| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Croazieră “Brizele Mediteranei”

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 765 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Croazieră “Brizele Mediteranei”

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Croazieră “Brizele Mediteranei” 2016

Civitavecchia – La Spezia – Provence – Barcelona – Olbia – Civitavecchia

Plecare 15, 22 iunie 2016 6, 13, 20, 27 iulie 2016 3, 10, 17, 24, 31 august 2016 7, 14, 21 sept. 2016
Tarif adult / circuit 765,50 € 880,50 € 880,50 € 815,50 €

 

Ziua 1

Întâlnire cu reprezentantul agenției pe aeroportul Henri Coandă, pentru îmbarcare pe cursa spre Roma, transfer din aeroportul din Roma în portul Civitavecchia și îmbarcare pe nava de croazieră Sovereign a companiei Pullmantur. Plecare din port la ora 19:00. Vasul a fost modernizat în anul 2008, beneficiază facilități moderne și servicii diversificate: cinci restaurante, baruri, cafenea și discotecă, piscină, jacuzzi, sală de fitness, centru spa, magazine, cazinou, sală de jocuri, bibliotecă, mini-club. În fiecare seară sunt organizate spectacole de divertisment.

Ziua 2

La Spezia (Spesa) este un port important de pe țărmul Liguriei, situat în partea de nord a Italiei, în golful cu același nume. Orașul beneficiază de o așezare pitorească, între munte și mare, de grădini și parcuri cu vegetație luxuriantă. Cel mai important obiectiv turistic din La Spezia este Muzeul de Arheologie din Castelul San Giorgio, construit în secolul al XII-lea. La Spezia este punctul de plecare spre Parcul Național Cinque Terre, Pisa și Florența. Florența este orașul artelor și al renașterii italiene, o destinație captivantă, romantică, superbă. Pisa este renumită pentru turnul înclinat, un simbol recunoscut în intreaga lume. Parcul Național Cinque Terre este  o adevărată întoarcere în timp, aici pe țărmul stâncos al coastei ligurice se conservă o atmosferă medievală, romantică.

Ziua 3

Toulon este un oraș-port din regiunea franceză Provence-Alpi-Coasta de Azur, a fost fondat de fenicieni pe malul golfului de la Marea Mediterană în secolul al VI-lea î.e.n. și a devenit un centru comercial important. Toulon este considerat o poartă deschisă spre Provence, una dintre cele mai frumoase regiuni ale Franței, cu plantații nesfârșite de măslini, lavandă și viță de vie. Avignon este un oraș faimos datorită faptului că a fost ales drept reşedinţă papală în secolul al XIV-lea, când conducerea bisericii catolice a fost nevoită să părăsească temporar Vaticanul din cauza conflictelor sociale. Avignon a fost așezare celtică, romană, a fost ocupat de goți, arabi și franci, atrași de poziția lui strategică dintre fluviul Ron și râul Durance. Cele mai renumite obiective turistice: sunt Palatul Papal, Pont d’Avignon, Notre Dame des Doms, Petit Palais, Muzeul Calvet, Arcul de Triumf. Aix en Provence datorează reputația izvoarelor termale cu 23 de fântâni. Orașul a fost capitala regiunii Provence o perioadă îndelungată, din timpul stăpânirii celților până în secolul al XVIII-lea. Moștenirea arhitecturală și culturală este impresionantă, orașul beneficiază de  universități și centre de artă. Marsilia (Marseille) este un oraș cu o istorie de peste 2500 ani, un important centru cultural și economic al Franței, al doilea ca importanță și mărime după capitală. Marsilia deține numeroase variante de divertisment, centre cultural și obiective turistice: cartierul vechi Le Panier, Chateau d’If, Basilica Notre Dame de la Garde, Muzeul de Istorie, Palais du Pharo, Vieux Port, fortărețele Sfântul Ioan și Sfântul Nicolae, Mănăstirea Sfântul Victor, Palatul Longchamp, parcul Borely, Piața Castellane.

Ziua 4

Orașul Barcelona se află în partea nord-estică a Spaniei, pe coasta Mediteranei, este cel mai mare port și capitala comunității autonome Catalonia. Barcelona este o expoziție imensă de arhitectură, ce înglobează toate stilurile de la roman, la gotic și contemporan, datorită influențelor culturale diverse din istoria ei. Întemeiată de cartaginezi, cucerită de romani, apoi de vizigoți și mauri, cetatea a revenit francilor în secolul al VIII- lea. Barcelona a înflorit în epoca medievală dar a cunoscut și decăderea, când a fost anexată Castiliei. În secolul al XX- lea, Barcelona a redevenit un important centru cultural și economic european. Moștenirea culturală a orașului, arhitectura inedită, atmosfera cosmopolită, parcurile, plajele atrag vizitatorii. Merită vizitate: Catedrala Sagrada Familia, La Rambla, cartierul Gotic, colina Montjuic, Muzeul Pablo Picasso, Parcul Guell.

Ziua 5
Transport pe mare pe ruta Barcelona – Olbia
Ziua 6
 Olbia se află pe costa nord-estică a Sardiniei, orașul are o istorie îndelungată, așezarea a fost locuită din cele mai vechi timpuri de  fenicieni și cartaginezi. Olbia a fondată în antichitate de greci având perioade de înflorire dar și de decadență, de-a lungul timpului. Olbia îmbină inedit construcțiile moderne cu clădirile vechi și își păstrează rolul de principal nod maritim și aerian al insulei Sardinia. Oraşul Olbia beneficiază de numeroase posibilități de divertisment, restaurante, baruri şi magazine, plaje cu nisip alb, încadrate de zone stâncoase. Merită vizitate: Bazilica di San Simplicio, Chiesa di San Paolo, Muzeul de Arheologie, Insula Tavolara.
Ziua 7
Napoli este situat pe malul Golfului Napoli și la poalele Vezuviului. Orașul a fost fondat în secolul al VI-lea î.e.n. de navigatorii greci cu numele Neapolis, oraşul nou, a cunoscut o epocă înfloritoare sub administrația elenă și romană, a fost capturat de ostrogoți și a devenit apoi ducat sub ocrotirea bizantină și apoi a Papalității, din anul 1961 a fost integrat în Regatului Italiei. Datorită moştenirii culturale și artistice generoase, centrul istoric al orașului este inclus în Patrimoniul UNESCO și fascinează milioane de vizitatori.
Ziua 8
Sosire în portul Civitavecchia în jurul orei 08:00. Civitavecchia este un oraș din regiunea italiană Lazio, situat pe țărmul Mării Tireniene, la aproximativ 80 km distanță de Roma. Așezarea a fost locuită din cele mai vechi timpuri de către estrusci, la începutul secolul al II-lea a fost amenajat portul vechi din ordinul Împăratului Traian. Numele Civitavecchia are semnificația „orașul vechi”. Fortăreața Michelangelo a fost construită din ordinul Papei Iulius al II-lea pentru apărare, partea superioară a turnului a fost creată de Michelangelo. Merită vizitate: Catedrala San Francisco d’Assisi,  Castelul Rocca, Termele Taurine, Piața Leandra și Vittorio Emanuelle, Muzeul de Arheologie.

 


Comentarii și review-uri