admirate: Biserica Adormirii Maicii Domnului, Biserica Santa Assunta, renumitele plaje Fornillo, Spiaggiata Grande și portul. Amalfi este una dintre cele mai vechi republici maritime italiene, cu străduțe înguste, biserici vechi, mănăstiri și turnuri medievale, atracția principală este Piața Duomo din centrul orașului, cu impozantul Dom din Amalfi, ridicat în secolul al IX-lea. Puteți savura lichiorul tradițional într-una dintre cafenele.

Pompei și Vezuviu: Orașul Pompei, distrus de erupția vulcanului Vezuviu în anul 79 e.n., oferă vizitatorilor posibilitatea de a cunoaște detalii privind viaţa de zi cu zi a romanilor. Pompei a stat sub cenușa vulcanică de la producerea catastrofei până în anul 1748, când primele săpături au scos la iveală metropola conservată de lavă. Se vizitează Băile Romane, Forumul, vilele ridicate de împărații romani și muzeul. (38 €/adult)

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri