Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 

Praga – Viena – Budapesta

  • Destinația: Circuite, Circuite cu autocarul
  • Durată sejur: 6 nopți
  • Preț: 295 €

    * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
    Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Circuit Praga – Viena – Budapesta 2016
Tariful include: Cazare 6 nopți în cameră dublă la hoteluri de 3* (2 nopți la Praga, 3 nopți la Budapesta și o noapte la Viena); Regim de masă: mic dejun; Transport cu autocar cu aer condiționat conform itinerariului; Tururi panoramice în Viena, Praga, Budapesta; Asistență turistică.
Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la obiectivele turistice; Asigurare medicală de călătorie și storno.
Oferta este disponibilă cu plecare din București, grup minim de 35 persoane. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Circuit cu autocar 2016

Praga – Viena – Budapesta

Plecare 11 iulie 2016 19 septembrie 2016
Tarif adult / circuit  295,00 € 295,00 €

 


Ziua 1

București – Budapesta

Plecare cu autocarul din București la ora 06:00 spre Budapesta pe traseul Pitești – Sibiu – Deva Arad. În cursul serii sosire și cazare la hotel în Budapesta.

Ziua 2

Budapesta – Bratislava – Praga

Mic dejun la hotel. Excursie la Szentendre, orășel turistic din nordul Ungariei, admirăm cetatea din Visegrad, fostă reședință regală și priveliștea de la Cotul Dunării, continuăm cu Esztergom, vechea capitală a Ungariei care adăpostește monumentala catedrală unde au fost încoronați primii regi maghiari. Ne îndreptăm spre Sturovo și Bratislava, vom face un tur panoramic al orașului. Vom admira: Podul Nou și Castelul Bratislava, simbolul capitalei Slovaciei. Vom face un scurt popas în Brno, în cursul serii sosire și la hotel în Praga.

Ziua 3

Praga

Mic dejun la hotel. Praga are o istorie îndelungată, fiind fondată în secolul al IX- lea, captivantă, în perioada medievală a fost capitala Sfântului Imperiu Roman. Praga are un rol cultural important, Împăratul Carol al IV -lea a fondat prima universitate din Europa Centrală, și religios, prin reformarea bisericii catolice inițiată de preotul Jan Hus. Farmecul orașului te cucerește, castelele gotice sau renascentiste, muzeele, catedralele baroce din centrul vechi sunt o incursiune în istoria lui imperială. Praga contemporană îmbină arhitectura gotică, romană, barocă, renascentistă cu arhitectura modernistă şi Art Nouveau. Facem turul capitalei Cehiei, vom opri la Castelul Hradcany, în Piața Welceslas și Staromestske Namesti, la Catedrala Sfântul Vitus, Podul Carol, Ulița Aurarilor. Opțional, seara vă propunem o croazieră pe râul Vltava. Cazare la hotel în Praga.

Ziua 4

Praga – Karlovy Vary – Karlstein

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru shopping și plimbări în Praga sau excursie opţională în Karlovy Vary și la Castelul Karlstein. În Karlovy Vary, stațiune faimoasă pentru izvoarele sale termale, vom parcurge aleea colonadelor și vom putea cumpăra suveniruri din numeroasele magazine de aici. Seara puteți opta pentru o cină tradițională cu muzică folclorică și renumita bere locală. Cazare la hotel în Praga.

Ziua 5

Praga – Viena

Mic dejun la hotel. Excursie la Castelul Konopiste, fosta reşedinţă a prințului Franz Ferdinand, moştenitorul tronului Austro-Ungariei, asasinat la Sarajevo, apoi ne îndreptăm spre Viena, fosta capitală imperială fascinează prin viața sa culturală, prin istoria îndelungată, prin arhitectură, prin îmbinarea perfectă de nou și vechi. Viena are de o istorie îndelungată, prima așezare datând din secolul I după Christos, însa cele mai vizitate obiective turistice aparțin perioadei sale medievale și imperiale. Orașul Viena s-a confundat cu muzica, secole de-a rândul a găzduit mari compozitori, Mozart, Johann Strauss, Schubert și Beethoven. Moștenirea sa muzicală se păstrează până în zilele noastre, Filarmonica din Viena fiind una dintre cele mai bune orchestre din lume. Turul panoramic va cuprinde: Opera, Monumentul dedicat Johann Strauss, Catedrala Sfântul Ștefan, Universitatea. Cazare la hotel în Viena.

Ziua 6

Viena – Budapesta

Mic dejun la hotel. Vizită la Palatul Schonbrunn (“fântâna frumoasă”) din Viena, considerat unul dintre cele mai frumoase palate în stil baroc din Europa, a fost reședința de vară a familiei imperiale. Istoria familei Habsburg se leagă de acest palat, intrat in patrimoniul cultural mondial al UNESCO datorită importanței sale istorice, împrejurimilor inedite (parcurile, grădina zoologica) și decorațiunilor interioare impresionante. Plecare spre Budapesta, capitala Ungariei beneficiază de clădiri și poduri cu arhitectură rafinată, de parcuri, piețe și bulevarde somptuoase, de galerii de artă și numeroase muzee. Turul panoramic va cuprinde următoarele obiective: Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu lanțuri și Podul Elisabeta, Parlamentul. Seara, puteți opta o croazieră cu cină romantică pe Dunăre. Cazare în Budapesta.

Ziua 7

Budapesta – București

Mic dejun la hotel. Ne îmbarcăm pentru întoarcerea în țară pe traseul Budapesta – Arad – Deva – Sibiu – Pitești – București. Sosire seara târziu, în funcție de formalitățile vamale și de trafic.

 


Comentarii și review-uri