| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Bon Alpina 3*, Tirol

  • Destinația: Evenimente, Revelion
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 694 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune; Cină festivă de Revelion; Skipass Patscherkofel pentru 6 zile,

Tariful nu include: Transport; Taxă de stațiune: 1,2 €/adult/zi.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Bon Alpina 3*, Tirol

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 27 decembrie 2018
Tarif  adult / sejur 694,00 €

Informaţii hotel Bon Alpina – Igls, oferta pentru Revelion 2019

Hotelul Bon Alpina 3* se află în centrul stațiunii montane Igls, la 4 km de oraşul Innsbruck şi la câțiva pași distanță de telecabina spre zona de schi Patscherkofel. Hotelul beneficiază de atmosferă intimă, de facilități moderne, de piscine și centru spa. Hotelul poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare și pentru un sejur la schi.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin satelit, telefon, radio, seif, încălzire, birou, cadă sau duș, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, lift, seif, cameră de bagaje, încălzire, acces internet, sală de fitness, centru spa și wellness (saună, baie cu aburi, masaj), piscină interioară, piscină exterioară, solar, loc de joacă, sală de jocuri, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în landul Tirol

Igls este o stațiune mică situată la aproximativ 5 km distanță de Innsbruck, pe un platou montan cu altitudinea de 900 metri din vecinătatea masivului Patscherkofel. Igls beneficiază de amplasare pitorească, de o priveliște frumoasă a orașului Innsbruck, de atmosferă liniștită și de infrastructură turistică modernă. Multele olimpic Patscherkofel este adaptat sportivilor profesionişti, dar și amatorilor de sporturi de iarnă, pistele de schi șerpuiesc la vale până în satul Igls. Instalaţiile de cablu ajung până la altitudinea de 2250 metri, de unde pornesc 18 km de pârtii uşoare şi de dificultate medie. În timpul verii oaspeții sunt fascinați de peisajele alpine descoperite pe parcursul drumețiilor montane sau a plimbării cu telecabina.

Orașul Innsbruck este capitala provinciei Tirol, situat în  partea sud-vestică a Austriei, în Valea Inn, și-a câștigat renumele internațional prin găzduirea Olimpiadei de Iarnă în anii 1964 și 1976. Innsbruck beneficiază de cinci pârtii de schi construite la standarde olimpice, iar pe ghețarul Stubal, aflat la aproximativ 40 km distanță, se poate schia tot timpul anului. Datorită așezării sale între munți, Innsbruck este destinația ideală pentru a practica schi iarna și alpinism vara, însa cucerește vizitatorii și prin viața sa culturală, prin istoria sa indelungată, prin arhitectura, prin ambientul ospitalier, cu numeroase restaurante, baruri, cafenele.

Clima: Landul Tirol are un climat temperat-continental, datorită altitudinii înalte pârtiile sunt acoperite cu zăpadă cea mai mare parte din an. Iernile sunt reci cu temperaturi ce scad până la -12°C, iar vara temperatura este  variabilă și imprevizibilă, temperatura osciland între 17-30°C. Primăvara este scurtă cu zile calde, temperatura este de cel mult 15°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

„Acoperișul de aur”, simbolul orașului Innsbruck, este balconul unei clădiri în stil gotic, placat cu peste 2000  de cărămizi din cupru aurit. Clădirea a fost construită de Arhiducele Friedrich al IV- lea în secolul al XV- lea pentru familia regală, care urmarea din luxoasa lojă turnirurile, jocurile și festivitățile, care se desfășurau în piața centrală a orașului.

Palatul Hofsburg din Innsbruck a fost fondat la sfârșitul secolului al XV- lea de Arhiducele Sigismund, apoi construcția a fost continuată de către împaratul Maximilian. De-a lungul timpului a fost extins și redecorat de mulți monarhi austrieci, însă Împărăteasa Maria Tereza este cea care a dat palatului aspectul monumental, baroc, de astăzi.

Castelul Ambras (Ambras Schloss) își leagă existanța de activitatea Arhiducelui Ferdinand al II- lea, un prinț entuziast în cunoașterea artei renascentiste și a științei epocii. El a fondat colecțiile Ambras și a proiectat muzeul într-un concept avangardist și ultramodern pentru secolul al XVI-lea.

Catedrala Sfântul Iacob din Innsbruck a fost reconstruită în anul 1724, pe locul unei biserici gotice. Interiorul în stil baroc a fost în parte executat de frații Asam. Cea mai impresionantă piesă este „Madona cu Pruncul” (Maria Hilf) de pe marele altar, pictată de artistul german Lucas Cranach cel Bătrân.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri