| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • silken torre garden
 • silken torre garden
 • silken torre garden
 • silken torre garden
 • silken torre garden
 • silken torre garden
 • silken torre garden
 • silken torre garden
 • silken torre garden

Silken Torre Garden 3*, Madrid

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 524 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Programe sociale
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard. Regim de masă: demipensiune. Bilete de avion și taxe de aeroport. Transfer aeroport-hotel-aeroport. Asistență turistică. Turul orașului Madrid. Asigurare medicală de călătorie și storno.
Tariful include: Excursii opționale și și intrări la obiective turistice.
Oferta socială pentru Madrid este disponibilă cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Silken Torre Garden 3*, Madrid

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 8, 15, 22, 29 martie 5, 26 aprilie 3, 10, 17, 24 mai 31 mai
Tarif sejur / adult 549,00 € 549,00 € 549,00 € 524,00 €

 

Informaţii hotel Silken Torre Garden – programe sociale Madrid

Hotelul Silken Torre Garden 3* este situat la aproximativ 5 km distanță de centrul orașului Madrid și la 200 metri de stația de metrou Alsacia. Hotelul beneficiază de facilități moderne, poate fi recomandat pentru un sejur de explorare a capitalei Spaniei.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, LCD, televiziune prin satelit, aer condiţionat, încălzire, seif, acces internet, minibar, zonă de relaxare, canapea, birou, uscător de păr, cadă, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, family room, lift, seif, aer condiţionat, încălzire, acces internet, zonă pentru fumători, cameră de bagaje, săli de conferinţe și petreceri, birou de turism, parcare (contra cost).

Informaţii utile vacanță în Madrid

Madrid, capitala Spaniei, este așezat în centrul țării, în regiunea Castilla, pe platoul Meseta, traversat de râul Manzanares. Așezarea a fost locuită din timpuri străvechi, a fost stăpânită de iberici, romani, vizigoți și mauri. În secolul al XI-lea, orașul se supune forțelor creștine, conduse de Regele Alfonso al VI-lea și este anexat regatului Castiliei. Regele Filip al II-lea de Habsburg a mutat capitala la Madrid în anul 1561, când începe epoca înfloritoare a metropolei. Capitala Spaniei este fascinantă, beneficiază de o infrastructură ireproșabilă, stilurile arhitectonice sunt perfect îmbinate, muzeele găzduiesc colecții impresionante, palatele și catedralele sunt somptuoase, parcurile sunt încântătoare, oamenii sunt calzi și ospitalieri. Restaurantele, barurile și cluburile, tradițiile, fiestele multicolore și zgomotoase, muzica și gastronomia iberică cuceresc vizitatorii.

Clima: Orașul Madrid beneficiază de un climat continental-mediteranean. Verile sunt caniculare, fără precipitații, temperatura medie în luna iulie este de 30°C. Iarna, temperatura rar scade sub 0°C. Primăvara și toamna sunt anotimpurile ploioase.

Moneda: €

Mijloace de transport public: Rețeaua de transport în comun a Madridului este foarte bine organizată, dispune de multe linii de metrou, de autobuze, trenuri. Aeroportul Internațional Barajas se află la aproximativ 9 km distanță, transferul se poate face cu autobuzul, biletele de transport au tarife accesibile.

Restaurante și cafenele: Restaurant El Neru, Restaurant Public, Restaurant Antojos Araguaney, Restaurant și bar Albora, Restaurant Botin, Restaurant Algarabia, Cafeneaua Gijon.

Obiective turistice:

Palatul Regal (Palacio Real) este reședința oficială a monarhiei spaniole, deși familia regală nu locuiește aici, fiind utilizat pentru evenimente oficiale. Construcția palatului a început în anul 1738, în timpul domniei Regelui Filip al V-lea, clădirea este elegantă, cu o arhitectură ce îmbină stilul baroc cu influențe franceze și italiene. Complexul are o suprafață generoasă, palatul este înconjurat de parcuri și găzduiește o colectie numeroasă de picturi, sculpturi, piese de mobilier, tapiserii, sticlărie, porțelanuri, argintărie, medalii, arme, instrumente muzicale. Taxă de intrare: 8 €

Catedrala Almudena a fost ridicată în perioada 1883 – 1999, construcția a avansat lent din cauza războiului civil. Papa Ioan Paul al II-lea a sfințit catedrala în anul 1993. Catedrala Almudena este grandioasă, are o arhitectură neo-gotică, cu elemente clasice și este închinată Sfintei Fecioare Maria, patroana spirituală a orașului Madrid. Accesul este gratuit.

Muzeul El Prado deține o splendidă colecție de artă europeană,  fosta colecție regală, peste 7000 de picturi, lucrări ale artiștilor spanioli Diego Velazquez, Francisco Goya, El Greco, Bartolome Esteban Murillo, Jusepe de Ribera și alții. Taxă de intrare: 12 € (adulți), 6 € (redus)

Muzeul Thyssen-Bornemisza este o galerie de artă, ce a aparținut familiei Thyssen-Bornemisza și apoi vândute statului spaniol. Colecția include lucrări ale artiștilor intoretto, Tiziano, Caravaggio, Canaletto, Cezanne, Monet, Sisley, Matisse, Toulouse – Lautrec, Renoir, Pissarro, Degas, Constable, Van Gogh, Picasso și Dali.

Centrul Național de Artă Regina Sofia din Madrid găzduiește o galerie de artă spaniolă contemporană, un teatru, bibliotecă, librărie și o cafenea. Colecția de artă include lucrări ale artiștilor Pablo Picasso (Guernica), Miro, Kandinsky, Dali, Bacon și mulți alții. Taxă de intrare: 6 € (adulți), 3 € (redus)

Gran Via este principalul bulevard al orașului Madrid. Construcția bulevardului a fost considerată un proiect prea îndrăzneț pentru începutul secolului al XX-lea, însă s-a concretizat. Bulevardul este străjuit de clădiri frumoase, bănci, cinematografe, teatre, magazine, cafenele.

Templul din Debot (Templo de Debod) este un templu autentic egiptean, construit în secolul al IV- lea î.Chr., în satul Debod, de lângă Aswan. Templul din Debod este dedicat zeilor egipteni Amon și Isis și a fost donat Spaniei în anul 1968, în semn de recunoștință pentru sprijinul oferit, în timpul construcției barajului de la Aswan.

Parcul Retiro din Madrid a fost inițial parcul familiei regale, a fost amenajat în timpul domniei Regelui Filip al IV-lea, în secolul al XVII-lea. De-a lungul timpului parcul a fost extins ajungând la o suprafață de 130 ha și a fost deschis publicului în anul 1868.

Muzeul Cervantes se află în orașul Alcala de Henares, la aproximativ 30 km distanță de Madrid. Muzeul este amenajat în casa natală a celebrului scriitor și reproduce fidel atmosfera dintre secolele al XVI-lea și al XVII-lea.

Excursii opționale:

Toledo este un oraș superb, considerat monument național și inclus în Patrimoniului Mondial UNESCO. Fosta capitală a Spaniei este unul dintre cele mai vechi orașe din Europa, Vestigiile romane alternează cu zidurile medievale, bisericile gotice și ruinele fortărețelor maure. Clădirile gotice sau renascentiste, aleile înguste mărturisesc zilele sale de glorie, când timp de câteva secole îmbina pașnic trei culturi principale: creștină, islamică și iudaică. Pe parcursul turului pietonal din centrul orașului vom vizita cele mai faimoase monumente precum: Biserica Santo Tome, Sinagoga Maria la Blanca, Muzeul Macho de Victorio și Biserica San Juan de Los Reyes (59 €/adult).

Mănăstirea El Escorial se află la aproximativ 45 km distanță de Madrid, la poalele Muntelui Abantos din Sierra de Guadarrama. Edificiul impunător a fost construit din ordinul Regelui Filip al II-lea, cel mai temut monarh catolic al Spaniei. Piatra de temelie a fost pusă în anul 1563, iar regele intenționa ca fortăreața să devină un panteon catolic, un simbol al culturii şi civilizaţiei spaniole. Complexul adăpostește palatul regal, o şcoală, o bibliotecă imensă, o biserică şi o mănăstire (64 €/adult).

Avila și Segovia sunt două orașe spaniole renumite prin bogatele patrimonii culturale și arhitecturale. Avila se află la aproximativ 110 km în nord-vestul capitalei, în provincia Castilia și Leon. Orașul este împrejmuit de ziduri vechi, ridicate în secolul al XI-lea, în timpul domniei lui Alfonso al VI-lea pentru a se proteja de atacurile maure. Catedrala în stilul romanic și bisericile medievale beneficiază de o deosebită frumusețe arhitecturală. Segovia se află la aproximativ 60 km distanță de Avila și este unul dintre cele mai  frumoase orașe istorice din Spania. Ansamblul de monumente din centrul istoric este impresionant, clădirile vechi, străduțele înguste, magazinele mici și localurile conservă atmosfera medievală. Apeductul din Segovia este unul dintre monumentele romane cele mai bine conservate din peninsula iberică. Cele mai frumoase biserici din Segovia sunt: Biserica Corpus Christi, o fostă sinagogă și Biserica Vera Cruz cu elemente decorative ezoterice, ridicată de templieri (89 €/adult).

© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri