Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • cazare barcelona porta fira
 • cazare barcelona porta fira
 • cazare barcelona porta fira
 • cazare barcelona porta fira
 • cazare barcelona porta fira
 • cazare barcelona porta fira
 • cazare barcelona porta fira
 • cazare barcelona porta fira
 • cazare barcelona porta fira
 • cazare barcelona porta fira
 • cazare barcelona porta fira
 • cazare barcelona porta fira

Porta Fira 4*, Barcelona

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 4 nopți
 • Preț: 749 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Revelion Barcelona 2015
Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Bilete de avion și taxe de aeroport; Transfer aeroport-hotel-aeroport; Tur panoramic al orașului Barcelona cu autocar; Asistență turistică.
Tariful nu include: Excursii opționale și intrări la obiective turistice; Cină Festivă de Revelion (opțional -155 €/adult); Taxa de oraș (2 € adult/zi); Asigurare medicală de călătorie și storno.
Oferta de Revelion 2015 în Barcelona este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 29 decembrie 2014
Tarif sejur / adult 749,00 €

 

Informaţii hotel Porta Fira – Barcelona, Oferta Revelion 2015

Hotelul Porta Fira 4* este situat în vecinătatea Centrului de expoziții Fira din Barcelona, ​​la aproximativ 200 metri distanță de stația de metrou Europa Fira FGC. Clădirea este inedită, un turn modern, roşu, proiectat de arhitectul japonez Toyo Ito, hotelul este decorat cochet, contemporan, cu facilități moderne.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, LCD, televiziune prin satelit, radio, acces internet, birou, seif, minibar, încălzire, aer condiţionat, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, izolare fonică, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, cafenea, grădină, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate dizabilități, family room, încălzire, aer condiţionat, lift, seif, acces internet, cameră de bagaje, saună, masaj, dușuri de contrast, sală de fitness, săli de conferinţe şi petreceri, internet-café, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, închirieri auto, schimb valutar, spălătorie, parcare (contra cost).

Informaţii utile sejur Barcelona

Orașul Barcelona se află în partea nord-estică a Spaniei, pe coasta Mediteranei, este cel mai mare port și capitala comunității autonome Catalonia. Barcelona este o expoziție imensă de arhitectură, ce înglobează toate stilurile de la roman, la gotic și contemporan, datorită influențelor culturale diverse din istoria ei. Întemeiată de cartaginezi, cucerită de romani, apoi de vizigoți și mauri, cetatea a revenit francilor în secolul al VIII- lea. Barcelona a înflorit în epoca medievală dar a cunoscut și decăderea, când a fost anexată Castiliei. În secolul al XX- lea, Barcelona a redevenit un important centru cultural și economic european. Moștenirea culturală a orașului, arhitectura inedită, atmosfera cosmopolită, parcurile, plajele, serviciile impecabile atrag mii de vizitatori.

Clima: Barcelona are o climă mediteraneană, cu ierni blânde, umede și veri calde, uscate. Iarna temperatura minimă este de  4°C, iar vara temperatura depășește 30°C. Barcelona are umiditatea destul de ridicată și precipitații frecvente din august pâna în octombrie.

Moneda:

Mijloace de transport public: Cele mai facile mijloace de transport în Barcelona sunt metroul și autobuzele. Biletele pot fi achiziționate de la automatele din stațiile de metrou sau de la șoferii autobuzelor. Aeroportul Internaţional El Prat se află la 12 km distanță de Barcelona. Transferul în oraș se poate face cu trenul (RENFE) spre staţiile Estacio de Sants şi Passeig de Gracia, călătoria durează cel mult 25 minute sau cu autobuze spre Plaça España şi Plaça de Catalunya, călătoria durează aproximativ 40 minute.

Restaurante și cafenele: Restaurant El Jardi de l´Abadessa, Restaurant La Fonda, Restaurant Los Caracoles, Restaurant Gilda by Belgious, Restaurant Tonka, Bar Mirablau, Café de L’Opera.

Excursii gratuite:

Turul orașului Barcelona cu ghid local vorbitor de limba română cuprinde principalele bulevarde, oprire la Parcul Güell, Placa Catalunya și La Ramblas, Plaza de España. Oprire scurtă la Parcul Olimpic, cel mai înalt punct al orașului, pentru a surprinde panorama superbă.

Excursii opționale:

Montserrat, „Muntele Sfânt” al Cataloniei se află la o distanță de aproximativ 60 km de Barcelona. Masivul muntos domină relieful împrejur cu silueta impresionantă, coloanele stâncoase au forma unor degete gigantice, care îmbrățișează construcțiile religioase. Primele locuri de rugăciune au fost construite pe Montserrat în secolul al XI-lea. Mănăstirea Montserrat este un ansamblu monahal superb, bazilica este bogat decorată cu basoreliefuri reprezentand scene biblice și găzduiește celebra statuie neagră a Maicii Domnului, „La Moreneta”, descoperită în munte. Mănăstirea Montserrat este unul dintre cele mai cunoscute locuri de pelerinaj din Spania și deține Escolania, una dintre cele mai vechi școli de muzică bisericească. Muzeul Montserrat adăpostește lucrări semnate artiști precum Picasso, Dali, El Greco, Caravaggio, Degas, Monet, Sisley. Urcarea se face cu trenulețul electric (cremallera), iar coborârea se face autocarul pe drumul, ce leagă mănăstirea de satul Monistrol de la baza muntelui. Excursia include o prezentare audiovizuală în muzeu și o degustare de lichioruri variate (Casis, Ratafia) realizate după rețeta calugărilor de la Montserrat, opțional se poate vizita muzeul de artă. Temerarii pot urca cu funicularul spre vârful Sant Joan, unde se află si Muzeul Naturii. Tarif: 40 €/adult

Girona și Figueres, două superbe orașe catalane. Vizita pietonală din Girona cuprinde centrul vechi, casele colorate de pe malul râului Onyar, Catedrala Santa Maria, Biserica Sant Feliu, cartierul evreiesc „El Call”. În Figueres vom explora castelul Sant Ferran din secolul al XVIII-lea și lumea suprarealistă a lui Salvador Dali în Teatrul-Muzeul Dali, din orașul natal al artistului catalan. Tarif: 45 €/adult

Cina festivă de Revelion în Restaurantul Marina Monchos cu muzică live – Tarif: 110 €/adult

Obiective turistice:

Sagrada Familia, capodopera neterminată a arhitectului Antoni Gaudi, este cea mai neconvențională catedrală catolică din Europa și o emblemă a Barcelonei. Proiectul a demarat în anul 1882 cu doi arhitecți de renume Martorell și Villar, însă datorită unor neînțelegeri Villar a fost înlocuit cu tânărul arhitect Gaudi. El a preluat conducerea construcției în 1883 și i-a dedicat întreaga sa viață. Gaudi a schimbat stilul neogotic inițial cu stilul modernist, a adăugat ornamente originale inspirate din natură, a folosit o multitudine de culori și materiale (ceramică, mozaic, metal, mai multe tipuri de piatră). Turnul clopotniței are 170 metri, cel mai înalt construit vreodată. Deși nefinalizată, catedrala poate fi vizitată. Taxă de intrare: 13 € (adulți), 11 € (copii, studenți, pensionari).

Bulevardul La Rambla leagă Plaça de Catalunya de malul mării, până la statuia lui Columb. La Rambla este principala zonă de promenadă, înconjurată de străduțe înguste, magazine, terase, chioșcuri, artiști ambulanți. În zonă, se pot vizita centrul de Arta Santa Monica, Muzeul Maritim, Liceu (Opera), mozaicul Miro, Plaça Reial sau Mercat de la Boqueria.

Cartierul Gotic (Barri Gotic) se află la mică distanță de La Rambla, este partea veche a orașului Barcelona, majoritatea clădirilor datează din perioada medievală. Aici se află Palatul Real, Capela Sfânta Agata, Arhiva Coroanei de Aragon, Primăria, El Call (cartierul evreiesc), Piața San Jaume, Palatul de la Generalitat, Catedrala La Seu. 

Montjuic este o colină a Barcelonei, un domeniu impresionant care găzduiește Palatul Național (Palau Nacional), Fântâna Magică, Satul Olimpic (al Olimpiadei din 1992), Castelul Montjuic din secolul al XVII- lea , Fundația Joan Miro. Palatul Național a devenit Muzeul Național de Artă Catalană. Fântâna Magică a fost inaugurată în 1929 cu ocazia Expoziției Universale și oferă un spectacol inedit de muzică, lumină și culoare. Spectacolele la Fântâna Magică din octombrie până în aprilie sunt: vinerea și sâmbăta, între orele 19:00 – 20:30, iar din luna mai până în septembrie: joi, vineri, sambătă și duminică, între orele 21:30 – 23:30.

Muzeul Pablo Picasso din Barcelona se află în cartierul gotic, patru palate medievale comunicante adăpostesc peste 3500 din lucrările marelui artist. Taxă de intrare: 11 € (adulți), 6 € (copii, studenți, pensionari).

Parcul Guell este relizat de arhitectul Antoni Gaudi, la începutul secolului al XX- lea, în stilul Art Nouveau. Gaudi a creat o atmosferă de basm, cu elemente arhitecturale inedite, biomorfice și mozaic multicolor. Intrarea în parc este gratuită.

© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri