| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • toaca bellevue gura humorului
 • toaca bellevue gura humorului
 • toaca bellevue gura humorului
 • toaca bellevue gura humorului
 • toaca bellevue gura humorului
 • toaca bellevue gura humorului
 • toaca bellevue gura humorului
 • toaca bellevue gura humorului
 • toaca bellevue gura humorului
 • toaca bellevue gura humorului

Toaca Bellevue 4*, Gura Humorului

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 4 nopți
 • Preț: 159 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Programe sociale Gura Humorului 2015
Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă standard. Regim de masă: demipensiune (apă și vin la cină); Transport cu autocar clasificat 3*; Excursiile din program; Asistență turistică.
Tariful nu include: Excursiile opționale și intrări la obiective turistice.
Oferta este disponibilă cu plecări din București. Programul se adresează adulților cu vârsta ≥ 55 ani. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Toaca Bellevue 4*, Gura Humorului

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 14, 28 septembrie 2015 12 octombrie 2015
Tarif adult / sejur 159,00 € 159,00 €

Informaţii hotel Toaca Bellevue – programe sociale Gura Humorului 2015

Hotelul Toaca Bellevue 4* este situat într-o zonă liniștită din stațiunea Gura Humorului, la 1,5 km de pârtia Șoimul și la aproximativ 2 km distanță de Mănăstirea Voroneț. Hotelul este cochet, amplasat într-o zonă pitorească, beneficiază de facilități moderne, poate fi recomandat pentru un sejur de explorare a zonei și de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, LCD, televiziune prin cablu, minibar, acces internet, cadă sau duş, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, fier de călcat (la cerere), balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, family room, lift, seif, încălzire, aer condiţionat, acces internet, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, sală de jocuri, biliard, teren de joacă, serviciu de transfer (contra cost), închirieri auto, închirieri sănii, birou de turism, parcare.

Informaţii utile sejur la Gura Humorului

Orașul Gura Humorului este situat în județul Suceava, în zona Bucovinei din nordul României, la o altitudine de aproximativ 470 metri, la confluența râului Moldova cu Humor. Stațiunea climaterică este înconjurată de masivi muntoși, împăduriți, Obcina Mare, Obcina Humorului și Obcina Voronețului. Meleagurile din jurul Mănăstirii Voroneț, pe care se află Gura Humorului sunt menționate documentar din vremea domniei lui Ștefan cel Mare. Peisajele montane uluitoare, aerul curat și pârtiile de schi, istoria locurilor și numeroasele monumente istorice, frumusețea mănăstirilor medievale, gastronomia bogată, tradițiile și ospitalitatea localnicilor atrag numeroși oaspeți tot timpul anului.

Clima: Bucovina are un climat de tip temperat-continental, cu veri calde și ierni răcoroase. Vara temperatura maximă este de 30°C în luna iulie, iar în timpul iernii temperatura coboară constant sub 0°C.

Obiective turistice: 

Suceava, situată în partea de nord-est a României, este unul dintre cele mai vechi orașe ale țării, a fost capitala feudală a Moldovei și iar în prezent este reședința județului cu același nume. Orașul se află într-o zonă geografică pitorească din Podișul Sucevei, pe cursul râului Suceava, la aproximativ 440 km distanță de București. Așezarea a fost locuită din perioada Paleoliticului, descoperirile arheologice evidențiază cultura dacilor liberi urmată de o perioadă cu puternice influenţe romane. La sfârșitul secolului al XIV-lea Suceava devine capitală, Cetatea de Scaun a Domnitorului Petru I, a mai îndeplinit același rol și în secolul al XVI-lea. În secolul al XVIII-lea a fost inclusă în teritoriul Imperiului Austro-Ungar, iar în anul 1918 are loc Unirea cu România. Suceava este un bastion al culturii românești și al continuității ei de-a lungul veacurilor, evidențiat prin stilul arhitectonic moldovenesc al clădirilor istorice și al numeroaselor lăcașuri de cult din zonă.

Mănăstirea Voroneț este un monument istoric ridicat în anul 1488 de către domnitorul Ștefan cel Mare, inclus în Patrimoniul UNESCO, o capodoperă a stilului arhitectural moldovenesc. Mănăstirea Voroneț este renumită pentru tonalitatea culorii albastre utilizate, numită “albastru de Voroneț” și pentru frescele exterioare impresionante.

Mănăstirea Humor este așezată pe valea râului Humor și este una dintre cele mai vestite ctitorii medievale. În timpul domniei lui Alexandru cel Bun a fost întemeiat un loc de rugăciune, pentru ca mai târziu în anul 1530 să fie ridicată biserica de către logofătul Teodor Bubuiog. Icoanele bizantine din secolul al XVI-lea sunt foare frumoase, iar stilul arhitectural este medieval.

Mănăstirea Putna, ctitoria lui Ștefan cel Mare, a fost finalizată în anul 1498 și adăpostește mormintele domnitorului și ale membrilor familiei sale. Muzeul mănăstirii păstrează broderii, țesături, manuscrise vechi și  documente medievale, foarte valoroase, obiecte de argint și icoane vechi.

Salina Cacica este una din cele mai vechi exploatări de sare recristalizată prin fierbere și evaporare din Europa, ce datează din epoca Neoliticul timpuriu. Producerea sării cristalizate prin fierbere are o vechime milenară în acest loc. În salină au fost amenajate Capela romano-catolică Sfânta Varvara, Capela ortodoxă, lacul sărat, creat artificial și sala de dans.

Excursii gratuite:

Pe traseul București – Brașov – Miercurea Ciuc – Cheile Bicazului – Gura Humorului vom face popasuri la spectaculoasele Chei ale Bicazului și la Lacul Roșu.

Tur cu ghid la cele mai spectaculoase mănăstiri pictate din Bucovina: Moldovița, Sucevița, Putna, Pătrăuți și Dragomirna. Pe traseu vom opri în Marginea, la un atelier de ceramică neagră, pentru a vedea creațiile ultimilor olari tradiționali și la chilia lui Daniil Sihastru din apropierea satului Putna.

Turul din ținutul Neamț cuprinde popasul în Humulești pentru a vizita Casa memorială Ion Creangă, în care s-a născut și a copilărit povestitorul; continuăm cu vizitarea celor mai impunătoare mănăstiri din Moldova: Agapia, Neamț, Secu, apoi vom vizita Muzeul Neculai Popa din Târpești.

Excursie la Mănăstirea Humor și la Manăstirea Voroneț, ambele monumente incluse în patrimoniul UNESCO. La prânz vom poposi la Hanul Ancuței considerat un simbol al Moldovei, unde vom descoperi gastronomia moldovenească autentică. Aici îi plăcea scriitorului Mihail Sadoveanu să zăbovească și inspirat de farmecul locului a scris cunoscutele întâmplările din “Hanul Ancuței”.

Excursii opționale:

Excursie opțională în Iași (aproximativ 350 km) pentru a vizita orașul și două palate minunate din împrejurimile sale. Turul debutează cu Palatul Cuza de la Ruginoasa și continuă cu Castelul Sturdza de la Miclăușeni. Pe traseu veți asculta povești și legende interesante despre viața marilor familii boierești din Moldova. Tur orașului Iași  include: Palatul Culturii, Piața Unirii, Casa Dosoftei, Biserica Trei Ierarhi, Palatul Roznovanu, Mănăstirea Golia, Strada Lăpușneanu, Biblioteca Centrală Universitară, Universitatea Al. I. Cuza, Parcul Copou, Teiul lui Eminescu, Bojdeuca lui Creangă și multe altele (15 €/adult).

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri