| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Windsor 4*, Madeira

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 6 nopți
  • Preț: 720 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Windsor 4*, Madeira

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 2 iulie 2015 5, 12, 19, 26 august 2015
Tarif sejur / adult 720,00 € 720,00 €

 

Informaţii hotel Windsor – programe sociale Madeira 2015

Hotelul Windsor 4* este amplasat în centrul oraşului Funchal, la aproximativ 200 metri distanță de Mănăstirea Santa Clara şi de grădina Monte Palace, la 13 km de aeroport. Hotelul beneficiază de un bar, solar și piscină amenajate pe acoperiș, cu priveliștea panoramică a orașului.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin cablu, seif și acces internet (contra cost), telefon, frigider, ventilator, zonă de relaxare, cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, lift, seif, acces internet (contra cost), cameră de bagaje, internet-café, săli de conferinţe şi petreceri, piscină exterioară, schimb valutar, serviciu de transfer (contra cost), birou de turism, spălătorie, închirieri auto, parcare.

Informaţii utile programe sociale Madeira

Madeira este un arhipelag portughez din Atlanticul de nord, la aproximativ 580 km vest, distanță de coasta africană. Arhipelagul este de origine vulcanică, cu relief predominant muntos, doar două insule sunt populate, Madeira și Porto Santo. Insulele Madeira au fost descoperite în secolul al XV-lea de navigatorii portughezi și pentru o scurtă perioadă s-au aflat sub ocupație britanică. Capitala regiunii este orașul Funchal, situat în partea de sud-est a Insulei Madeira, cea mai mare din arhipelag. Insulele au vegetație luxuriantă, grădini botanice cu sute de specii exotice, parcuri naturale cu cascade superbe, o climă blândă și peisaje superbe. Madeira este recunoscută internațional pentru culturile de viță de vie și pentru calitatea bună a vinurilor. Funchal are o arhitectură mediteraneană, beneficiază de cele mai frumoase parcuri și grădini botanice uluitoare. În fosta mănăstire, Adegas de Sao Francisco, care în prezent este o pivniţă de vinuri, se pot degusta faimoasele vinuri. Majoritatea plajelelor din Madeira sunt acoperite cu pietricele de origine vulcanică, doar câteva sunt cu nisip. Piscinele naturale din Porto Moniz, formate prin răcirea lavei, sunt o alternativă atractivă în zilele toride. Madeira este o destinație turistică preferată de iubitorii de natură, sporturi nautice și de practicanții de golf.

Clima: Arhipelagul Madeira cu un climat subtropical oceanic se bucură de temperaturi moderate pe tot parcursul anului, temperatura apei variază între 17 – 25°C. Madeira este o destinație potrivită în orice moment al anului, se bucură de ierni blânde și de veri calde. Temperatura medie în timpul verii este de 24° C, în iulie și august poate depăși 33°C. Iarna temperatura medie este de 17°C, bate vântul, iar aversele de ploaie sunt mai dese.

Moneda: €

Obiective turistice:

Quinta do Palheiro Ferreiro, Quinta do Monte, Parcul Municipal și Grădina Botanică din Funchal sunt parcuri dendrologice superbe și au atras prestigiul orașului pentru frumuseţea florilor și aranjamentele florale de aici.

Porto Moniz este un orășel cochet din partea de nord-vest a insulei, renumit pentru piscinele naturale formate din lava vulcanică și umplute cu apă oceanică cristalină. Zona de promenadă beneficiază de numeroase cafenele, restaurante și magazine de suveniruri.

Excursie gratuită:

Turul orașului Funchal cuprinde vizitarea fabricii de dantelă, a pieței locale, a Grădinii Botanice și degustarea de  vinuri  la “Sao Francisco”.  Funchal, capitala insulei Madeira, a fost întemeiat în anul 1421, în perioada colonizării portugheze. Datorită așezării geografie favorabile, Fuchal a devenit în scurt timp un port important în secolul al XVI-lea, au fost construite fortărețe defensive (Fortaleza de sao Tiago).  O variantă inedită pentru admirarea pitorescului oraș este telefericul. (30 €/adult)

Excursii opționale:

Excursie în Porto Moniz este alegerea ideală pentru a admira frumusețile naturale ale insulei. Prima oprire este la Vârful Da Torre pentru priveliștea panoramică, urmează satul pescăresc Câmara de Lobos, ce i-a servit drept inspirație pentru tablouri lui Winston Churchil. Se vizitează Cabo Gira, o faleză vastă, cuprinsă între două văi de râuri, care se varsă în Oceanul Atlantic. Turul continuă cu o vizitarea piscinelor naturale din Porto Moniz. Prânzul va fi servit la o tavernă. (60 €/adult)

Excursie în Santana, cuprinde vizitarea monumentului “Nossa Senhorada Paz” din Terreiri da Luta, Pico de Arieiro, al treilea vârf ca înăltime din Madeira, servirea prânzului în Santana, satul tradițional portughez cu case acoperite cu stuf și oprire la Ponta de São Lourenço, o capodoperă a frumușeților naturale ale insulei (86 €/adult).

Pico dos Barcelos – Eira do Serrado – Camara de Lobos excursia durează aproximativ patru ore. Itinerariul cuprinde destinații pitorești: Pico dos Barcelos cu frumoasa panoramă a orașului Funchal,  Eira do Serrado, locul de unde puteți admira satul Curral das Freiras, așezat pe craterul unui vulcan stins, ultimul popas va fi la Camara de Lobos, un sat de pescari renumit prin picturile lui Sir Wiston Churchill. (tarif: 48 €/adult)

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri