| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Rafael 4*, Păltiniş

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 3 nopți
  • Preț: 341 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Rafael 4*, Păltiniş

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 30 decembrie 2016
 Tarif adult / sejur 1540,00 lei

Informaţii pensiunea Rafael – Păltiniş, oferta pentru Revelion 2017

Pensiunea Rafael 4* din Păltiniş este situată într-o zonă pitorească, la altitudinea de 1400 metri și la câțiva pași distanță de pârtiile Arena Platos. Pensiunea este cochetă, cu atmosferă intimă și decorată în stil clasic, poate fi recomandată pentru un sejur la schi sau pentru explorarea zonei.

Facilități camere: mobilier clasic, încălzire, LCD, televiziune prin satelit, acces internet, cadă sau duș, articole de toaletă gratuite, uscător de păr.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, acces internet, încălzire, cameră de bagaje, sală de conferinţe şi petreceri, zonă pentru fumători, sală de jocuri, badminton, volei, tir cu arcul, paintball, teren de joacă, închirieri biciclete și ATV, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în stațiunea Păltiniş

Staţiunea montană Păltiniş este situată în Județul Sibiu, pe versantul nord-estic al Munţilor Cindrel, o regiune împădurită pitorească, cu pășuri întinse și culmi montane spectaculoase. Păltiniș se află la o altitudine de peste 1400 metri, lângă Vîrful Oncești și la aproximativ 35 km distanță de oraşul Sibiu. Staţiunea montană este cea mai veche din România, a fost întemeiată la sfârșitul secolului al XIX-lea de Societatea Carpatină Transilvania. Trei dintre vilele din staţiune, cu o vechime de peste un secol, au fost declarate monumente istorice: Casa Turiștilor, Casa Medicilor şi Sala Monaco. Cel mai important factor terapeutic este climatul alpin cu aer puternic ozonizat și bogat în aerosoli, recomandat în tratarea asteniilor, a surmenajului fizic şi intelectual. Păltiniş este o destinație ideală în  timpul verii pentru amatorii de drumeţii montane pentru a admira pajişti înflorite, lacuri glaciare, izvoare și păduri dese, dar și pentru practicarea sporturilor de iarnă. Pârtiile de schi au dificultate medie şi uşoară, zăpadă artificial și instalație de nocturnă.  Stratul de zapadă se menține aproximativ șase luni, pârtia de schi de pe Masivul Oncești beneficiază de telescaun și teleschi.

Clima: Păltiniş beneficiază de climă alpină temperată, cu influențe vestice, iarna durează aproximativ 4 luni, iar vara 5 luni, iar stratul de zăpadă se menține în medie 170 de zile pe an. Temperatura medie din luna iulie este de 12° C, iar în luna ianuarie de -6°C.

Moneda: Leu

Obiective turistice: Schitul din lemn cu hramul “Schimbarea la faţă”, ce adăposteşte mormântul filosofului Constantin Noica, Casa Memorială Constantin Noica din Păltiniş, lacurile Iezeru Mare și Iezerul Mic, Parcul Natural Cindrel, Parcul de aventură Arka Park.

Complexul de schi și snowboard Arena Platoș este situat pe platoul Poiana Poplăcii din munții Cindrel, la 1 km distanță de staţiunea Păltiniş și la 30 km distanță de oraşul Sibiu. Complexul beneficiază de instalații de teleschi, telescaun și zăpadă artificială, pârtii pentru schi, snowboard sau sanie, dotate cu benzi transportoare.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri