Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 

SANA Malhoa 4*, Lisabona

  • Destinația: Evenimente, Revelion
  • Durată sejur: 7 nopți
  • Preț: 859 €

    * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
    Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Cină festivă de Revelion; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-LIS-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Tur panoramic al orașului; Asistență turistică; Asigurare medicală de călătorie și storno.

Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la obiective turistice.
Tariful beneficiază de reducere early booking valabilă până pe 30.11. Oferta pentru Revelion în Lisabona este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Perioada 30 decembrie 2017
Tarif adult / sejur 859,00 €

 

Informaţii hotel SANA Malhoa – Lisabona, oferta pentru Revelion 2018

Hotelul SANA Malhoa 4* se află la câțiva pași distanță de stația de metrou Praça de Espanha din Lisabona. Hotelul este modern, confortabil, cu design contemporan și conexiuni de transport în comun în apropiere, poate fi recomandat pentru un sejur de explorare a orașului sau pentru o călătorie de afaceri.

Facilități camere: mobilier modern, LCD, televiziune prin cablu, acces internet, telefon, seif, radio, birou, minibar, aer condiţionat, încălzire, izolare fonică, cadă sau duș, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, family room, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, lift, seif, aer condiținat, acces internet, cameră de bagaje, centru spa și wellness (masaj, saună, jacuzzi), săli de conferinţe şi petreceri, internet-cafe, spălătorie, închirieri auto, schimb valutar, birou de turism, parcare (contra cost).

Informaţii utile pentru sejur în Lisabona

Lisabona, capitala Portugaliei, are o istorie îndelungată, de aproximativ 300 000 de ani, când, se spune, legendarul Ulise ar fi întemeiat orașul. Inițial, orașul a fost locuit de fenicieni și disputat apoi, între greci, cartaginezi și romani. În timpul dominației romane, primește numele Felicitas Julia și devine unul dintre cele mai importante porturi ale imperiului. Urmează o perioadă de peste 400 ani de dominație maură, în secolul al XIII-lea devine capitala țării. Cea mai înfloritoare perioadă a Lisabonei a fost între secolele al XV-lea și al XVIII-lea, când exploratorii portughezi navigau în întreaga lume (Bartolomeu Diaz, Vasco da Gama, Pedro Alvares Cabral), descoperind noi teritorii în America de Sud, Africa şi o nouă rută spre India. Portugalia devenea un mare imperiu colonial cu o puternică flotă. În urma cutremurului devastator din anul 1755, orașul renaște din propria-i cenușă. În prezent, Lisabona este una dintre cele mai vizitate capitale europene, un oraș modern, cosmopolit, gazda multor evenimente culturale, o destinație fascinantă. Estoril se află pe coasta Lisabona, la aproximativ 25 km distanță în vestul capitalei. Estoril este o destinație cosmopolită, pitorească, renumită pentru excelentele terenuri de golf, plajele cu nisip și sporturile nautice. Orășelul beneficiază de unul dintre cele mai faimoase cazino-uri din Europa, Casino Estoril, fosta resedință a lui Juan de Borbón.

Clima: Costa Lisabona beneficiază de climă mediteraneană, cu influențe subtropicale și de ierni blânde. Iarna, temperatura medie în timpul zilei este de 15ºC, cad precipitații însemnate cantitativ și bate vântul. Primavara și toamna temperatura medie este de 20°C. Vara durează aproape șase luni, din mai până în octombrie. Temperaturile sunt foarte ridicate, depășind deseori 30ºC. 

Moneda: €

Obiective turistice:

Cascais este o stațiune litorală cu lungă tradiție, situată în vecinătate, cu numeroase obiective turistice: Citadela din Cascais din secolul al XV-lea, Muzeul Maritim (Museu do Mar), Biserica Nossa Senhora da Assuncao din secolul al XVII-lea, Muzeul Castro Guimaraes.

Sintra este o renumită destinaţie portugheză datorită patrimoniul său cultural şi al frumuseţilor naturale. Orașul este situat într-o zonă muntoasă, împădurită, la aproximativ 25 km distanță de Lisabona. Sintra i-a fascinat pe romani, pe mauri şi nobilimea portugheză, oraşul abundă în palate și vile elegante, romantice incluse în patrimoniul UNESCO. Merită vizitate: Palatul Naţional Sintra, Palatul Naţional Pena, Palatul Seteais, Palatul Monserrate, Palatul Regaleira, Castelul Maurilor, Mănăstirea Capucinilor.

Parcul Natural Arrábida este o rezervație naturală inclusă în Patrimoniul Mondial Unesco, cu peisaje unice, cuprins între plajele fermecătoare cu nisip fin ale Atlanticului și crestele muntoase Arrábida, cu păduri de pin, eucalipt și palmieri, castele și mănăstiri medievale, înconjurate de livezi întinse de portocali.

 Excursii gratuite:

Turul panoramic al orașului Lisabona cuprinde: Torre de Belem, o capodoperă a stilului aritectural Manuelin,  Padrao dos Descobrimentos, monument dedicat marilor descoperiri ale navigatorilor portughezi, Praca do Comercio, cea mai frumoasă piață a capitalei, Mănăstirea Dos Jeronimos, care adăpostește mormântul exploratorului Vasco da Gama.

Excursii opționale:

”O seară la Fado” include cina, transferurile și spectacolul la Restaurant Club de Fado, o ocazie specială de a pătrunde în atmosfera muzicii tradiționale portugheze, Fado (tarif: ~ 70 €/adult).

Sintra – Cabo da Roca – Cascais – Estoril, excursia durează aproximativ opt ore. Se vizitează Sintra, fosta reședință de vară a familiei regale portugheze (8 €/adult), cu o oprire Boca do Infierno, grota săpată de apele oceanului și renumita stațiune Cascais cu magnifica panoramă a Oceanului Atlantic. La întoarcere puteți admira cel mai mare cazino din Europa (4 €/adult) din renumita stațiune Estoril (tarif: ~ 60 €/adult).

Obidos – Nazare – Mănăstirea Batalha – Fatima, excursia durează aproximativ opt ore. Se vizitează orașul medieval Obidos, cu căsuțe tradiționale, albe și cu balcoane din fier forjat, unde puteți degusta din cupe mici de ciocolată renumita ghinghinha (vișinată). Traseul continuă spre satul pescăresc Nazare, urmează vizitarea Mănăstirii Batalha din secolul al XV-lea și punctul culminant al excursiei vizitarea Sanctuarului Sfintei Fecioare de la Fatima, cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia. Aici au avut loc mai multe apariții ale Fecioarei Maria în anul 1917 (tarif: ~ 75 €/adult).

Sesimbra – Azeitao – Arrabida – Palmela, excursia durează aproximativ patru ore. Se traversează Estuarul Râului Tagus (Tejo) pe Podulul 25 Aprilie, spre sud, o zonă cu păduri de pini, arbori de plută și eucalipt. Itinerariul cuprinde Sesimbra, un oraș pescăresc, străjuit de castelul medieval din secolul al XII-lea, Capul Espichel, cramele din Azeitao, unde puteți degusta celebrul vin vechi „muscatel”. Continuăm traseul prin Munții Arrabida și orașul Setubal, cu superba priveliște a oceanului și frumoasa Biserică Sfântul Iulian. Întoarcerea spre capitală se face pe Podul Vasco da Gama, cu o lungime de 12 km (tarif: ~ 55 €/adult).

Evora este un oraș fascinant, inclus în Patrimoniul UNESCO, un adevărat mozaic cultural din regiunea Alentejo. Arhitectura tradițională este încântătoare, cu biserici clădiri albe decorate cu faianță pictată și cu balcoane din fier forjat, străduțe cu flori multicolore și piațetele cochete. Regiunea este renumită pentru brâzeturi și preparate din carne de porc. După traversarea Râului Tejo vom putea admira un frumos peisaj mediteranean, cu plantații de viță de vie și măslini. Vom face o plimbare pe strazile înguste din Evora, vom admira Templul Roman al zeiței Diana, Catedrala Romano-Gotică, Biserica Sao Francisco și Capela oaselor, Universitatea. Vom face o pauză pentru servirea prânzului pe cont propriu. Puteți degusta vinurile parfumate ale zonei și cunoaște meșteșugurile diverse din zona Alentejo (tarif: ~ 55 €/adult).

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri