| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Azuga Ski & Bike 3*, Azuga

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 3 nopți
  • Preț: 288 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Revelion 2017 în Azuga
Tariful include: Cazare 3 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Cină festivă și petrecere de Revelion, brunch și cină 01.01.
Tariful nu include: Transport; Taxa de stațiune.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Azuga Ski & Bike 3*, Azuga

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 30 decembrie 2016
Tarif adult / sejur 1300,00 lei

Informaţii hotel Azuga Ski & Bike – Azuga, oferte pentru Revelion 2017

Hotelul Azuga Ski & Bike 3* din stațiunea Azuga se află la baza pârtiei de schi Sorica și la 100 metri de telecabină. Hotelul beneficiază de facilități moderne și de amplasare excelentă pentru un sejur montan.

Facilități camere: mobilier clasic, TV, televiziune prin cablu, telefon, încălzire, acces internet, minibar, birou, zonă de relaxare, cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, family room, seif, cameră de bagaje, depozit pentru schiuri, sală de conferințe și petreceri, acces internet, sală de fitness, saună, sală de jocuri, biliard, darts, bowling, tenis de masă, teren de tenis, spălătorie, închirieri echipamente de schi, serviciu de transfer (contra cost), parcare.

Informaţii utile pentru sejur în stațiunea Azuga

Azuga este o stațiune situată în județul Prahova, la o altitudine de peste 800 metri, încadrată de Munții Bucegi, la confluența râului Prahova cu pârâul Azuga. Istoria localității debutează la începutul secolului al XVIII-lea, când a fost construit hanul Căciula Mare, în secolul al XIX-lea au fost construite mai multe fabrici urmând ca potențialul touristic al stațiunii montane să fie exploatat un secol mai târziu. Azuga și-a câștigat renumele printre iubitorii de natură datorită florei și faunei bogate și printre amatorii sporturilor de iarnă. Cele mai renumite pârtii de schi sunt Sorica și Cazacu, cu diferite grade de dificultate, dotate cu gondolă modernă, trei instalaţii de teleschi şi trei de baby-ski. Merită admirate rezervațiile naturale din împrejurimi: Poiana cu narcise, Valea turcului, Unghia mare, Unghia mică, Valea cazacului.

Clima: Azuga beneficiază de un climat cu specific alpin, cu veri răcoroase și ierni friguroase. În luna iulie temperatura medie este de 15°C, iar a lunii ianuarie de -7°C, stratul de zapadă durează aproximativ 100 de zile anual.

Moneda: Leu

Obiective turistice: 

Mănăstirea Predeal  a fost ridicată în secolul al XVIII-lea și  poartă hramul Nașterea Maicii Domnului. Inițial construcțiile au fost de lemn, însă au fost reconstruite la începutul secolului al XIX-lea, păstrându-se vechea biserică de lemn a Sfântului Ierarh Nicolae. Fresce murale ale bisericii sunt impresionante și valoroase.

Castelul Peleș a devenit un al orașului Sinaia, a fost construit de Carol I al României pentru a servi drept reședința de vară a casei regale și pentru a marca victoria în războiul de Independență al României. Castelul adăpostește o importantă colecție de tablouri și o bogată colecție de arme europene și orientale vechi. Curtea castelului este amenajată în stilul renascentist, cu o fântână în mijloc, vizitatorii pot  admira holul de onoare, sala de recepție, sălile de arme, sala de consilii, sala florentină, Marele Salon și sala de teatru.

Castelul Pelișor din Sinaia a fost construit între anii 1889 și 1903 de regele Carol I pentru viitorii regi Ferdinand și Maria. Clădirea impozantă a fost decorată pentru a servi drept reședință regală și poartă amprenta de stilistică a reginei Maria.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri