| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • programe sociale lisabona clube do lago
 • programe sociale lisabona clube do lago
 • programe sociale lisabona clube do lago
 • programe sociale lisabona clube do lago
 • programe sociale lisabona clube do lago
 • programe sociale lisabona clube do lago
 • programe sociale lisabona clube do lago
 • programe sociale lisabona clube do lago
 • programe sociale lisabona clube do lago

Clube do Lago 4*, Lisabona

 • Destinația: Programe Sociale
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 549 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-LIS-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Turul orașului Lisabona; Asistență turistică.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Taxe de staţiune; Excursii opționale.
Oferta pentru sejur social pe Costa Lisabona este disponibilă cu plecări din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Clube do Lago 4*, Lisabona

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 28 septembrie 5, 12 octombrie
Tarif sejur / adult 549,00 € 549,00 €

 

Informaţii hotel Clube do Lago – programe sociale Lisabona 2019

Hotelul Clube do Lago 4* este situat într-o zonă liniştită de lângă stațiunea Estoril, înconjurat de grădini luxuriante, la aproximativ 30 km distanţă de aeroportul din Lisabona. Hotelul se află în vecinătatea Muzeului Regional al Muzicii şi la o scurtă plimbare pe jos de gara Monte Estoril. Hotelul este cochet,cu facilități moderne și o atmosferă intimă, poate fi recomandat pentru o vacanță de relaxare și de explorare a zonei.

Facilități camere: mobilier modern, chicinetă utilată, cafetieră, frigider, cuptor cu microunde, telefon, radio, TV, televiziune prin cablu, acces internet, seif, aer condiţionat, încălzire, birou, zonă de relaxare, canapea, uscător de păr, cadă sau duş, articole detoaletă gratuite, room service, balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, lift, seif, acces internet, încălzire, aer condiţionat, magazine, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, beauty salon, centru spa și wellness (masaj, cadă cu hidromasaj, hammam), piscină interioară, piscină exterioară, teren de tenis, spălătorie, schimb valutar, închirieri auto, parcare (contra cost).

Informaţii utile pentru vacanță în Lisabona

Lisabona, capitala Portugaliei, are o istorie îndelungată, de aproximativ 300 000 de ani, când, se spune, legendarul Ulise ar fi întemeiat orașul. Inițial, orașul a fost locuit de fenicieni și disputat apoi, între greci, cartaginezi și romani. În timpul dominației romane, primește numele Felicitas Julia și devine unul dintre cele mai importante porturi ale imperiului. Urmează o perioadă de peste 400 ani de dominație maură, în secolul al XIII-lea devine capitala țării. Cea mai înfloritoare perioadă a Lisabonei a fost între secolele al XV-lea și al XVIII-lea, când exploratorii portughezi navigau în întreaga lume (Bartolomeu Diaz, Vasco da Gama, Pedro Alvares Cabral), descoperind noi teritorii în America de Sud, Africa şi o nouă rută spre India. Portugalia devenea un mare imperiu colonial cu o puternică flotă. În urma cutremurului devastator din anul 1755, orașul renaște din propria-i cenușă. În prezent, Lisabona este una dintre cele mai vizitate capitale europene, un oraș modern, cosmopolit, gazda multor evenimente culturale, o destinație fascinantă. Estoril se află pe coasta Lisabona, la aproximativ 25 km distanță în vestul capitalei. Estoril este o destinație cosmopolită, pitorească, renumită pentru excelentele terenuri de golf, plajele cu nisip și sporturile nautice. Orășelul beneficiază de unul dintre cele mai faimoase cazino-uri din Europa, Casino Estoril, fosta resedință a lui Juan de Borbón.

Clima: Costa Lisabona beneficiază de climă mediteraneană, cu influențe subtropicale și de ierni blânde. Iarna, temperatura medie în timpul zilei este de 15ºC, cad precipitații însemnate cantitativ și bate vântul. Primavara și toamna temperatura medie este de 20°C. Vara durează aproape șase luni, din mai până în octombrie. Temperaturile sunt foarte ridicate, depășind deseori 30ºC. 

Moneda: €

Obiective turistice:

Cascais este o stațiune litorală cu lungă tradiție, situată în vecinătate, cu numeroase obiective turistice: Citadela din Cascais din secolul al XV-lea, Muzeul Maritim (Museu do Mar), Biserica Nossa Senhora da Assuncao din secolul al XVII-lea, Muzeul Castro Guimaraes.

Parcul Natural Sintra-Cascais este un complex inclus în patrimoniului universal UNESCO, cuprinde opt castele și palate încadrate de un cadru natural de poveste și Mănăstirea Capucinilor construită în anul 1560.

Palatul Național Sintra este situat în centrul istoric al orașului omonim. Palatul cu o istorie de peste opt secole, din perioada dominației maure până la sfârșitul monarhiei în anul 1910, este singurul care și-a conservat forma de la mijlocul secolului al XVI-lea până în zilele noastre. Primele referiri despre existența palatului datează din secolul al XI-lea și aparțin geografului Al-Bakr. După Reconquista etapele ale construcției, ce constau în lucrări  de consolidare și extindere, au fost finanțate de primii regi portughezi. Palatul a fost reședință a guvernatorilor mauri și a regilor creștini datorită climei plăcute, așezării privilegiate și peisajului încântător.

Palatul Monserrate a fost resedință de vară a baronului englez, Francis Cook, proprietarul unei bogate colecții de obiecte de artă din Marea Britanie. Palatul a fost reconstruit în anul 1863 pe ruinele unui conac neo-gotic în mijlocul unor grădini exotice superbe, amenajate în secolul al XVIII-lea. Palatul beneficiază de o arhitectură romantică, cu influențe medievale și maure.

Palatul Pena este considerat o capodoperă a arhitecturii romantice portugheze, construcția îmbină elegant mai multe stiluri: neogotic, neorenascentist şi oriental. Silueta construcției este fermecătoare cu turnuri de diferite forme, minarete, terase, arcade, ziduri împodobite și cupole în diferite culori, perfect armonizate. Palatul este așezat la o altitudine de 500 metri (destul de greu accesibil), încadrat de un peisaj de basm, copaci și plante aduse din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Palatul Queluz așezat între Lisabona și Sintra este o construcție care îmbină în mod armonios arhitectura cu așezarea lui pitorească, în mijlocul grădinilor. Palatul, fostă reședință a unui marchiz a devenit reședința de vară a monarhilor Portugaliei în secolul al XVII-lea. Un secol mai târziu palatul baroc a fost extins și restaurat în stilul rococo, sala tronului amintește de sala oglinzilor din Versailles având  candelabre de cristal venețian și cariatide aurite ce susțin plafonul.

Castelul Maurilor din Parcul Natural Sintra-Cascais a fost fortificație construită în timpul invaziei arabe din secolul al IX-lea, pentru apărarea liniei de coastă a Atlanticului. Fortificația a fost restaurată în mai multe rânduri de monarhii lusitani. Lucrările arheologice au scos la iveală artefacte vechi, din perioada neolitică și până în epoca medieval.

Palatul Quinta da Regaleira din Sintra a fost construit la sfârșitul secolului al XVII-lea și a fost reședință aristocratică, denumirea provine de la baroneasa da Regaleira, care l-a achiziționat în anul 1840. Reconstrucția palatului de la începutul secolului al XIX-lea este legată de numele lui António Augusto Carvalho Monteiro, un milionar portughez, extrem de cultivat. Arhitectul italian, Luigi Manini, a folosit o multitudine de stiluri arhitecturale: roman, gotic, romantic, manuelin pentru reconstrucția minunatului și misteriosului palat. O parte din elementele arhitecturale utilizate compun ansambluri cu semnificații mitologice, istorice, religioase, ezoterice (fântâna inițiatică, fântâna abundenței, terasa zeilor).

Parcul Natural Arrábida este o rezervație naturală inclusă în Patrimoniul Mondial Unesco, cu peisaje unice, cuprins între plajele fermecătoare cu nisip fin ale Atlanticului și crestele muntoase Arrábida, cu păduri de pin, eucalipt și palmieri, castele și mănăstiri medievale, înconjurate de livezi întinse de portocali.

 Excursii gratuite:

Turul panoramic al orașului Lisabona cuprinde: Torre de Belem, o capodoperă a stilului aritectural Manuelin,  Padrao dos Descobrimentos, monument dedicat marilor descoperiri ale navigatorilor portughezi, Praca do Comercio, cea mai frumoasă piață a capitalei, Mănăstirea Dos Jeronimos, care adăpostește mormântul exploratorului Vasco da Gama.

Excursii opționale:

Obidos – Nazare – Mănăstirea Batalha – Fatima, excursia durează aproximativ opt ore. Se vizitează orașul medieval Obidos, cu căsuțe tradiționale, albe și cu balcoane din fier forjat, unde puteți degusta din cupe mici de ciocolată renumita ghinghinha (vișinată). Traseul continuă spre satul pescăresc Nazare, urmează vizitarea Mănăstirii Batalha din secolul al XV-lea (taxă de intrare: 8 €/adult) și punctul culminant al excursiei vizitarea Sanctuarului Sfintei Fecioare de la Fatima, cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia. Aici au avut loc mai multe apariții ale Fecioarei Maria în anul 1917.

”O seară la Fado” la Restaurantul Club de Fado din Lisabona este o ocazie specială de a pătrunde în atmosfera muzicii tradiționale portugheze, Fado. Tariful include spectacolul, cina, băuturile locale și transferurile de la hotel la restaurant.

Sintra – Cabo da Roca – Cascais – Estoril, excursia durează aproximativ opt ore. Se vizitează Sintra, fosta reședință de vară a familiei regale portugheze (taxă de intrare: 7 €/adult), cu o oprire Boca do Infierno, grota săpată de apele oceanului și renumita stațiune Cascais cu magnifica panoramă a Oceanului Atlantic. La întoarcere puteți admira cel mai mare cazino din Europa (taxă de intrare: 4 €/adult) din renumita stațiune Estoril.

Sesimbra-Azeitao – Arrabida – Palmela, excursia durează aproximativ patru ore. Se traversează Estuarul Râului Tagus (Tejo) pe Podulul 25 Aprilie, spre sud, o zonă cu păduri de pini, arbori de plută și eucalipt. Itinerariul cuprinde Sesimbra, un oraș pescăresc, străjuit de castelul medieval din secolul al XII-lea, Capul Espichel, cramele din Azeitao, unde puteți degusta celebrul vin vechi „muscatel”. Continuăm traseul prin Munții Arrabida și orașul Setubal, cu superba priveliște a oceanului și frumoasa Biserică Sfântul Iulian. Întoarcerea spre capitală se face pe Podul Vasco da Gama, cu o lungime de 12 km.

Evora este un oraș fascinant, inclus în Patrimoniul UNESCO, un adevărat mozaic cultural din regiunea Alentejo. Arhitectura tradițională este încântătoare, cu biserici clădiri albe decorate cu faianță pictată și cu balcoane din fier forjat, străduțe cu flori multicolore și piațetele cochete. Regiunea este renumită pentru brâzeturi și preparate din carne de porc. După traversarea Râului Tejo vom putea admira un frumos peisaj mediteranean, cu plantații de viță de vie și măslini. Vom face o plimbare pe strazile înguste din Evora, vom admira Templul Roman al zeiței Diana, Catedrala Romano-Gotică, Biserica Sao Francisco și Capela oaselor, Universitatea. Vom face o pauză pentru servirea prânzului pe cont propriu. Puteți degusta vinurile parfumate ale zonei și cunoaște meșteșugurile diverse din zona Alentejo.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri