Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • hotel narcis spa banko
 • hotel narcis spa banko
 • hotel narcis spa banko
 • hotel narcis spa banko
 • hotel narcis spa banko
 • hotel narcis spa banko
 • hotel narcis spa banko
 • hotel narcis spa banko
 • hotel narcis spa banko
 • hotel narcis spa banko
 • hotel narcis spa banko

Narcis Spa 4*, Bansko

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 3 nopți
 • Preț: 225 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include: Cazare 3 nopți în apartament. Regim de masă: demipensiune. Cină festivă de Revelion.

Tariful nu include:Transport. Taxa de stațiune: 2 €/adult/sejur.

Ofertele pentru revelionul 2014 sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

 

Plecare 30 decembrie
Tarif adult / sejur 225,00 €

Regim de masă disponibil, la cerere: pensiune completă (12 €/adult/zi).

Informaţii hotel Narcis Spa Bansko, Oferta Revelion 2014

Hotelul Narcis Spa 4* este situat la aproximativ 650 metri distanță gondola și la 1,5 km de centrul stațiunii Bansko. Hotelul beneficiază de facilități moderne, a fost renovat în anul 2011, oaspeții beneficiază de transfer gratuit la stația de ski-lift, poate recomandat pentru un sejur montan de relaxare sau la schi.

Facilități apartamente: mobilier clasic, dormitor, chicinetă utilată, canapea extensibilă, încălzire, telefon, TV, televiziune prin satelit, radio, acces internet, seif (contra cost), minibar, uscător de păr, halat de baie, articole de toaletă gratuite, cadă sau duş, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, discotecă, terasă, grădină, family room, lift, seif, încălzire, aer condiţionat, acces internet, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, sală de jocuri, sală de fitness, centru spa și wellness, piscină interioară, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, tenis de masă, baby-sitter (la cerere), loc de joacă, spălătorie, închirieri auto, închirieri biciclete, birou de turism, parcare.

Servicii gratuite: piscină, saună, jacuzzi, baie romană, hammam, sală de fitness, transfer la stația de ski-lift.

Servicii contra cost: masaj, solar, sală de jocuri, garaj.

Informaţii utile Revelion Bansko 2014

Bansko este cea mai modernă stațiune turistică de schi a Bulgariei, situată pe versantul nord-estic al Muntelui Pirin, la o altitudine de peste 925 metri altitudine. Stațiunea se află la o distanță de aproximativ160 km de Sofia și la 500 km de București. Vechea așezare a fost locuită de-a lungul timpului de traci, romani, bizantini și slavi. Bansko a cunoscut cea mai importantă creștere economică în perioada medievală, datorită meșteșugarilor locali. Orașul vechi Bansko atrage admirația turiștilor prin străzile înguste și pitorești, prin casele fortificate și decorate elegant, prin tavernele tradiționale (mehana) cu preparate culinare irezistibile și muzică de taraf. Pârtiile de schi sunt atât pentru turiști începători cât și pentru experți, lungimea totală a pistelor de schi marcate este de 65 km, iar infrastructura este ireproșabilă.

Clima: Temperatura medie în luna ianuarie este de -2°C. Sezonul de schi în Bansko durează din decembrie până în luna aprilie.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Restaurante și cafenele: Restaurant Victoria, Restaurant Momini Dvori , Restaurant Obecanova , Restaurant Kasapinova

Obiective turistice:

Parcul Național Pirin, inclus pe lista UNESCO, datorită peisajelor spectaculoase și a bogăției florei și faunei, se află la sud de Bansko. Floarea de colț și capra sălbatică sunt simbolurile regiunii montane.

Biserica „Sfânta Treime” este unul dintre cele mai importante repere istorice și culturale ale orașului Bansko. A fost construită în anul 1835 de meșterii locali. Picturile murale și icoanele sunt realizate de iconografi bulgari foarte renumiți, Velian Ognev și Simeon Mollerov. Ceasul din turnul clopotniței arată ora exactă de peste 150 de ani.

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” este unul dintre cele mai interesante monumente de cultură ale renașterii bulgare. Se presupune că ar fi fost ridicată la mijlocul secolului al XVIII- lea, pe fundația unui lăcaș mai vechi, distrus în timpul invaziei otomane. Arhitectura, iconostasul din lemn, picturile murale sunt foarte expresive.
© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri