| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • hotel thomas programe sociale cannes
 • hotel thomas programe sociale cannes
 • hotel thomas programe sociale cannes
 • hotel thomas programe sociale cannes
 • hotel thomas programe sociale cannes
 • hotel thomas programe sociale cannes
 • hotel thomas programe sociale cannes
 • hotel thomas programe sociale cannes
 • hotel thomas programe sociale cannes
 • hotel thomas programe sociale cannes
 • hotel thomas programe sociale cannes
 • hotel thomas programe sociale cannes

Thomas 3*, Cannes

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 599 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard, Regim de masă: demipensiune, Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP), Transfer aeroport-hotel-aeroport., Asigurare medicală de călătorie și storno, Tur pietonal în Cannes, Asistență turistică.

Tariful nu include: Excursii opționale, Intrări la obiective turistice.

Oferta pentru Cannes este disponibilă cu plecare din București.
Adulții fără însoțitor cu vârsta ≥ 55 ani plătesc supliment 30 €/sejur.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Thomas 3*, Cannes

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 6, 13, 20, 27 octombrie 3, 10, 17, 24 noiembrie 2, 9, 16, 23 martie
Tarif  adult / sejur 599,00 € 599,00 € 599,00 €

 

Informaţii hotel Thomas – programe sociale Cannes

Hotelul Thomas 3* este situat în centrul vechi al oraşului Le Cannet, la aproximativ 3 km centrul orașului Cannes și Promenada Croisette. Hotelul beneficiază de facilități moderne, de terasă amenajată pe acoperiș cu priveliștea oraşului. Stația de autobuz se află în vecinătate.

Facilități camere: mobilier modern, seif, aer condiţionat, birou, încălzire, telefon, LCD, televiziune prin satelit, acces internet, cadă sau duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, aer condiţionat, acces internet, lift, seif, încălzire, cameră de bagaje, sală de conferințe și petreceri, piscină exterioară, baby-sitter, serviciu de transfer (contra cost), închirieri biciclete, parcare (contra cost).

Informaţii utile programe sociale Cannes

Cannes este un oraș fascinant din sudul Franței, așezat pe faimoasa Coastă de Azur, port la Marea Mediterană. Cancelarul englez Brougham și-a construit o reședință de vară în Cannes în 1834, fugind de epidemia de holeră. Alți nobili i-au urmat exemplul, iar Cannes a înflorit, dintr-un sat de pescari a devenit o destinație aristocratică. Orașul atrage prin eleganță, clima blândă, nenumărate hoteluri, restaurante, magazine și plaje cu nisip fin. Anual, Cannes este gazda celui mai prestigios Festival de Film european.

Din portul Cannes sunt curse regulate cu vaporașe spre micile insule din arhipelagul Lerins: Saint-Honorat și Sainte-Marguerite cu păduri parfumate de eucalipt. Insula Saint-Honorat este un cunoscut loc de pelerinaj încă din secolul al VI-lea, când au fost ridicate primele așezări religioase. În fortul din insula Sainte-Marguerite, unde se spune că a fost ținut prizonier “omul cu masca de fier”, se află Muzeul Maritim.

Mijloace de transport public: Cel mai economic mod de a te deplasa în Cannes este autobuzul, biletul se poate procura de la chioșcuri sau de la șofer, prețul unei călătorii este de 1 €. Cel mai apropiat aeroport de Cannes este Aeroportul International Nice, situat la aproximativ 24 km distanță. Transferul din aeroport în Cannes se poate face cu liniile de autobuze express.

Clima: Cannes are un climat de tip mediteranean, vara este călduroasă și uscată, iar iarna este blândă, temperatura scade până la 10°C maxim. Temperatura medie anuală este de 25°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Promenade de la Croisette este cel mai cunoscut bulevard al orașului Cannes, se întinde de-a lungul tărmului și beneficiază de o panoramă impresionantă a plajei și a portului.

Palais des Festivals et des Congres a fost construit în anul 1949, pentru a găzdui Festivalul de Film de la Cannes și a fost extins pe parcurs. Clădirea are un design futuristic, iar în prezent cuprinde un cazinou, auditorii, săli de expoziții și spectacole, unde sunt organizate anual diverse festivaluri și evenimente. Accesul este gratuit.

Musee de la Castre din Cannes este găzduit de un castel fortificat și expune un patrimoniu vast, cu antichitati mediteraneene, tablouri, ceramică, instrumente muzicale, artă provensală din secolul al XIX-lea, piese arheologice. Curtea muzeului beneficiază de o priveliște minunată a orașului Cannes și spre golf. Taxă de intrare: 3.30 € (adulți), 2.25 € (copii, studenți).

Notre Dame d’Esperance a fost ridicată în secolul al XVII-lea, în stil gotic. Biserica, construită ca o fortăreață, adăpostește o colecție impresionantă de picturi și fresce. Accesul este gratuit.

Tour du Masque este un turn din secolul al XII- lea, devenit faimos datorită celebrului roman al lui Alexandre Dumas “Omul cu masca de fier”. Legenda spune că “omul cu masca de fier” a evadat din insula Sainte-Marguerite și și-a petrecut aici, ultimii ani din viață. Se spune, că fantoma lui încă mai bântuie turnul. Accesul este gratuit.

Excursii opționale:

Saint Paul de Vence și Antibes: St. Paul de Vence este o localitate fermecătoare, ce datează din perioada medievală, renumită pentru peisajele pitorești și admirată de numeroși artiști de-a lungul vremii. Fosta cetate fortificată este excelent conservată, găzduiește pe străduțele înghesuite magazine, galerii de artă, fântâni și piațete. Orașul Antibes este la fel de impresiont prin frumusețea peisajelor și prin numeroasele vestigii romane, pe care le adăpostește: apeducte, amfiteatre, teatre și vechile porți ale orasului. Obiective turistice  reprezentative în Antibes sunt: Muzeul Picasso din Castelul Grimaldi și Catedrala Notre Dame de la Platea d’Antibes. (55 €/adult)

Nisa, Monaco și Eze:  Nisa atrage prin amestecul perfect dintre metropola contemporană, cu o infrastructură ireproșabilă și vechiul oraș cu străduțe înguste, pline de culoare și parfum. Tur panoramic, care include principalele atracții turistice ale orașului de pe malul Golfului Baie des Anges (Golful Îngerilor). Principatul Monaco, condus de familia Grimaldi, este simbolul luxului, al petrecerilor celebrităților și un paradis fiscal. Destinul principatului a fost schimbat în anul 1865, prin inaugurarea primului cazino din Europa, Cazinoul din Monte Carlo. Se vizitează Monaco-Ville și cosmopolitul Monte Carlo. Itinerariul cuprinde circuitul de Formula 1, Cazinoul din Monaco, Muzeul Oceanografic, Catedrala Sfântul Nicolae, monumentul dedicat prințesei Grace, Palatul Regal, bulevardul Beaux Arts Monte Carlo pentru pasionații de shopping. Eze este un fermecător orășel medieval, faimos pentru fabricarea parfumurilor și destinația preferată a filozofului Nietzsche. (69 €/adult)

Saint Tropez este una dintre cele mai renumite destinații turistice în lume, datorită plajelor superbe și  cluburilor exclusiviste, numeroase celebrități acostează în port. Citadela din Saint Tropez a fost construită la începutul secolului al XVII-lea și adăpostește Musée de la Marine et de l`Histoire Locale. Urmând Rue de la Citadelle puteți admira biserica în stilul baroc italian din secolul XVIII, Primăria (Hôtel de Ville), Palatul marchizului Pierre-André de Suffren, digul Jean-Réveille. Chapel Notre-Dame de l’Annonciade, fondată în anul 1510 se află lângă port, se vizitează colecția de artă modernă și post-impresionistă. (84 €/adult)

Aix en Provence și Marsilia: Întemeiată de romani stațiunea Aix en Provence datorează reputația izvoarelor termale cu 23 de fântâni. Orașul a fost capitala regiunii Provence o perioadă îndelungată, din timpul stăpânirii celților până în secolul al XVIII-lea. Moștenirea arhitecturală și culturală este impresionantă, orașul beneficiază de  universități și centre de artă. Marsilia (Marseille) este un oraș cu o istorie de peste 2500 ani, un important centru cultural și economic al Franței, al doilea ca importanță și mărime după capitală. Marsilia deține numeroase variante de divertisment, centre culturale și obiective turistice: cartierul vechi Le Panier, Chateau d’If, Basilica Notre Dame de la Garde, Muzeul de Istorie, Palais du Pharo, Vieux Port, fortărețele Sfântul Ioan și Sfântul Nicolae, Mănăstirea Sfântul Victor, Palatul Longchamp, parcul Borely, Piața Castellane. (89 €/adult)

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri