| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Hajduszoboszlo ambrozia
 • Hajduszoboszlo ambrozia
 • Hajduszoboszlo ambrozia
 • Hajduszoboszlo ambrozia
 • Hajduszoboszlo ambrozia
 • Hajduszoboszlo ambrozia
 • Hajduszoboszlo ambrozia

Park Ambrozia 3*, Hajduszoboszlo

 • Destinația: în curând
 • Preț: 239 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Revelion Hajduszoboszlo 2015
Tariful include: Cazare 4 sau 6 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune, Cină festivă de Revelion, muzică de dans, foc de artificii, tombolă; 1 cupon de pentru masaj/persoană.
Tariful nu include: Transport.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Park Ambrozia 3*, Hajduszoboszlo

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 29 decembrie – 2 ianuarie 28 decembrie – 3 ianuarie
Tarif  adult / sejur 239,00 € 275,00 €

 

Informaţii hotel Park Ambrozia – Hajduszoboszlo, Ofertă Revelion 2015

Hotelul Park Ambrozia 3* se află pe strada pietonală Mátyás Király din centrul oraşului de Hajduszoboszlo, la aproximativ 100 metri distanță de Aqua Palace. Hotelul este cochet, cu facilități moderne, poate fi recomandat pentru poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare cu familia.

Facilități camere: mobilier rustic, TV, televiziune prin satelit, telefon, minibar, încălzire, cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, family room, încălzire, acces internet, piscină interioară, centru spa și wellness (saună, masaj, cadă cu hidromasaj), parcare (contra cost).

Informaţii utile sejur în Hajduszoboszlo

Hajdúszoboszló este cea mai cunoscută staţiune termală a Ungariei, situată în partea de est a țării, la 20 km distanță de oraşul Debrecen și la 200 km de Budapesta. Apele termale sunt bogate în sare, iod şi brom, cu efecte benefice pentru tratarea afecțiunilor reumatice. Relieful este dominat de câmpie și câteva dealuri răzlețe. Stațiunea beneficiază de piscine termale pentru tratamente, piscine de agrement, parc acvatic în aer liber și parc acvatic acoperit. Aquapark-ul imens este cea mai  inspirată distracție în timpul verii, iar complexul acoperit Aqua Palace include băi tematice (romană, în peştera cu gheaţă, tropicală, Gange, marină), piscine pentru copii și adulți, topogane acvatice, piscină pentru surf, terenuri de sport, centrul spa şi wellness (saună, baie cu aburi), beauty salon, restaurant, cafenea și terasă. Stațiunea Hajdúszoboszló a fost fondată în anul 1925, când au fost început să fie valorificate apele termale din orașul Szoboszló. Datorită efectelor terapeutice dovedite şi a dezvoltării continue, oraşul a devenit o staţiune balneară renumită la nivel internaţional. Apele termale de aici au efecte terapeutice pentru afecțiuni dermatologice, ginecologice, urologice, neurologice, locomotorii.

Clima: în Hajduszoboszlo este temperată, caldă și uscată, atât iarna cât și vara, datorită influențelor Marii Câmpii. Vara se bucură de numeroase zile însorite, nivelul de precipitațiilor este redus și se poate simți briza.

Moneda: Forint (HUF)

Obiective turistice:

Oraşul Debrecen situat la aproximativ 20 km distanță găzduiește numeroase evenimente culturale, muzee, expoziții, merită vizitate: Parcul de disptracţii “Ludas Matyi”, grădină zoologică, Aquaticum.

În Hajduszoboszlo cele mai faimoase atracții turistice sunt: ștrandul de vară, Aquapark-ul și Aqua Palace.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri