| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • programe sociale Grand Hotel Des Anglais
 • programe sociale Grand Hotel Des Anglais
 • programe sociale Grand Hotel Des Anglais
 • programe sociale Grand Hotel Des Anglais
 • programe sociale Grand Hotel Des Anglais
 • programe sociale Grand Hotel Des Anglais
 • programe sociale Grand Hotel Des Anglais
 • programe sociale Grand Hotel Des Anglais
 • programe sociale Grand Hotel Des Anglais

Grand Des Anglais 4*, Coasta de Azur

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 490 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Programe sociale Coasta de Azur 2016
Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune; Bilete de avion și taxe de aeroport; Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică; Excursie în Villefranche sur Mer.
Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la obiectivele turistice; Taxa locală (1,5 €/persoană/zi). Asigurare medicală de călătorie și storno.
Oferta pentru Coasta de Azur este disponibilă cu plecare din București. Adulții fără însoțitor cu vârsta ≥ 55 ani plătesc supliment 50 €/sejur, posesorii de Card Senior Voyage Club nu plătesc suplimentul. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Grand Des Anglais 4*, Coasta de Azur

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 3, 10, 17, 21 aprilie 5, 8, 12, 15 mai 19, 22, 26, 29 mai 6 iunie
Tarif sejur / adult 490,00 € 520,00 € 520,00 € 520,00 €

 

Informaţii Grand Hotel & Des Anglais – programe sociale Coasta de Azur 2016

Grand Hotel & Des Anglais 4* se află în stațiunea San Remo, la câțiva pași distanță de plajă, Cazino și Teatrul Ariston. Clădirea păstrează un aer aristocratic, decorațiunile sunt clasice, beneficiază de o priveliște frumoasă a mării și de o grădină cu plante luxuriante.

Facilități camere: mobilier clasic, aer condiţionat, încălzire, seif, telefon, TV, televiziune prin satelit, acces internet, minibar, duş sau cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, grădină, terasă, camere pentru nefumători, family room, lift, seif, cameră de bagaje, încălzire, aer condiţionat, săli de conferinţe şi petreceri, acces internet, spălătorie, serviciu de transfer (contra cost), parcare.

Informaţii utile sejur pe Coasta de Azur

Coasta de Azur (Riviera Franceză) este una dintre cele mai renumite destinații de vacanță, datorită apelor limpezi ale Mării Mediterane și climei blânde, preferată de elita europeană încă din secolul al XVIII-lea. Riviera, botezată “La Côte d’Azur” de scriitorul Stephen Liegeard, este zona litorală din sudul Franței, cu destinații celebre precum Menton, Antibes, Saint Tropez, Juan-les-Pins și include Principatul Monaco. Munții Alpi se întâlnesc cu marea și creează nenumărate golfuri și faleze, cu plaje superbe. Regiunea este renumită pentru plantațiile de măslini, ierburi aromate, flori parfumate și a producției de parfumuri (Grasse, Cannes). Gastronomia locală este bazată în special pe preparate din pește și fructe de mare garnisite cu legume, ulei de măsline și condimente. Nisa este cel mai mare oraș de pe Coasta de Azur, o destinație balneară renumită, cu o istorie interesantă și numeroase muzee de artă. Promenade des Anglais este cea mai renumită zonă de promenadă a orașului, cu priveliștea spectaculoasă a mării pe de-o parte și de imaginea boemă a clădirilor, pe de alta. Cannes este un oraș fascinant transformat în secolul al XIX-lea dintr-un sat de pescari într- o destinație aristocratică. Orașul atrage prin eleganță, clima blândă, nenumărate hoteluri, restaurante, magazine și plaje cu nisip fin. Anual, Cannes este gazda celui mai prestigios Festival de Film european.

Clima: Coasta de  Azur se bucură de o climă mediteraneană, cu ierni moderate, temperatura nu scade sub 6°C, iar verile sunt călduroase, cu temperaturi care ating 30°C. Temperatura medie în timpul iernii este de 5°C, iar în timpul verii este de 28°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Nisa este cel mai mare oraș de pe Coasta de Azur, o destinație balneară și turistică foarte importantă. Orașul se bucură de o așezare privilegiată, în sud-estul Franței, pe malul Mării Mediterane, la poalele Alpilor Maritimi. Vechiul oraș a fost fondat în anul 350 î.Chr de greci cu numele Nikaia, în perioada medievală și modernă italienii, francezii și englezii și-au pus amprenta pe istoria orașului port. Dacă la începutul secolului al XX- lea, Nisa era considerată o destinație exclusivistă, de lux, acum a devenit accesibilă, cu o gamă variată de vacanțe.

Principatul Monaco este considerat al doilea cel mai mic stat, după Vatican și cu cea mai mare densitate de populație din lume, situat între Marea Mediterană și Franța, pe Coasta de Azur. Monaco beneficiază de un port natural râvnit încă din antichitate, de o amplasare pitorească și climă însorită, de o atmosferă cosmopolită și de un nivel de trai foarte ridicat. Monaco este una dintre cele mai costisitoare destinații turistice, asociate cu noblețea și luxul, cele mai reprezentative obiective turistice sunt: Palatul Princiar, Palatul de Justiţie, Cazinoul din Monte Carlo, Opera, Catedrala Monaco, Biserica Sainte-Devote, Fortul Antoine, Muzeul Oceanografic, Muzeul Național, Grădina Japoneză, Grădina Exotică.

Orașul Antibes este situat pe țărmul Coastei de Azur, spre Baie des Anges. Cap d`Antibes separă golful Cannes de Baie des Anges. Antibes are o istorie îndelungată a fost întemeiat de greci în urmă cu peste 2000 de ani, cu numele de Antipolis și stăpânit apoi de romani, multe vestigii păstrează încă amprenta acelor vremuri. Antibes beneficiază de un valoros patrimoniu cultural și religios, cele mai remarcabile monumente sunt: vestigiile romane, Fortul Carre, Muzeul Picasso din Castelul Grimaldi, Catedrala Notre-Dame-de-la-Platea d’Antibes, Muzeul Peynet. Parcul Acvatic Marineland este singurul parc tematic din Europa unde se pot admira orci.

Excursii gratuite:

Villefranche sur Mer este o localitate din regiunea Alpes-Maritimes, situată la aproximativ 8 km distanță de orașul Nisa. Localitatea este renumită pentru frumusețea portului și a centrului vechi, cele mai reprezentative obiective turistice sunt: Citadela construite în secolul al XVI-lea de către ducele Emmanuel-Philibert de Savoie, Biserica St. Michel, Capela St. Pierre decorată cu frescele lui Jean Cocteau.

În stațiunea Beaulieu sur Mer vom vizita Villa Kerylos din Portul Fourmis, o copie fidelă a unei vile antice grecești. Arheologul Theodore Reinach și arhitectul Emmanuel Pontremoli au realizat acest proiect folosind planuri antice, autentice ale luxoaselor vile elene și cele mai bune materiale: marmură pentru băile exotice, mobilă și obiecte de artă conservate (exclusiv posesorilor de Card Senior Voyage Club).

Excursii opționale:

Excursie în Menton și Nisa, traseul se desfășoară pe linia de coastă dintre cele două orașe pitorești. În Menton, orașul grădinilor subtropicale, vom vizita: Muzeul Jean-Cocteau, Cazinoul, Palatul Europa și Primăria, iar în Nisa vom putea admira: Piața Massena, Primăria, Prefectura și Catedrala Sfântul Nicolae.

Excursie în Antibes și Cannes, traseul începe în cursul dimineții cu deplasarea spre orașul Antibes, o destinație exclusivistă de pe țărmul golfului Baie des Anges. Vom putea admira plajele stâncoase, Promenada Amiral Grasse cu portul Vauban, Muzeul Picasso. Continuăm traseul în fascinantul oraș Cannes, unde vom vizita: Palais des Festivals et des Congres și Promenade de la Croisette, cel mai cunoscut bulevard din Cannes.

Excursie în Principatul Monaco, un bastion al luxului european. Vom vizita promontoriul franjurat al Rocher-ului cu Palais du Prince, reședinta familiei Grimaldi sau Muzeul Oceanografic de pe faleză.  Itinerariul contină spre Fontvieille, cel mai nou port, urmează Grădina de Trandafiri a prințesei Grace și apoi Grădina Exotică. În Monte Carlo vom admira faimosul Cazinou și impresionanta Operă, construită de Charles Garnier, Hotelul Paris și Hotelul Hermitage, cu grădina de iarnă. 

Excursie în Torino, capitala regiunii Piemont, este un important centru cultural și economic din nordul Italiei, un oraș elegant, cu o multitudine de piețe medievale și grădini, palate și biserici construite în stil baroc, rococo, neoclassic sau art nouveau. Istoria sa este legată de numele tribului Taurini, de origine celtică, care a fondat așezarea, stăpânită mai târziu de romani. Înflorirea orașului a început odată cu administrația dinastiei Savoya, care l-au declarat reședință de scaun în anul 1574. În capela regală a Catedralei (Duomo di Torino) din Torino este adăpostit Sfântul Giulgiu, o relicvă creștină foarte cunoscută și extrem de controversată. Cele mai importante obiective turistice din Torino sunt: Palatul Reale, Piața Castello, Palatul Madama, Castelul Valentino, Piața San Carto, Bazilica Superga, Muzeul Egizio, Teatrul Regio, Muzeul Municipal de Artă Antică, Muzeul Auto, înființat de doi pionieri ai companiei Fiat. Vom face un tur al orașului, în care veți putea admira cele mai renumite monumente, apoi vom vizita Duomo di Torino, Piața Castello cu Palatul Reale și Palatul Madama.

Excursie în Genova și San Remo. Genova este un oraș-port din nord-vestul Italiei, capitala regiunii Liguria, locul nașterii lui Cristofor Columb. Orașul are cu o istorie glorioasă, un farmec irezistibil, datorat numeroaselor monumente culturale și istorice, incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO. Anticul oraș, Genua, a fost locuit de liguri, aliați ai Romei, disputat de ostrogoți și romani, cucerit de lombarzi și franci, în perioada medievală Genova cunoaște înflorirea ca oraș-stat datorită șantierelor navale și activităților comerciale, rivalizând cu Veneția. Vom admira cele mai reprezentative obiective turistice: Casa lui  Columb, reconstruită în secolul al XVII-lea pe ruinele casei originale, Palatul Dogilor, Catedrala San Lorenzo, Piața San Matteo, Palatul Bianco și  Farul Vechi, simbolul orașului. San Remo este o destinație turistică renumită încă din secolul al XIX-lea, preferată de elita rusească și de Împărăteasa Maria Alexandrovna. În prezent orașul este renumit pentru festivalul de muzică organizat anual în luna februarie. Vom vizita Vila Nobel, Catedrala San Siro, Parcul și Vila Ormond, Piazza dei Dolori, Piazza Cassini, Chiesa di Santo Stefano, Cazinoul, La Pigna.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri