| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • programe sociale atlantico golfe leiria
 • programe sociale atlantico golfe leiria
 • programe sociale atlantico golfe leiria
 • programe sociale atlantico golfe leiria
 • programe sociale atlantico golfe leiria
 • programe sociale atlantico golfe leiria
 • programe sociale atlantico golfe leiria
 • programe sociale atlantico golfe leiria
 • programe sociale atlantico golfe leiria
 • programe sociale atlantico golfe leiria

Atlantico Golfe 4*, Leiria

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 6 nopți
 • Preț: 520 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Programe sociale Leiria 2015
Tariful include: Cazare 6 nopți în cameră dublă standard. Regim de masă: demipensiune, un pahar cu vin și apă în timpul meselor; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică; Tur panoramic în Lisabona.
Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la obiective turistice. Asigurare medicală de călătorie și storno.
Oferta pentru Leiria este disponibilă cu plecări din București. Adulții fără însoțitor cu vârsta ≥ 55 ani plătesc supliment 50 €/sejur, posesorii de Card Senior Voyage Club nu plătesc suplimentul. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Atlantico Golfe 4*, Leiria

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 16, 20, 23, 25, 27 aprilie 2015 2, 4, 7, 9, 11, 14, 16 mai 2015 18, 21, 23, 25, 28 30 mai 2015
Tarif sejur / adult 520,00 € 550,00 € 550,00 €

 

Informaţii hotel Atlantico Golfe programe sociale Leiria 2015

Hotelul Atlantico Golfe 4* se află la aproximativ 500 metri distanță de plaja cu nisip Consolação, la 6 km de centrul oraşului Peniche, la 30 km de Obidos şi la 100 km de Lisabona. Hotelul beneficiază de facilități moderne și de o amplasare pitorească, cu o priveliște frumoasă a Oceanului Atlantic şi a terenului de golf.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, TV, televiziune prin satelit, aer condiţionat, încălzire, minibar, cadă sau duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, două restaurante, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, seif, lift, aer condiţionat, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, internet-café, teren de joacă, sală de fitness, masaj, saună, cadă cu hidromasaj, piscină interioară, piscină exterioară, sală de jocuri biliard, tenis de masă, teren de tenis, teren de golf (în apropiere), închirieri biciclete, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), spălătorie, birou de turism, sporturi nautice, parcare.

Informaţii utile programe sociale Leiria

Districtul Leiria se află în partea de nord a districtului Lisabona, pe litoralul Oceanului Atlantic. Relieful regiunii este marcat de plaje întinse cu nisip fin pe partea vestică și de munți calcaroși în partea de est, unde se evidențiază Parcul Natural das Serras de Aire e Candeeiros. Orașul Leiria, capitala districtului, este situat aproximativ 150 km distanță de Lisabona și beneficiază de câteva obiective turistice interesante precum: Castelul Leiria, Nucleo Museologico, Catedrala Se, Piața Rodrigues Lobo. Cele mai pitorești destinații de pe țărmul Leiriei sunt: Peniche, renumit pentru Fortăreața Peniche și pescuitul la mare adâncime și Nazare cunoscut pentru frumusețea plajelor.

Clima: În Leiria clima este mediteraneană cu influențe oceanice. Iernile sunt blânde și ploioase cu o temperatură medie între 7°–15° C, rareori temperattura scade la 0° C. Primăvara și toamna apar frecvent precipitații, iar temperatura sesituează între 11° – 20° C. Verile sunt călduroase, temperatura poate atinge 35° C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Pinhal de Leiria, cea mai mare plantație de pini din Europa, situată în partea de nord a districtului, a fost o soluție pentru protejarea culturilor împotriva nisipurilor aduse de pe plaje, inițiată în secolul al XIII-lea de către Regele Afonso III-lea și continuată de succesorii săi.

Mănăstirea Batalha este o capodoperă a stilului gotic, cu elemente manueline, construită pentru a celebra victoria din anul 1385 a Regelui João I împotriva spaniolilor, iar Mănăstirea Alcobaça, un ansamblu gotic superb, a fost fondată de primul rege portughez, Afonso Henriques, în anul 1153 după o importantă victorie împotriva maurilor la Santarem.

În interiorul masivului calcaros din Parcul Natural das Serras de Aire e Candeeiros au fost sculptate de ape formațiuni de rocă surprinzătoare, pot fi vizitate grotele Santo António, Moeda, Mira d'Aire și Alvados, minele de sare și urmele de dinozauri din perioada Jurasicului, descoperite întâmplător într-o fostă carieră, Pedreira do Galinha.

Excursii gratuite:

Vom face turul panoramic al orașului Lisabona, ce cuprinde o incursiune în centrul vechi, Cartierul Baixa cu Catedrala Santa Maria Maior și Castelul Sao Jorge, Cartierul Maur Alfama.

Excursie în Obidos, cel mai romantic sat medieval portughez, fortificat cu căsute albe tradiționale și balcoane din fier forjat, unde puteți degusta din cupe mici de ciocolată renumita ghinghinha (vișinată) și să ascultați muzică fado (exclusiv posesorilor de Card Senior Voyage Club).

Excursii opționale:

Fatima – Coimbra, turul debutează cu vizitarea Sanctuarului Sfintei Fecioare de la Fatima, cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia. Aici au avut loc mai multe apariții ale Fecioarei Maria în anul 1917. Coimbra este un oraș încărcat de istorie, a fost capitala Portugaliei între secolele al XII-lea și al XIII-lea și beneficiză de o arhitectură impresionantă, vom vizita: Universitatea, vestita bibliotecă veche, Grădina Botanică, Muzeul Național, Vechea Catedrală, Cartierul Medieval, Parcurile Manuel Braga, Verde de Mondego și Parcul Central de pe râul Mondego.

Porto, capitala districtului omonim, este situat aproape de costa Oceanului Atlantic și la nord de Fluviul Douro (Duero). Porto este al doilea oraș ca mărime și importanță economică din Portugalia, cu o tradiție istorică în construcția de nave, comerț și producția de vinuri. Porto are o istorie îndelungată, așezarea era locuită încă din cele mai vechi timpuri, în timpul dominației romane era numit Portus Cale, toponim din care derivă numele actual al Portugaliei. Această regiune, din jurul orașului Porto a devenit Regatul independent al Portugaliei, care s-a extins de-a lungul secolelor până la frontierele actuale. Se vizitează centrul istoric al orașului, inclus în patrimoniul UNESCO, cartierul și Piața Ribeira, Podul Luis I, Catedrala, Parcul Serralves, Librăria Lello, Biserica Clericilor, Biserica Sfânta Clara, Biserica do Carmo.

Lisabona se află în partea de vest a țării, pe litoralul Atlanticului, aproape de gura de vărsare a fluviului Tejo în ocean. Istoria orașului Lisabona debutează în urmă cu 300 000 de ani, se spune că ar fost întemeiat de către eroul legendar Ulise. Inițial, orașul a fost locuit de fenicieni și disputat apoi, între greci, cartaginezi și romani. În timpul dominației romane devine unul dintre cele mai importante porturi ale imperiului, urmează o perioadă de peste 400 ani de dominație maură, iar în secolul al XIII-lea devine capitala țării. Cea mai înfloritoare epocă a fost între secolele al XV-lea și al XVIII-lea, când exploratorii portughezi navigau în întreaga lume descoperind noi teritorii în America de Sud, Africa şi o nouă rută spre India. În Lisabona vom vizita: Castelul Sao Jorge, Catedrala Santa Maria Maior, Mănăstirea Ieronimilor, Praça do Comercio.

Excusie Cabo da Roca  – Sintra  – Evora, turul debutează cu vizitarea celui mai vestic punct continetal al Europei și al Portugaliei. Sintra este o destinaţie turistică renumită datorită patrimoniul său cultural şi al frumuseţilor naturale. Orașul este situat într-o zonă muntoasă, împădurită, la aproximativ 25 km distanță de Lisabona. Sintra i-a fascinat pe romani, pe mauri şi nobilimea portugheză, oraşul abundă în palate și vile elegante, romantice incluse în patrimoniul UNESCO. Vom vizita Palatul Naţional Sintra. Evora este un oraș fermecător, cu numeroase obiective turistice incluse în Patrimoniul UNESCO, un mozaic cultural și istoric. Vom parcurge drumul printr-un peisaj mediteraneean, cu plantații de viță de vie și măslini, vom descoperi străduțele pitorești din Evora, vom admira Templul Roman dedicat Zeiței Diana, Catedrala Romano-Gotică, Biserica Sao Francisco, Capela oaselor și Universitatea. 

© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri