| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Decebal 3*, Neptun

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 4 nopți
  • Preț: 35 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă economy.

Tariful nu include: Taxe de staţiune; Transport.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Decebal 3*, Neptun

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Perioada 27 aprilie – 1 mai 2018
Tarif adult / sejur 162,00 lei

Informaţii hotel Decebal – Neptun, oferte de 1 Mai 2018

Hotelul Decebal 3* din stațiunea Neptun este situat în zona centrală şi la aproximativ 500 metri distanță de plajă. Hotelul beneficiază de facilități moderne, poate fi recomandat entru un sejur estival de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin satelit, aer condiționat, telefon, minibar, acces internet, duș, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepție nonstop, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, aer condiținat, acces internet, seif, cameră de bagaje, salon TV, zonă pentru fumători, sală de conferinţe şi petreceri, piscină exterioară, loc de joacă, parcare (contra cost).

Informaţii utile sejur în stațiunea Neptun

Neptun este o stațiune balneoclimaterică de pe litoral, situată în arealul pădurii Comorova, la aproximativ 38 km distanță de Constanța și la 8 km de Mangalia. O particularitate a stațiunii o reprezintă complexul de lacuri așezate între hoteluri și plajă. Neptun beneficiază plajă cu nisip fin, cu intrare lină în mare, de hoteluri moderne înconjurate de spații verzi, de terase și restaurante, de facilități pentru sporturi nautice, terenuri de tenis și de bază cu tratamente balneare. Procedurile utilizate în policlinică sunt diverse: masaj, hidroterapie, electroterapie, tratamente cu nămol și ameliorează rinofaringite, reumatismul, artroza, spondiloza, afecțiuni ginecologice și ale sistemului nervos periferic.

Clima: Litoralul românesc are un climat înfluențat de vecinătatea Mării Negre, cu veri călduroase și ierni blânde. Vara temperatura este în medie de 27°C, iar media lunii ianuarie este de 0°C. Vara briza marină răcorește ușor zona litorală.

Moneda: Leu

Obiective turistice:

Parcul acvatic Eforie Aqua Park din stațiunea Eforie Nord.

În Mangalia vă sugerăm să vizitați: Muzeul Marinei, Muzeul Callatis, Moscheea Esmahan Sultan.

În Constanța puteți vizita numeroase obiective turistice, printre care: Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Moscheea Carol I, Catedrala Sfinții Petru și Pavel, Acvariul, Delfinariul, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Sculptură Ion Jalea, Portul Tomis și Esplanada Cazinoului.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri