| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Marieta Palace 4*, Nessebar

  • Destinația: în curând
  • Preț: 136 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Marieta Palace 4*, Nessebar

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 31 decembrie – 2 ianuarie 30 decembrie – 2 ianuarie
Tarif adult / sejur 136,00 € 172,50 €

 

Informaţii hotel Marieta Palace – Nessebar, Oferta Revelion 2015

Hotelul Marieta Palace 4* este situat în zona comercială a stațiunii Nessebar pe litoralul bulgăresc, la aproximativ 500 metri distanță de plajă. Hotelul este cochet, modern, cu servicii excelente, beneficiază de o proveliște superbă în barul și la piscina amenajată inedit pe acoperiș. Hotelul poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare pe litoralul bulgaresc si pentru explorarea orașului.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, TV, televiziune prin satelit, aer condiţionat, birou, seif, zonă de relaxare, acces internet, minibar, cafetieră, uscător de păr, cadă, articole de toaletă gratuite, halat de baie, papuci de casă, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, discotecă, camere pentru nefumători, family room, lift, seif, cameră de bagaje, magazin, acces internet, aer condiţionat, beauty salon, centru spa și wellness (saună, masaj, cadă cu hidromasaj, hammam), sală de fitness, teren de joacă, biliard, darts, bowling, piscină exterioară, săli de conferinţe şi petreceri, spălătorie, închirieri auto, parcare.

Informaţii utile vacanță Nessebar

Orașul Nessebar este o renumită destinație turistică din Bulgaria, în regiunea Burgas, situată pe litoralul Mării Negre, la aproximativ la 120 km distanță de Balcic. Nessebar este amplasat pe o mică peninsulă, conectată cu țărmul printr-un istm, partea nordică a stațiunii este conectată cu stațiunea Nisipurile de Aur. Orașul are o istorie îndelungată, o așezare antică tracă, ce a fost colonizată de greci cu numele Melsambria, ocupată apoi de romani, bulgari, bizantini, otomani. Centrul episcopal din perioada bizantină s-a consolidat în timpul țarului bulgar și a devenit un important centru comercial și religios. Denumirea slavă, Nessebar, este folosită din secolul al XI-lea. O mare parte din teritoriul vechiului oraș a fost invadat de apele mării, ruinele fortăreței se mai pot vedea și astăzi. Stațiunea Nessebar beneficiază de infrastructură turistică modernă, iar plaja cu nisip fin este una dintre cele mai frumoase de pe litoralul bulgăresc.

Clima: Nessebar beneficiază de un climat temperat-continental cu influențe mediteraneene, cu aproximativ 300 de zile însorite pe an. Sezon estival lung durează din luna mai până în luna septembrie, având o temperatură medie de 28°C.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Obiective turistice:

Bisericile medievale sunt impresionante, multe dintre ele foarte bine conservate, se spune că în Nessebar sunt cele mai multe biserici raportat la numărul locuitorilor. Biserica Sfântul Ștefan este resedința episcopiei și datează din secolul al XII-lea. Biserica a fost ridicată din piatră și cărămizi, fațadele sunt frumos ornamentate, iar o parte din fresce au fost realizate în secolul al XVI-lea. Biserica Sfânta Paraschiva a fost construită în secolul al XIII–lea. Biserica Hristos Pantocrator este construită din cărămizi de culoarea nisipului îmbinate cu cele rubinii, datează din secolul al XIII–lea.

Centrul vechi are o atmosferă romantică, cu biserici medievale, clădiri elegante din perioada renașterii, case de pescari din piatră cu balcoane din lemn, străduțe pavate cu piatră, piațete cochete. Partea veche a orașului este inclusă în patrimoniul UNESCO.

Aqua Paradise din Nessebar este un paradis acvatic atât pentru copii cât și pentru adulți. Parcul acvatic este cel mai mare din Bulgaria cu zeci de instalații acvatice: rafting, tobogane, trambuline, piscine cu valuri artificiale și funcționează în perioada estivală.

 © 2012, DAIAVEDRA


Vizualizare hartă mărită


Comentarii și review-uri