| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • programe sociale lisabona madrid
 • programe sociale lisabona madrid
 • programe sociale lisabona madrid
 • programe sociale lisabona madrid
 • programe sociale lisabona madrid
 • programe sociale lisabona madrid
 • programe sociale lisabona madrid
 • programe sociale lisabona madrid
 • programe sociale lisabona madrid
 • programe sociale lisabona madrid
 • programe sociale lisabona madrid
 • programe sociale lisabona madrid

Lisabona – Madrid

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 696 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Programe sociale
Tariful include: Bilete de avion București-Madrid și retur. Taxe de aeroport. Cazare 7 nopți în cameră dublă la hotel de 4*. Regim de masă: demipensiune în Costa da Caparica și mic dejun în Madrid. Transferuri aeroport–hotel-aeroport și transport cu autocar cu aer condiționat. Asistență turistică. Asigurare medicală de călătorie și storno. Tur panoramic în Lisbona și Madrid.
Tariful nu include: Excursii opționale, intrări la obiectivele turistice. Intrare la piscină de la Melia Aldeia dos Capuchos: 10 €/adult/zi.
Oferta este disponibilă cu plecare din București, grup minim de 30 persoane. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Lisabona – Madrid

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Capitale iberice: Lisabona și Madrid

Plecare 1, 8, 15, 22 martie 5, 26 aprilie 3, 10, 17, 24, 31 mai
Tarif adult / circuit 696,00 € 696,00 € 696,00 €

 

Ziua 1

București – Madrid – Lisabona

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 06:00 pentru îmbarcarea pe cursa Tarom către Madrid, decolare la 08:15 și aterizare la ora locală 11:15 . Plecare spre Lisabona, parcurgem aproximativ 630 km.  Sosire seara, cazare și cină la hotelul Melia Aldeia dos Capuchos 4* din apropierea stațiunii Costa da Caparica.

Ziua 2

Costa da Caparica – Lisabona – Sesimbra – Azeitao – Arrabida – Palmela

Mic dejun la hotel. Turul panoramic al orașului Lisabona, de patru ore, cu ghid local și însoțitor de grup român, itinerariul cuprinde o Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice dintre secolele al XV-lea ți al XVI-lea, oprire la Turnul Belem și la Mănăstirea Jeronimos, capodopera stilului „manuelin”, apoi ajungem în Cartierul Alfama. Traseul include cele mai importante piețe ale orașului: Rossio, Restauradores și Praca do Commercio, situată chiar pe malul Estuarului râului Tagus (Tejo). Excursie optională de aproximativ patru ore în sudul orașului Lisabona, turul cuprinde Sesimbra, Azeitao, Arrabida și Palmela. Se traversează Estuarul Râului Tagus (Tejo) pe Podulul 25 Aprilie, spre sud, o zonă cu păduri de pini, arbori de plută și eucalipt. Vizităm Sesimbra, un oraș pescăresc, străjuit de castelul medieval din secolul al XII-lea, Capul Espichel, cramele din Azeitao, unde puteți degusta celebrul vin vechi „muscatel”. Continuăm traseul prin Munții Arrabida și orașul Setubal, cu superba priveliște a oceanului și frumoasa Biserică Sfântul Iulian. Întoarcerea spre capitală se face pe Podul Vasco da Gama, cu o lungime de 12 km. (tarif: 50 €/adult). Cină și cazare la hotelul Melia Aldeia dos Capuchos 4*.

Ziua 3

Costa da Caparica – Sintra – Cabo da Roca – Cascais – Estoril

Mic dejun la hotel. Excursie opțională de aproximativ opt ore în Sintra, Cabo da Roca, Cascais și Estoril. Se vizitează Sintra, fosta reședință de vară a familiei regale portugheze (Taxă: 7 €/adult), cu o oprire Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Continuăm cu Boca do Infierno, grota săpată de apele oceanului  și renumita stațiune Cascais cu magnifica panoramă a Oceanului Atlantic. La întoarcere puteți admira cel mai mare cazino din Europa (taxă: 4 €/adult) din renumita stațiune Estoril. (tarif: 65 €/adult). Cină și cazare la hotelul Melia Aldeia dos Capuchos 4*.

Ziua 4

Costa da Caparica

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru explorarea zonei sau relaxare la piscina hotelului, unde veți beneficia de o intrare gratuită. Seara puteți opta pentru ”O seară la Fado” include cina și spectacolul la restaurant, o ocazie specială de a pătrunde în atmosfera muzicii tradiționale portugheze, Fado. (tarif: 90 €/adult). Cină și cazare la hotelul Melia Aldeia dos Capuchos 4*.

Ziua 5

Costa da Caparica – Obidos – Nazare – Mănăstirea Batalha – Fatima

Mic dejun la hotel. Excursie opțională de aproximativ opt ore în Obidos, Nazare, Mănăstirea Batalha și Fatima. Se vizitează orașul medieval Obidos, cu căsuțe tradiționale, albe și cu balcoane din fier forjat, unde puteți degusta din cupe mici de ciocolată renumita ghinghinha (vișinată). Traseul continuă spre satul pescăresc Nazare, urmează vizitarea Mănăstirii Batalha din secolul al XV-lea (Taxă: 8 €/adult) și punctul culminant al excursiei vizitarea Sanctuarului Sfintei Fecioare de la Fatima, cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia. Aici au avut loc mai multe apariții ale Fecioarei Maria în anul 1917. (tarif: 60 €/adult). Cină și cazare la hotelul Melia Aldeia dos Capuchos 4*.

Ziua 6

Lisabona – Madrid

Mic dejun la hotel. Plecare dimineața devreme spre Madrid. Tur panoramic al capitalei Spaniei de aproximativ 3 ore, cuprinde: Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval. Turul continuă cu Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Bazilica Saint Francisco El Grande, Palatul Regal, reședința oficială a familiei regale, apoi vom trece prin Plaza de Espana și pe celebrul bulevard Gran Via. Cazare la hotelul Auditorium 4* sau similar din Madrid.

Ziua 7

Madrid – Toledo – Aranjuez

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru explorarea orașului sau excursie opțională de o zi la Toledo și Palatul Aranjuez. Turul începe din vechiul cartier al fostei capitale spaniole, Toledo, vizităm Plaza del Ayuntamiento, Catedrala, Palatul de Justiție și Primăria, continuăm cu o plimbare prin Cartierul Evreiesc, pe străduțele înguste spre Biserica Saint Toma, cu faimoasa pictură a lui El Greco, urmează vechea Sinagogă Santa Maria Blanca, simbolul coexistenței celor trei religii monoteiste din Toledo (mozaică, creștină și musulmană), Mănăstirea San Juan de los Reyes și Muzeul Victorio Macho. Vizităm o fabrică de “damasquino”, unde sunt decorate obiecte de ceramică și bijuterii cu foiță de aur. Turul continuă cu Reședința Regală de la Aranjuez, situată la aproximativ 50 km de Madrid, inclusă în Patrimoniul UNESCO. Perioada de înflorire a palatului a fost în timpul dinastiei de Bourbon, în secolul al XVIII-lea. În apropiere se vizitează Muzeul Regal al flotei fluvial, cu instrumente de navigație ale Regelui Carol al III-lea și Filip al V-lea. (tarif: 65 €/adult). Nu sunt incluse intrările la Biserica Saint Toma (2,30 €/adult) și la Palatul Regal de la Aranjuez ( 9 €/adult). Cazare la hotelul Auditorium 4* sau similar din Madrid.

Ziua 8

Madrid – București

Mic dejun la hotel. Transfer la aeroportul Barajas din Madrid pentru zborul spre București, decolare la ora 12:15, aterizare pe aeroportul Henri Coandă la ora locală 16:50.

 


Comentarii și review-uri