| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Thalassies Nouveau Thassos
 • Thalassies Nouveau Thassos
 • Thalassies Nouveau Thassos
 • Thalassies Nouveau Thassos
 • Thalassies Nouveau Thassos
 • Thalassies Nouveau Thassos
 • Thalassies Nouveau Thassos
 • Thalassies Nouveau Thassos
 • Thalassies Nouveau Thassos
 • Thalassies Nouveau Thassos

Thalassies Nouveau 3*

 • Destinația: în curând
 • Preț: 29 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Oferte Thassos 2015
Tariful include: Cazare în cameră dublă standard. Regim de masă: demipensiune.
Tariful nu include: Transport.
Rezervările efectuate și plătite 50% până pe 31.03.2015 beneficiază de reducere de 10%. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Thalassies Nouveau 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 28.04 – 06.06 07.06 – 12.07 13.07 – 29.08 30.08 – 26.09 27.09 – 10.10
Tarif adult / noapte 29,50 € 38,00 € 44,50 € 38,00 € 29,50 €

 

Informaţii hotel Thalassies Nouveau – sejur Thassos 2015

Hotelul Thalassies Nouveau 3* este situat la aproximativ 60 metri de plaja din Limenaria, pe coasta sud-vestică a insulei Thassos, la aproximativ 42 km distanță de orașul Limenas. Hotelul este cochet, intim, de tip boutique, a fost inaugurat în anul 2009, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin satelit, telefon, seif, minibar, acces internet, aer condiționat, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, duș, balcon.

Dotări și servicii: restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, family room, lift, seif, cameră de bagaje, aer condiţionat, acces internet, sală de jocuri, centru spa și wellness, masaj, saună, sală de fitness, cadă cu hidromasaj, biliard, piscină exterioară, închirieri auto, parcare.

Informaţii utile litoral Thassos

Thassos este cea mai nordică insulă grecească din Marea Egee, supranumită „insula de smarald”, datorită reliefului montan cu vegetație bogată. Litoralul insulei este stâncos, întretăiat de golfuri cu apă limpede și plaje superbe cu nisip. Coastele stâncoase predomină în estul și vestul a insulei, plajele cu nisip predomină în nordul și sudul insulei. Insula are un trecut bogat în evenimente istorice, primele așezări au fost întemeiate de fenicieni, urmați de greci și apoi disputată de romani, bizantini, slavi, venețieni și turci, fiind încorporată Greciei la începutul secolului al XX-lea. Arhitectura și-a păstrat caracterul tradițional, cu rol de apărare împotriva atacurilor piraților, construcțiile au ziduri groase și înalte, balcoane de lemn și străduțe înguste.Viața de noapte este activă, cu multe variante de divertisment în tavernele și barurile din stațiuni, iar sărbătorile folclorice locale sunt preferate de vizitatorii de pretutindeni. Insula Thassos este faimoasă încă din antichitate pentru producerea mierii și vinului. Capitala insulei, orașul Thassos sau Limenas este așezat în partea nordică, fiind principalul port al insulei și o detinație foarte populară datorită peisajului montan atrăgător, plajelor însorite, atmosferei pitorești, siturilor antice ale metropolei. Cele mai importante destinații din insula Thassos sunt: Agios Georgios, Astris, Kallirachi, Kinyra, Limenaria, Maries, Ormos Prinou, Panagia, Potamia, Potos, Prinos, Rachoni, Skala Kallirachis, Skala Marion, Skala Rachoniou, Skala Sotirou, Theologos. Transferul pe insulă se face cu feribotul din Keramoti sau Kavala.

Clima: Thassos are climă mediteraneană, mai rece decât în celelalte insule. Iernile sunt blânde și ploioase, iar verile sunt calde și însorite, temperatura rar depășește 30°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Muzeul de Arheologie din Limenas deține o colecție bogată de exponate din perioada antichității și mai recente, expuse în incintă și în grădină. Colecția include vase de lut, sculpturi, obiecte de teracotă, monede, bijuterii, basoreliefuri, amfore datate din perioada dintre secolul al VII-lea î.e.n. și secolul al VII-lea e.n.

Ruinele antice din vecinătatea orașului Limenas includ zidul de apărare, Agora, sanctuarele zeilor Dionis și Poseidon, amfiteatrul, Acropole, portul militar. Amfiteatrul antic datează din secolul al V-lea î.e.n. și a funcționat până în ecolul al X-lea e.n., a fost utilizat pentru reprezentații artistice, apoi a găzduit lupte între gladiatori. În prezent se organizează ocazional spectacole de teatru.

Mănăstirea Sfântul Arhanghel Mihail se află între localitățile Astris si Aliki și este un important loc de pelerinaj al insulei. Mănăstirea este dedicată ocrotitorului insulei Thassos, Arhanghelul Mihail. În mănăstire se păstrează un cui cu care a fost pironit Iisus Hristos pe cruce. Izvoarele din jurul mănăstirii sunt considerate miraculoase, încă din perioada ocupației otomane.

Muzeul Folcloric din Theologos se află  în centrul localității, într-o vilă din secolul al XIX-lea, ce a aparținut primarului insulei Thassos. Colecția cuprinde unelte agricole vechi, războaie de țesut, o moară, obiecte casnice.

© 2012, DAIAVEDRA


Vizualizare hartă mărită


Comentarii și review-uri