| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi
 • charter corfu memento kassiopi

Memento Kassiopi Resort 4*, Corfu

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 389 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Memento Kassiopi Resort 4*, Corfu

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 26 aprilie 2016 3, 10, 17 mai 2016  24 mai 2016
Tarif sejur / adult 440,00 € 389,50 € 419,50 €

 

Informaţii hotel Memento Kassiopi Resort – programe sociale Corfu 2016

Hotelul Memento Kassiopi Resort 4*  este situat în partea de nord a insulei Corfu, la o scurtă plimbare de centrul localității Kassiopi, la aproximativ 38 km de aeroport și la 500 metri de plaja Avlaki. Complexul de vile este cochet, cu facilități moderne, înconjurat de grădini frumoase, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare cuplurilor și familiilor cu copii. Oaspeții beneficiază de transfer gratuit la plaja cu nisip Kalamaki.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin satelit, telefon, acces internet, frigider, aer condiționat, cadă sau duș, uscător de păr, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, family room, aer condiționat, acces internet, magazine, programe de divertisment, karaoke, bibliotecă, patru piscine exterioare, piscină pentru copii, loc de joacă, teren de tenis, biliard, teren de baschet, sală de fitness, saună, schimb valutar, închirieri auto, birou de turism, parcare.

Informaţii utile sejur în insula Corfu

Insula Corfu (Kerkyra) se află în partea nord-vestică a Greciei, în Marea Ionică. Istoria insulei este îndelungată, în perioada antichității, insula i-a ispitit pe greci și apoi pe romani, în perioada medievală a venit ocupația venețienă, când Corfu a devenit un avanpost, în calea atacurilor otomane. Insula a jucat un rol impotant în comerțul din Mediterană și a deținut o puternică flotă navală. În anul 1864, Corfu este înapoiată Greciei după o perioadă de administrare napoleoniană și britanică. Corfu este o destinație cosmopolită, cu zeci de stațiuni pitorești, cu taverne zgomotoase, resorturi moderne, cu gazde ospitaliere, cu o cultură bogată în legende și mituri, cu plaje superbe și livezi de măslini. Cel mai important oraș al insulei este Corfu, situat pe tărmul estic, un amestec interesant de vechi și nou, cu numeroase bijuterii arhitecturale din perioada dominației venețiene, franceze sau britanice, clădiri medievale, situri arheologice și mărturii creștine, alături de cafenele, discoteci și magazine noi. Cele mai cunoscute stațiuni din Corfu sunt: Agios Gordios, Barbati, Messonghi, Moraitika, Dassia, Ipsos, Glyfada, Paleokastritsa, Sidari.

Clima: Corfu are o climă mediteraneană. Iernile sunt blânde și ploioase, iar verile sunt însorite și lipsite de precipitații. În perioada estivală, temperatura variază între 23 și 38°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Muzeul de Artă Asiatică este găzduit de fosta reședință regală (Palaia Anaktora) din Corfu, un complex cu arhitectură în stil neoclasic, construit la începutul secolului al XIX-lea. Exponatele muzeului aparțin culturilor chineze, indiene și japoneze, din perioada Neoliticului până în secolul al XIX-lea.

Fortul Nou (Neo Frourio) se află în partea nord-estică orașului Corfu și datează din secolul al XVI-lea. Fortul Nou este un impresionant complex de fortificații, o capodoperă a epocii sale. În prezent, complexul adăpostește Muzeul de Artă Ceramică și uneori reprezentații teatrale.

Splianada este piața publică, formată din două părți, Ano și Kato, cu grădini, monumente, cafenele, pavilioane pentru filarmonică și terenuri de cricket, moștenire din perioada protectoratului britanic.

Fortul Vechi (Palaio Frourio) este o fortăreață venețiană ridicată în secolul al XV-lea, în portul Corfu, pe ruinele unei construcții bizantine. Fortăreața a fost construită pe un promontoriu artificial și găzduiește în prezent o colecție de artă bizantină, Biblioteca Municipală, Biserica Sfântul Gheorghe, Turnul cu Ceas și farul.

Biserica Sfântul Spyridon, construită în anul 1589, adăpostește moaștele patronului spiritual al insulei Corfu.  Biserica beneficiază de o colecție de obiecte de cult din metale prețioase și icoane.  

Palaiopolis este situl arheologic al vechiului oraș, care datează din secolul al VI-lea î.Chr. Metropola antică a fost distrusă și reconstruită în repetate rânduri, în urma războaielor civile și ale atacurilor romanilor. Se pot observa ruinele unui templu, agora, băile romane.

Achilleion este o reședință a reginei Elisabeta a Bavariei, soția împăratului Austro-Ungariei Franz Iosef I. Palatul îmbină mai multe stiluri arhitectonice și a fost construit la sfârșitul secolului al XIX-lea, la aproximativ 10 km distanță de orașul Corfu. 

Aqualand este unul dintre cele mai frumoase parcuri acvatice din Europa, cu o suprafață impresionantă, înconjurat de pădure. Parcul se află în centrul insulei Corfu, în stațiunea Agios Ioannis. Toboganele sunt împarțite pe categorii, în funcție de cât de abrupte sunt pantele.

Excursii gratuite:

Tur panoramic în orașul Corfu (Kerkyra): centrul vechi al orașului este încântător, cu clădiri vechi, cetăți seculare și palate impresionante, cu străduțe pitorești, labirintice și numeroase obiective turistice.

Excursii opționale:

Turul insulei Corfu vă oferă posibilitatea de a descoperi cele mai interesante frumuseți naturale și cele mai interesante obiective istorice ale insulei.  Se vizitează Palatul Achillion, continuăm cu pitoreștile stațiuni Paleokastritsa și Sidari din nordul insulei, renumite frumusețile plajelor locale.

Kanoni –Kalypso – Corfu – Glyfada – excursia debutează cu vizitarea mănăstirii Valcherna, ridicată în secolul al XIII-lea, considerată un simbol al insulei, continuăm cu peninsula Kanoni, de unde admirăm priveliștea insulei Pontikonissi. Croaziera continuă de-a lungul coastei, vom descoperi Calypso Star, insula Vidos, orașul Corfu și superba plajă din Glyfada.

Insulele Paxi și Antipaxi din Marea Ionică sunt situate la o distanță de aproximativ 14 km de Corfu și respectiv 20 km de continent. Paxi este foarte pitorească, o uriașă grădină plutitoare, acoperită cu flori de câmp și livezi întinse de măslini verzi-argintii.

Excursia la Laguna albastră vă oferă posibilitatea să înotați în golful paradisiac, unde s-a turnat celebrul film “Laguna Albastră”,  să descoperiți peștera Mourtos, locul unde s-a ascuns flota grecească în timpul celui de-al doilea razboi mondial și satul pescăresc, Sivota.

Seara grecească este irezistibilă, veți descoperi muzica și dansurile tradiționale elene, sirtaki și zorba, alături de preparate gastronomice tradiționale, delicioase.

 © 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri