| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • vila ambient brasov
 • vila ambient brasov
 • vila ambient brasov
 • vila ambient brasov
 • vila ambient brasov
 • vila ambient brasov
 • vila ambient brasov
 • vila ambient brasov
 • vila ambient brasov
 • vila ambient brasov
 • vila ambient brasov
 • vila ambient brasov
 • vila ambient brasov

Vila Ambient 5*, Cristian

 • Destinația: în curând
 • Preț: 350 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Paște Brașov 2015
Tariful include: Închiriere vilă integral (6 camere duble).
Tariful nu include:Regim de masă; Transport.
Tariful este valabil pentru o ședere de minim 2 nopți.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Vila Ambient 5*, Cristian

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 11 – 14 aprilie 2015
Tarif vilă / noapte 350,00 €

Informaţii vila Ambient – Cristian, oferte Paște 2015

Vila Ambient 5* este situată în satul Cristian, pe drumul dintre Brașov și Râșnov, la aproxiimativ 10 km distanță de Brașov și la 20 km de Bran. Vila, construită în urmă cu două secole, este superbă, beneficiază de decorațiuni în stil rustic și saxon, de facilități moderne și de priveliștea Munților Bucegi.

Facilități camere: mobilier tradițional, LCD, televiziune prin cablu, radio, birou, fier de călcat, încălzire, zonă de relaxare, acces internet, duş sau cadă, uscător de păr, halat de baie, papuci de casă, articole de toaletă gratuite, izolare fonică, balcon.

Dotări și servicii: recepție, bar, cramă, sală de mese, bucătărie utilată, camere pentru nefumători, grădină, terasă, grătar, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, salon TV, sală de jocuri, biliard, tenis de masă, piscină interioară, jacuzzi, saună, teren de joacă, baby-sitter (la cerere), birou de turism, serviciu de transfer (contra cost), închirieri biciclete, parcare.

Informaţii utile sejur în Brașov

Cristian este un sat din județul Brașov, situate la aproximativ 10 km distanță de orașul Brașov, în drumul spre Bran. Așezarea a fost înființat în secolul al XIII-lea de coloniști germane (sași) și era menționat în documentele vremii ca târg. Cele mai importante obiective turistice ale pitorescului sat sunt: Biserica ortodoxă Adormirea Maicii Domnului, construită în stilul neogotic în anul 1795; Cetatea Țărănească, ridicată în secolul al XV-lea cu Biserica evanghelică din secolul al XIII-lea, reconstruită în stil neoclassic; pădurea de stejari seculari, declarată monument al naturii.

Brașov este un important centru economic, cultural și turistic din inima României, în județul omonim. Orașul este situat în depresiunea de la poalele Muntelui Tâmpa, la o altitudine de 592 metri, ocrotit de curbura lanțului carpatic. Zona a fost locuită încă din perioada neolitică, în anul 1235 apare prima atestare într-un document a așezării din Țara Bârsei cu numele de Corona. În perioada medievală Brașovul era un târg înfloritor, cu rute comerciale intense între Țările Române, iar mai târziu un centru urban important din Transilvania. Centura de fortificații ale orașului a marcat istoria acestuia, dacă în anul 1421 a fost devastat de turci, în anul 1432 era inpenetrabil. Monumentele istorice, viața culturală, așezarea pitorească și ospitalitatea localnicior atrag anual numeroși oaspeți.

Clima: Orașul Brașov beneficiază de un climat montan, temperatura medie anuală este de 5ºC. În luna ianuarie temperatura medie este de -5ºC, iar a temperatura medie a lunii iulie este de 14ºC. Stratul de zăpadă durează în medie din luna decembrie până în luna martie.

Obiective turistice: 

Fortificațiile Brașovului au fost ridicate între secolele al XIII-lea și al XVI-lea, cu rol defensiv, împotriva atacurilor turco-tătare. Zidurile de apărare aveau o lungime de 3000 metri, o înălțime de 12 metri și patru porți de intrare, în secolul al XIX-lea s-au ridicat trei noi porți. Bastioanele brașovene au fost construite începând cu secolul al XV-lea, de diferite bresle de meșteșugari. Construcțiile erau folosite pentru depozitarea mărfurilor pe timp de pace, iar în timpul asediilor aveau rol defensiv. Bastionul Țesătorilor este situat în partea de sud-vest al cetății Brașov, a fost construit în două etape, prima între anii 1421–1436 şi cea de-a doua între 1570–1573 și s-a conservat în forma lui inițială. Bastionul a fost construit de bresla ţesătorilor de in cu scop defensiv, construcția a fost adaptată luptelor cu arme de foc. Din anul 1950 bastionul adăpostește Muzeul Țării Bârsei. Mai pot admirate: Bastionul Fierarilor, Bastionul Graft, Bastionul Funarilor, Bastionul Postăvarilor, Bastionul Cojocarilor, Turnul Alb, Turnul Negru.

Biserica Neagră a fost ridicată în secolul al XIV-lea în stil gotic și a devenit unul dintre edificiile emblematice ale orașului Brașov. Inițial biserica a fost cunoscută sub numele de Biserica Sfânta Maria. Edificiul a fost grav avariat într-un incendiu în anul 1689, care i-a atras numele actual, reconstrucția care au rmat incendiului s-a făcut în stilul baroc. Biserica Neagră deține o colecție foarte valoroasă de covoare orientale, o orgă impresionantă, cel mai mare clopot din țară și este considerată drept cel mai mare edificiu de cult în stilul gotic din sud-estul Europei.

Cetăţuia din Brașov a fost ridicată pe dealul Straja, în afara zidurilor orașului, pe locul unui turn de veghe. Amplasarea ei strategică permitea supravegherea cetății și a împrejurimilor răsăritene. Fortificaţia a fost inițial din lemn, apoi de piatră, a fost asediată și reconstruită de mai multe ori, până la forma actuală, păstrată din anul 1630. Cetăţuia de pe Straja a fost de-a lungul anilor depozit, închisoare și cazarmă, în prezent clădirea renovată găzduiește un restaurant cu farmec medieval și o terasă.

Poarta Ecaterinei se află pe latura vestică a zidurilor cetății, a fost construită la începutul secolului al XVI-lea. Poarta are o arhitectură renascentistă, având rol de acces și defensiv, deopotrivă. Turnul porții este unul dintre simbolurile orașului, periodic găzduiește evenimente culturale.

Canionul Șapte Scări este un defileu săpat în calcarul din partea de vest a munților Piatra Mare de apele pârâului Șipoaia. Canionul este situat la o altitudine de aproximativ 1000 metri, are șapte trepte desfășurate pe o lungime de 160 metri. Traseul cascadelor a fost reabilitat de curând, poate fi parcurs pe scări, nefiind necesar echipament special.

Muzeul “Casa Mureșenilor” din Brașov se află într-o superbă clădire din secolul al XVI-lea, cosntruită în stilul neclasic. Muzeul a fost deschis în anul 1968 ca urmare a donației făcute statului român de familia Mureșianu. Colecţia cuprinde piese de mobilier, picturi, sculpturi şi o arhivă cu mii de documente extrem de valoroase.

Parcul Aventura din Brașov este o experiență sportivă și recreativă pentru toate vârstele în mijlocul naturii. Parcul vă pune la dispoziție 14 trasee, cu grade diferite de dificultate.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri