| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • sejur social igalo palmon bay spa
 • sejur social igalo palmon bay spa
 • sejur social igalo palmon bay spa
 • sejur social igalo palmon bay spa
 • sejur social igalo palmon bay spa
 • sejur social igalo palmon bay spa
 • sejur social igalo palmon bay spa
 • sejur social igalo palmon bay spa
 • sejur social igalo palmon bay spa
 • sejur social igalo palmon bay spa
 • sejur social igalo palmon bay spa
 • sejur social igalo palmon bay spa
 • sejur social igalo palmon bay spa

Palmon Bay & Spa 4*, Igalo

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 589 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune (apă și vin la masă); Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-TIV-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asigurare medicală de călătorie și storno; Asistență turistică.

Tariful nu include: Excursii opționale.
Tarifele sunt cu plecări din București, reducere early booking valabilă până pe data de 31.03. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Palmon Bay & Spa 4*, Igalo

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 15, 22 septembrie
Tarif adult / sejur 589,00 €

Regim de masă disponibil, la cerere: pensiune completă.

Informaţii hotel Palmon Bay & Spa – Igalo, programe sociale 2017

Hotelul Palmon Bay & Spa 4* este situat pe malul mării în stațiunea Igalo, la aproximativ 25 km distanță de Aeroportul Tivat. Hotelul a fost inaugurat în anul 2015, beneficiază de facilități moderne și de o priveliște superbă a golfului, poate fi recomandat pentru un  sejur de relaxare și pentru explorarea zonei.

Facilități camere: mobilier modern, aer condiționat, încălzire, LCD, televiziune prin satelit, radio, acces internet, telefon, minibar, birou, seif, uscător de păr, duș sau cadă, articole de toaletă gratuite, izolare fonică, room service, balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant principal, restaurant a la carte, două baruri, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, lif, seif, aer condiționat, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, salon TV, zonă pentru fumători, piscină interioară, piscină pentru copii, centru spa și wellness (saună, hammam, masaj), beauty salon, sală de fitness, serviciu de transfer (contra cost), plajă privată, spălătorie, parcare.

Informaţii utile sejur în Igalo

Igalo este o stațiune din Muntenegru de pe litoralul Mării Adriatice, renumită pentru proprietățile curative ale nămolului marin utilizat în tratarea bolilor reumatice. Igalo este situat între țărmul Golfului Kotor și poalele Muntelui Orjen, în vecinătatea orașului Herceg Novi și la aproximativ 22 km distanță de Dubrovnik. Datorită nămolului curativ din Igalo s-a fost construit un centru de recuperare medicală modern, cu o capacitate de peste o mie de pacienţi. Regiunea atrage oaspeți numeroși prin peisajele spectaculoase, istoria îndelungată, gastronomia tradițională și ospitalitatea localnicilor.

Clima: De-a lungul Golfului Kotor clima este subtropicală cu veri calde și uscate și ierni blânde și umede. Zona se bucură de aproximativ 200 de zile însorite anual, temperatura medie între lunile mai și septembrie este de 25°C, iar a apei de 24°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Herceg Novi este un oraș de pe litoralul Golfului Kotor din Muntenegru, situate la poalele Muntelui Orjen. Orașul a făcut parte din Republica Venețiană între anii 1420-1797, perioadă în care era cunoscut cu numele de Castelnuovo. Herceg Novi are o istorie bogată și un mod arhitecural pitoresc, cel mai cuunoscut festival găzduit aici este cel al mimozei, când sunt organizate spectacole de muzică, teatru și film.

Kotor a fost în perioada Evului Mediu un centru comercial și cultural important de pe coasta Mării Adriatice. De-a lungul veacurilor controlul acestui golf natural a iscat numeroase conflicte, Imperiul Bizantin, Republica Venețiană, Ungaria, Franța și Austria și-au pus amprenta pe istoria orașului medieval. Cetatea Kotor (Stari Grad Kotor) este considerată ca unul dintre cele mai bine conservate orașe medievale de pe malul Mării Adriatice, a fost reconstruită după cutremurul din anul 1979 și face parte din patrimoniul UNESCO. Catedrala, Sveti Tripun, dedicată sfântului protector al orașului a fost construită în anul 1166 în stilul romanic pe locul unei biserici din secolul al IX-lea. Clădirea a fost serios avariată în urma cutremurelor din secolul al XVII-lea, reconstrucția s-a făcut în stil baroc. Restaurarea catedralei romano-catolice din anul 1979 a scos la lumină elemente din aspectul ei inițial.

Perast este un orășel cochet de pe malul golfului Risan, patrimoniul lui cultura include palate construite în stil baroc, biserici catolice și ortodoxe, clădiri superbe în stil venețian din secolul al XVI-lea. Zona a fost locuită încă din Neolitic, au fost descoperite numeroase artefacte grecești, romane și creștine timpurii. Perast a aparținut până în secolul al XVIII-lea Republicii Venețiene, flota orașului avea zeci de nave. În largul golfului se află două insulițe pitorești Sveti Juraj (Sfântul Gheorghe) și Gospa od Skrpjela (Fecioara din Stâncă) creată artificial de marinari.

Golful Kotor (Boka Kotorska) este considerat una dintre minunile naturii fiind cel mai sudic fiord din Europa și face din patrimoniu mondial UNESCO. Golful Kotor are forma unui future cu patru aripi deschise, peisajele sunt spectaculoase, cu versanți muntoși abrupți, care se pierd în mare.

Grota Albastră (Plava špilja) este una dintre cele mai atractive de peșteri situate pe Peninsula Lustica, între Grota Zlatna Luka Cove și Mokra Gora Cape. Grota a fost botezată după culoarea neobișnuit de albastră a apei din timpul zilelor însorite. Vizitarea se face cu bărci din Herceg Novi sau Igalo.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri