| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • circuit maroc
 • circuit maroc
 • circuit maroc
 • circuit maroc
 • circuit maroc
 • circuit maroc
 • circuit maroc
 • palm plaza marrakesh
 • palm plaza marrakesh
 • palm plaza marrakesh
 • palm plaza marrakesh
 • palm plaza marrakesh
 • palm plaza marrakesh

Circuit în Maroc de Revelion

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 8 nopți
 • Preț: 1369 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 8 nopți în cameră dublă standard la hoteluri de 4* și 5* (1 noapte în Casablanca, 2 nopți în Essaouira, 2 nopți în Marrakech, 2 nopți în Fes, 1 noapte în Casablanca/Rabat); Regim de masă: demipensiune; Cină festivă de Revelion în Essaouira; Bilete de avion București-Casablanca și retur (via Istanbul) și taxe de aeroport; Transferuri aeroport–hotel-aeroport și transport cu autocar cu aer condiționat; Vizitele menționate în program; Asistență turistică și ghid local; Bacșișuri; Asigurare medicală de călătorie și storno.

Tariful nu include: Excursii opționale, intrări la obiectivele turistice.
Oferta pentru circuit în Maroc este disponibilă cu plecare din București, transfer gratuit la aeroport din peste 20 de orașe. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Circuit în Maroc de Revelion

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Casablanca – Essaouira – Marrakesh – Fes – Meknes – Rabat

Perioada 29 decembrie 2017 – 7 ianuarie 2018

Plecare 29 decembrie 2017
Tarif adult / circuit 1290,00 €

Ziua 1

București – Casablanca (via Istanbul)

Întalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni la ora 04:00, îmbarcare pe cursa Turkish Airlines către Istanbul, decolare la ora 06:10, decolare din Istanbul pentru spre Casablanca la ora 09:50, aterizare în Casablanca la 12:50 și transfer la hotel. Turul fascinantului oraș Casablanca, centrul economic al Marocului, vă permite să admirați bulevardele largi, clădirile în stil maur și art deco, Piața Centrală, Cartierul Habous, Catedrala Notre Dame Lourdes, Piața Mahomed al V-lea, Piața Națiunilor Unite. Opțional intrare în Mosheea Hassan al II-lea din Casablanca (12 €/adult). Cina și cazare la hotelul Mogador Marina 4* din Casablanca sau similar.

Ziua 2

Casablanca – Safi – Essaouira

Mic dejun. Excursie de o zi în boemul orășel marocan și stațiune balneară Essaouira de pe țărmul Oceanului Atlantic, cunoscut și sub numele portughez Mogador, aflat la aproximativ 350 km distanță de Casablanca. Popas pentru servirea prânzului în Safi, localitate renumită pentru producția de sardine și vase tradiționale de lut. Vizită la o fabrică de ulei de argan, veți avea posibilitatea să achiziționați cosmetice pe bază de ulei din arbore de argan. Cina și cazare la hotelul Atlas Essaouira & Spa 5* sau similar în Essaouira.

Ziua 3

Essaouira

Mic dejun. Essaouira este una dintre cele mai vechi așezări marocane, locuită de berberi încă din secolul al VIII-lea î.e.n., centrul istoric al orașului fost inclus în patrimoniul UNESCO. Orașul nou a fost fondat de sultanul Mohammed ben Abdellah în secolul al XVIII-lea, având unul dintre cei mai renumiți arhitecți a epocii, Théodore Cornut. Turul pietonal al orașului Essaouira cuprinde Medina medievală, turnul cu arhitectură portugheză, piața cu produse tradiționale și artizanat din lemn de thuya. Cină festivă de Revelion la hotelul de pe malul oceanului Atlantic. La mulți ani!

Ziua 4

Essaouira – Marrakech

Mic dejun și prânz la hotel. Plecare spre Marrakesh, orașul supranumit „perla sudului”. Marrakech a fost fondat în secolul al XI-lea și a devenit capitala almohazilor, orașul s-a bucurat de o perioadă înfloritoare, s-au construit sisteme de irigații, monumente impresionante, s-au amenajat grădini și livezi. Arhitectura clădirilor este un amestec de stiluri europene și africane. Seara, opțional, puteți participa la un spectacol tradițional Chez Ali (35 €/adult). Cină și cazare la hotelul Palm Plaza & Spa 5* sau similar din Marrakech.

Ziua 5

Marrakech

Mic dejun. Ziua va fi dedicată orașului Marrakech, supranumit „perla sudului”. Turul orașului Marrakech începe dimineața, când vom vizita Minaretul Koutoubia, Moscheea El Mansour, Cimitirul Saadien, Grădina Menara cu plantația de măslini și Palatul Bahia. Timp liber pentru servirea prânzului, după-amiază se vizitează bazarul (souk) și vechea Medina cu faimoasa Piață Djemaa El Fna. Cină și cazare la hotelul Palm Plaza Marrakech 5* sau similar.

Ziua 6

Marrakech – Fes

Mic dejun. Plecare spre orașul Fes via Beni Mellal. Orașul Fes este situat la aproximativ 400 km distanță de Marrakech. Vom face popas pentru a servi masa de prânz apoi continuăm pe ruta Ifrane-Azrou-Khenifra. Cină și cazare la hotelul Ramada Fes 5* sau similar.

Ziua 7

Fes

Mic dejun. Această zi este dedicată vizitării orașului Fes, cel mai vechi centru cultural și spiritual al Marocului. Vom explora orașul pe drumul medinei și al piețelor tradiționale (souk), unde meșteșugarii utilizează tehnici artizanale vechi. Turul continuă cu vizita la Moscheea Karaouine și Medersa Bou Inania, o exemplificare a artei arhitecturale islamice. După pauza de prânz, care poate fi servită opțional în centrul orașului, vom vizita Fes El Jedid și exteriorul Palatului Regal cu cele șapte porți. Seara, cina și cazare la hotel în Fes.

Ziua 8

Fes – Volubilis – Meknes – Rabat / Casablanca

Mic dejun. Plecare spre orașul Meknes (300 km) via Volubilis, un sit roman faimos pentru mozaicurile sale și Moscheea Moulay Idriss, dedicată întemeietorului orașului Fes. Turul orașului Meknes include Poarta Bab Mansour, Hari Souani, zidurile de apărare, El Hedim, mormântul lui Moulay Ismail și vechea Medina. În drum spre Casablanca vom face un popas în Rabat, capitala administrativă a Marocului, vom vizita Mausoleul Mohamed al V-lea și Hassan al II-lea, vom admira fațada Palatului Regal, Kasbagh din Oudayas și Medina. Cina și cazare la hotel în Rabat sau în Casablanca.

Ziua 9

Rabat / Casablanca – București

Mic dejun. Transfer în cursul dimineții la Aeroportul Mohamed al V-lea din Casablanca. Îmbarcare la cursa Turkish Airlines cu decolare la ora 14:35 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 22:10, tranzit prin aeroportul din Istanbul și îmbarcare la cursa pentru București cu decolare la ora 01:20, sosire în Bucuresti la ora 01:35.

 


Comentarii și review-uri