| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Casa Noastră 4*, Arieșeni

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 4 nopți
  • Preț: 333 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Casa Noastră 4*, Arieșeni

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 29 / 30 decembrie 2016
Tarif adult / sejur 1500,00 lei

Informaţii pensiune Casa Noastră – Arieșeni, oferta pentru Revelion 2017

Pensiunea Casa Noastră 4* se află în satul Izlaz din comuna Arieșeni, la altitudinea de aproximativ 950 metri. Pensiunea pune la dispoziția oaspeților o atmosferă prietenoasă, arhitectură montană, interioare rustice, amplasare pitorească și o grădină generoasă, poate fi recomandată pentru o vacanță reușită tot timpul anului.

Facilități camere: mobilier rustic, încălzire, TV, televiziune prin cablu, acces internet, frigider, duș, balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepție, restaurant, terasă, grădină, încălzire, acces internet, loc de joacă, zonă pentru fumători, sală de jocuri, tenis de masă, parcare.

Informaţii utile pentru sejur la Arieșeni

Arieșeni este o destinație din Munții Apuseni, adecvată pentru vacanțe cu familia tot timpul anului, o oază de liniște în mijlocul naturii. Comuna Arieșeni este situată în județul Alba, în depresiunea omonimă din Munții Bihorului, pe cursul superior al râului Arieșul Mare și la aproximativ 115 km distanță de orașul Alba Iulia. Frumusețile naturale din Țara Moților sunt incluse în Parcul Natural Apuseni, în timpul iernii pârtiile de la Vârtop sunt atracțiile principale, sezonul de schi durează din luna decembrie până în martie. În timpul verii drumețiile la ghețarul de la Scărișoara, spre peșteri, chei sau cascade devin principalele atracții pentru turiști. Oaspeții au ocazia să cunoască tradițiile și meșteșugurile păstrate cu mândrie de localnici.

Clima: În Munții Apuseni clima este temperat-continentală, cu influențe oceanice, verile sunt umede și răcoroase, iar iernile sunt friguroase. Vântul de vest aduce precipitații abundente în Munții Apuseni, lunile mai și iunie sunt ploioase. Climatul este rece și umed pe culmile înalte și mai blând în depresiuni.

Obiective turistice:

Cele mai cunoscute atracții turistice ale zonei sunt: Casa memorială Avram Iancu, peșterile Ghețarul Vârtop și Ghețarul Scărișoara, Vârful Bihorul, Cheile Galbene și Cheile Gârdișoarei, Cetățile Ponorului, Groapa Ruginoasa, cascadele Vârciorog și Pătrăhăiţeşti.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri