| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Park inn praga
 • Park inn praga
 • Park inn praga
 • Park inn praga
 • Park inn praga
 • Park inn praga
 • Park inn praga
 • Park inn praga
 • Park inn praga

Park Inn 4*, Praga

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 4 nopți
 • Preț: 599 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Revelion Praga 2015
Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport.
Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la oboecyive turistice; Asigurare de călătorie și storno; Cină festivă de Revelion (opțional – 100 €/adult).
Oferta pentru Revelion la Praga este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Park Inn 4*, Praga

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 29 decembrie 2014
Tarif sejur / adult 599,00 €

 

Informaţii hotel Park Inn – Praga, Oferta Revelion 2015

Hotelul Park Inn 4* este situat în Praga, în apropierea Castelului Vysehrad, la aproximativ 400 metri distanță de staţia de metrou Karlovo Namesti. Clădirea din anul 1907 este elegantă, în stilul Art Deco, cu facilități moderne. Hotelul poate fi recomandat pentru explorarea orașului

Facilități camere: mobilier modern, telefon, LCD, televiziune prin satelit, aer condiționat, încălzire, birou, seif, minibar, acces internet, zonă de relaxare, fier de călcat, cadă sau duș, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, izolare fonică, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, aer condiţionat, încălzire, acces internet, lift, seif, zonă pentru fumători, cameră de bagaje, săli de conferințe și petreceri, internet-café, serviciu de transfer (contra cost), sală de fitness, spălătorie, birou de turism, parcare.

Informaţii utile sejur în Praga

Praga, capitala Cehiei, se află în partea central-vestică a țării, în Boemia Centrală, pe malurile Râului Vltava. Orașul are o istorie îndelungată, fiind fondată în secolul al IX- lea, captivantă, în perioada medievală, Praga a fost capitala Sfântului Imperiu Roman. Praga are un rol cultural important, Împăratul Carol al IV -lea a fondat prima universitate din Europa Centrală, și religios, prin reformarea bisericii catolice inițiată de preotul Jan Hus. Farmecul orașului te cucerește, castelele gotice sau renascentiste, muzeele, catedralele baroce din centrul vechi sunt o incursiune în istoria lui imperială. Praga contemporană îmbină arhitectura gotică, romană, barocă, renascentistă cu arhitectura modernistă şi Art Nouveau. Pe lângă tezaurul arhitectural și cultural, Praga este renumită pentru sortimentele variate de bere și gastronomia savuroasă. 

Clima: Praga are o climă temperat-continentală, cu veri călduroase și ploioase și ierni friguroase. În timpul verii temperatura medie diurnă este de 25°C, nopțile sunt mai răcoroase. Iarna, temperatura are în general valori negative. Primăverile sunt însorite, toamnele sunt bogate în precipitații.

Moneda: Coroana cehă 

Mijloace de transport public: În Praga, transportul în comun este bine organizat, foarte util este metroul, dar și autobuzele și tramvaiele. Biletele de călătorie se pot procura din stații sau de la chioșcuri. Aeroportul Internațional Praga Ruzyne se află la aproximativ 17 km distanță de oraș, tranferul se poate face cu autobuzul, călătoria durează aproximativ 30 de minute.

Restaurante și cafenele: Cafe & Restaurant Jama, Restaurant Pivovarsky Dum, Berăria U Fleku, Restaurant U Medvidku, Restaurant Havelska Koruna, Restaurant Bredovsky Dvur.

Obiective turistice:

Castelul Praga (Prazsky Hrad) este considerat cel mai mare complex medieval din Europa și a fost reședința regilor Boemiei și împăraților romano-germani. Istoria complexului fortificat debutează în secolul al IX- lea, dar cele mai importante edificii au fost construite și consolitate între secolele XII –XVII. Din complex fac parte: Catedrala Sfântul Vitus, Bazilica Sfântul Gheorghe, Palatul Lobkowicz, Turnul Mihulka (turnul cu praf de puşcă) şi Strada de aur (Zlata Ulicka). Catedrala Sfântul Vitus, construită în stil gotic, este cea mai mare şi cea mai importantă catedrală din Republica Cehă. Castelul găzduieşte un muzeu al istoriei Cehiei şi o colecţie de artă. Taxe de intrare: turul mare – 350 CZK, redus – 175 CZK, pentru familie – 500 CZK

Ceasul Astronomic din turnul Primăriei vechi, devenit un simbol al orașului, datează din secolul al XV- lea, cadranul ceasului arată ora, fazele lunii, mișcările astrelor, echinocțiile și sărbătorile vechi. Primăria din orașul vechi este atestată documentar din anul 1377, însă de-a lungul secolelor a suferit diferite modificări. Turnul primăriei este unul dintre cele mai impresionante clădiri din Praga. Taxă de intrare: 50 de CZK

Podul Carol de pe râul Vltava este mândria orașului Praga. Podul din piatră, cu o lungime de 515 metri, a fost construit din porunca Împaratului Carol al IV- lea. Construcția a început în anul 1357, dar a fost finalizată la începutul secolului al XV- lea.

Castelul Vysehrad face parte dintr-un complex medieval, alături de rotonda romană a Sfântului Martin şi Biserica Sfinţilor Petru şi Pavel. Complexul este destinația preferată a locuitorilor oraşului de petrecere a timpului liber. Aici se organizează expoziții, concerte, evenimente culturale.

Mănăstirea Strahov a fost ridicată în anul 1142 de către călugării din ordinul premonstratens. Complexul monahal găzduiește Biblioteca Strahov, cu o colecție extrem de valoroasă de volume, și o galerie de pictură. Taxă de intrare: 200 CZK

Palatul Lobkowicz este singurul muzeu privat din Praga, adăpostește o colecție de artă, instrumente și partituri muzicale, cărți rare, arme. În sala de concerte a palatului  se organizează zilnic concerte de muzică clasică. Taxă de intrare: 275 CZK

Mănăstirea Strahov a fost ridicată în anul 1142 de către călugării din ordinul premonstratens. Complexul monahal găzduiește Biblioteca Strahov, cu o colecție extrem de valoroasă de volume, și o galerie de pictură. Taxă de intrare: 200 CZK

Turnul Jindrisska a fost construit în secolul al XV- lea, are o inălțime de peste 65 metri și trei clopote. De patru ori pe zi, din turn se aude una dintre sutele de melodii. Taxă de intrare:  75 CZK.

Aqua Palace Čestlice este cel mai mare parc acvatic acoperit din zona Europei Centrale. Parcul este situat la 6 km distanță de Praga, în sudul orașului și pune la dispoziția vizitatorilor de toate vârstele numeroase tobogane acvatice și piscine, un complex spa și wellness, saune, un centru de fitness, restaurante și baruri (tarif 30 €/adult, 22 €/copil).

Excursii opționale:

Tur pietonal în Praga, se vor vizita: Palatul Regal, Catedrala Sfântul Vitus, Biserica Sfântul Gheorghe, Strada de Aur, zona Hradcany, Piața Welceslas, Piața Staromestske Námestí, Podul Carol, Ceasul Astronomic, Palatul Belvedere.

Castelul Karlštejn este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Cehia. Castelul gotic se află la aproximativ 35 km distanță de Praga, a fost construit în secolul al XIV-lea din ordinul lui Carol al IV-lea, Împăratul  Imperiului Romano-German şi Rege al Boemiei pentru a păstra bijuteriile coroanei și colecția de relicve sfinte. Castelul a fost reconstruit de trei ori, ultima dată în variantă neo-gotică la sfârșitul secolului al XIX-lea. Merită amintite frescele ce datează din secolul al al XIV-lea și colecția de picturi din Capela Sfintei Cruci.

© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri