| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Pelerinaj în Israel și sejur în Eilat

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 849 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Pelerinaj în Israel și sejur în Eilat

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Tel Aviv – Haifa – Canna Galileii – Nazaret – Capernaum – Iordan – Ierihon – Marea Moartă – Ierusalim – Betleem

Plecare 22 august 2016
Tarif adult / circuit 849,00 €

 

Ziua 1

București – Tel Aviv – Haifa – Nazaret – Tiberias

Prezentare pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București la ora 04:00 pentru îmbarcarea spre Tel Aviv. Sosire în aeroportul Ben Gurion în jurul orei 08:35. Plecare spre coasta Mării Mediterane, opțional se vizitează Caesarea, cetatea ridicată de Irod cel Mare în onoarea lui Caesar Augustus cu peste 2000 de ani în urmă (12 €/persoană). Ne îndreptăm spre Haifa, impresionantul oraș-port de la Marea Mediterană, situat într-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom face turul panoramic al orașului, vom admira Templul Cultului Baha’ i cu grădinile în terase, Biserica Stella Maris (Steaua Mării) cu grota Sfântului Prooroc Ilie Tezviteanul și Mănăstirea Carmelitelor. Încheiem ziua în Nazaret, unde vom vizita Biserica Ortodoxă Sfântul Gavril, cu Fântâna Fecioarei Maria şi Biserica Catolică Buna Vestire, care adăposteşte în subsol o parte a casei lui Iosif (Peştera Familiei Sfinte). Cină și cazare la Hotelul Rimonim 3*+ sau similar în Nazaret.

Ziua 2

Naaret – Tiberias – Capernaum – Muntele Fericirilor – Tabgha – Iordan – Yardenit – Betleem

Mic dejun la hotel. Plecare spre Capernaum, locul unde a locuit Iisus după ce a plecat din Nazaret, se vizitează ruinele sinagogii din calcar alb, locul în care Iisus a predicat. Continuăm traseul spre Muntele Fericirilor, locul unde a avut loc predica de pe munte. Pe platoul muntelui, cu o înălţime de 560 metri, se află capela octogonală a Bisericii Fericirilor. Ne îndreptăm spre Tabgha, unde Iisus a săvârșit minunea înmulțirii pâinilor și peștilor, vom vizita Biserica lui Petru. Vom face o croazieră pe Marea Galileii cu barca de lemn, construită ca în urmă cu 2000 de ani. Opțional se poate servi prânzul pe malul Mării Galileii. Continuăm vizita spre Râul Iordan, la Yardenit, locul unde a fost botezat Iisus. Iordanul este amenajat pentru a oferi pelerinilor posibilitatea să intre în apele sfinte, aveți posibilitatea să vă “botezați” în apele cristaline. Cină și cazare la Hotelul St. Michaels 4* sau similar în Betleem.

Ziua 3

Tiberias – Muntele Tabor – Ierusalim – Betleem

Mic dejun la hotel. Plecare spre Muntele Tabor, locul Schimbării la Față, unde se află o biserică ortodoxă și o biserică franciscană. Ne îndreptăm spre Ierusalim, vom începe cu urcarea pe Muntele Scopus, până la locul Înălțării, apoi vom vizita Biserica Pater Noster de pe Muntele Măslinilor, construită pe locul unde Iisus i-a învăţat pe ucenici rugăciunea Tatăl Nostru. Coborâm spre Grădina Ghetsimani, locul de rugăciune al lui Iisus, vom vizita Biserica Agoniei, Grota Trădării și Mormântul Maicii Domnului. Plecare spre Palestina pentru vizitarea obiectivelor turistice din orașul Betleem: Biserica Naşterii Domnului, construită peste peştera folosită ca staul pentru oi. Inițial, biserica a fost construită în timpul Împăratului Constantin, prin grija mamei sale, Împărăteasa Elena, în anul 333 e.n. Vizităm biserica romano-catolică Sfânta Ecaterina și Grota Sfântului Ieronim. Cină şi cazare în Betleem.

Ziua 4

Betleem – Ierusalim – Muntele Măslinilor – Via Dolorosa – Muntele Sion

Mic dejun la hotel. Vom explora orașul Ierusalim, începem turul cu urcarea pe Muntele Sion, la Foişorul Cina cea de Taină, Biserica Adormirii Maicii Domnului şi Mormântul lui David. Intrăm în cetatea Ierusalimului prin Poarta Leilor şi vizităm Scăldătoarea Bethesda, Biserica Sfânta Ana, Capela Biciuirii și parcurgem Via Dolorosa spre Golgota, cu cele 14 opriri. Vizita se încheie cu un popas la Piatra Ungerii, vizită la Biserica Sfântului Mormânt, Biserica Învierii și Zidul Plângerii de la baza vechiului templu. Cină şi cazare la hotel în Betleem.

Ziua 5

Betleem – Qumran – Marea Moartă – Eilat

Mic dejun la hotel. Plecare spre Eilat, stațiune aflată în extremitatea sudică a Israelului, pe țărmul Mării Roşii. Vom face un popas pentru vizitarea Mănăstirii Sfântul Sava din deșert și veți putea admira Marea Moartă, cea cea mai joasă „mare” de pe glob și cu ce mai mare salinitate. Aici puteți servi masa de prânz și puteți achiziționa cosmetice israeliene renumite pe bază de nămol. Opțional se poate vizita fortăreață antică Masada, pe malul vestic al Mării Moarte (25 €/persoană). Coborâm spre Eilat, opțional se poate vizita Obervatorul subacvatic din Marine Park, o incursiune în apa limpede a Mării Roșii, cu o mulțime de corali și pești multicolori (30 €/persoană). Se vizitează o fabrică de pietre prețioase și bijuterii din corali. Cină şi cazare la Hotelul La Playa 3*+ sau similar în Eilat.

Ziua 6

Eilat – Petra

Mic dejun la hotel. Timp liber și relaxare în Eilat sau vizită opțională la Petra, capitala nabatienilor până în anul 106 e.n. „Orașul de piatră” se află într-o zonă pitorească din Iordania. Vechiul oraș este renumit pentru arhitectura grandioasă, săpată aproape integral în stânca roșie a muntelui. Cină şi cazare la hotel în Eilat.

Ziua 7

Eilat

Mic dejun la hotel. Eilat este una dintre cele mai renumite stațiuni din Israel situată pe țărmul Nordic al Golfului Aqaba. Orașul atrage vizitatorii prin climatul cald, apele marine cristaline și plajele cu nisip fin, prin infrastructura turistică dezvoltată și istoria îndelungată, prin posibilitatea de a practica sporturi nautice și gastronomia diversificată. Parcul tematic King’s City, bazat pe povestiri din Biblie, poate fi o alegere inspirată de petrecere a timpului liber pentru adulți și copii. Puteți trăi experiențe de neuitat prin vizitarea Observatorului Acvatic Marine Park sau prin plimbarea cu ambarcațiunea cu podea de sticlă. Cină şi cazare la hotel în Eilat.

Ziua 8

Eilat – Tel Aviv-Yafo

Mic dejun la hotel. Plecare spre Tel Aviv, al doilea oraș ca mărime după Ierusalim. Tel Aviv-Yafo este situat pe țărmul Mării Mediterane, în partea vestică a țării, o zonă cu numeroase dune de nisip. Vom face turul panoramic al orașului și vom vizita vechiul port, Yafo, un cartier faimos al artiștilor. Plecare spre aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv și îmbarcare pe cursa spre București cu decolare la ora locală 22:50. Aterizare pe aeroportul Otopeni-Henri Coandă la ora 01:35.

 


Comentarii și review-uri