| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • palace sinaia
 • palace sinaia
 • palace sinaia
 • palace sinaia
 • palace sinaia
 • palace sinaia
 • palace sinaia
 • palace sinaia
 • palace sinaia
 • palace sinaia
 • palace sinaia

Palace 4*, Sinaia

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 4 nopți
 • Preț: 453 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Cină bufet cu program artistic pe 30.12; Cină festivă și divertisment de Revelion; Cină bufet cu program artistic pe 01.01; Taxe locale.

Tariful nu include: Transport.
La cerere sunt disponibile pachete de 5 nopți. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Palace 4*, Sinaia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Perioada 30 decembrie 2017
Tarif adult / sejur 1985,00 lei

Informaţii hotel Palace – Sinaia, oferte pentru Revelion 2018

Hotelul Palace 4* se află în parcul Dimitrie Ghica din centrul stațiunii Sinaia, în apropierea Cazinoului și a Mănăstirii Sinaia. Clădirea maiestuoasă este decorată elegant, cu mobilier clasic și candelabre frumoase, hotelul pune la dispoziția oaspeților facilități moderne și servicii ireproșabile.

Facilități camere: mobilier clasic, LCD, televiziune prin cablu, telefon, minibar, încălzire, acces internet, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, halat de baie, papuci de casă, cadă, room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant, bar, terasă, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, lift, seif, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, spălătorie, cameră de bagaje, room service, săli de conferinţă şi petreceri, spălătorie, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), birou de turism, parcare (contra cost).

Informaţii utile pentru sejur în Sinaia

Sinaia este un oraș din județul Prahova, așezat pe valea râului Prahova, la poalele munților Bucegi și o renumită stațiune balneo-climaterică și turistică. Ridicarea mănăstirii Sinaia în anul 1695, ctictorită de spătarul Mihail Cantacuzino a însemnat nașterea așezării, iar cea mai înfloritoare perioadă a fost la sfârșitul secolului al XIX-lea, când a început construcția Castelului Peleș, reședința de vară a regelui Carol I. Numele așezării a preluat numele mănăstirii, denumită de marele spătar după o călătorie la Muntele Sinai. Sinaia beneficiază de numeroase obiective turistice și de vecinătatea Rezervației Naturale din Bucegi. Altitudinea orașului se încadrează între 700 -1055 metri, peisajele montane sunt superbe, cu păduri bogate de conifere, trasee pentru drumeții montane și pârtii de schi deservite de transport pe cablu.

Clima: Clima stațiunii Sinaia este influențată de așezarea în culoarul prahovean, cu o slabă intensitate a curenților de aer. Iernile sunt lipsite de geruri aspre, verile sunt răcoroase, iar toamnele și primăverile sunt blânde. Stratul de zăpadă persistă în general, de la sfârșitul lunii septembrie până la sfârșitul lunii martie.

Obiective turistice: 

Castelul Peleș a devenit un al orașului Sinaia, a fost construit de Carol I al României pentru a servi drept reședința de vară a casei regale și pentru a marca victoria în războiul de Independență al României. Castelul adăpostește o importantă colecție de tablouri și o bogată colecție de arme europene și orientale vechi. Curtea castelului este amenajată în stilul renascentist, cu o fântână în mijloc, vizitatorii pot  admira holul de onoare, sala de recepție, sălile de arme, sala de consilii, sala florentină, Marele Salon și sala de teatru.

Castelul Pelișor a fost construit între anii 1889 și 1903 de regele Carol I pentru viitorii regi Ferdinand și Maria. Clădirea impozantă a fost decorată pentru a servi drept reședință regală și poartă amprenta de stilistică a reginei Maria.

Mănăstirea Sinaia a fost ctitorită de spătarul Mihail Cantacuzino la sfârșitul secolului al XVII-lea și a avut rolul de apărare a rutei comerciale din Valea Prahovei și de adăpost pentru nevoiași. Datorită amplasării strategice a suferit multe distrugeri, însă de-a lungul timpului. Arhitectura și frescele originale sunt în stilul brâncovenesc, frumoasa mănăstire devenind un symbol al spiritualității creștine în zonă.

Cazinoul Sinaia a fost construit la inițiativa regelui Carol I în anul 1912, inspirat din stilul arhitectural al cazinoului din Monte Carlo. Superba clădire găzduiește în prezent numeroase evenimente și manifestări cultural.

Casa memorială George Enescu din cartierul Cumpătu a fost un refugiu de odihnă și creație al compozitorului în perioada 1926–1946 și face parte din patrimoniul național cultural. Vila „Luminiș“ a fost construită în stilul românesc autentic și decorată cu elemente ornamentale și de mobilier românești și orientale.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri