Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • mediterranean princess paralia
 • mediterranean princess paralia
 • mediterranean princess paralia
 • mediterranean princess paralia
 • mediterranean princess paralia
 • mediterranean princess paralia
 • mediterranean princess paralia
 • mediterranean princess paralia
 • mediterranean princess paralia
 • mediterranean princess paralia
 • mediterranean princess paralia

Mediterranean Princess 4*

 • Destinația: Grecia, Pieria, Vacanțe
 • Preț: 34 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include: Cazare în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune.

Tariful nu include: Transport; Asigurare medicală de călătorie și storno.
Rezervările efectuate și plătite integral până pe 31.01 beneficiază de reducere early booking de 20%, iar până pe 30.04 beneficiază de reducere early booking de 15%. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 18.04-20.05 21.05-07.06 08.06-10.07 11.07-28.08 29.08-16.09 17.09-03.10 04.10-12.11
Tarif adult / noapte 34,00 € 43,50 € 66,00 € 72,50 € 66,00 € 43,50 € 34,00 €

 

Informaţii hotel Mediterranean Princess – sejur înPieria 2017

Hotelul Mediterranean Princess 4* este amplasat la aproximativ 120 metri distanță de plaja din stațiunea Paralia, la 8 km de orașul Katerini și la 80 km de Salonic. Hotelul este elegant, înconjurat de o grădină frumoasă, beneficiază de facilități moderne și de o amplasare privilegiată, aproape de plaja cu nisip, poate fi recomandat tuturor categoriilor de turiști pentru un sejur reușit.

Facilități camere: mobilier modern, aer condiţionat, încălzire, LCD, televiziune prin satelit, acces internet, telefon, seif, minibar, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, cadă sau duş, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilități pentru persoane cu dizabilități, lift, seif, aer condiţionat, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, loc de joacă, piscină exterioară, piscină pentru copii, spălătorie, birou de turism, închirieri auto, parcare.

Informaţii utile pentru vacanță în Pieria

Pieria este situată în partea nord-estică a Greciei, în regiunea Macedoniei, scăldată de apele Mării Egee, în vecinătatea legendarului munte Olimp și în sudul orașului Salonic. Oaspeții sunt atrași de frumusețea plajelor, de gastronomia savuroasă și de vinurile parfumate, de atmosfera prietenoasă din stațiuni, de siturile arheologice din vecinătate și de posibilitatea de a practica sporturi nautice. Litoralul Pieriei se întinde din Makrigialos până la Nei Pori, cu plaje fermecătoare, premiate cu distincția Blue Flag și ape cristaline. Riviera Olimpiană beneficiază de o salbă de stațiuni pitorești: Paralia Katerini, Olympic Beach, Leptokaria, Panteleimon Beach sau Nei Pori. Zona litorală Paralia Katerini este faimoasă pentru numeroasele taverne, baruri, discoteci, magazine și plaje întinse. Orașul Katerini este cel mai mare oraș din Pieria, iar Paralia este stațiunea aflată la aproximativ 7 km distanță. Olympic Beach și Nei Pori sunt preferate de familiile cu copii datorită plajelor cu nisip fin și a intrării line în mare. Datorită varietății faunei și florei Muntele Olimp este protejat de rezervația naturală, legendarul masiv poate fi explorat de alpiniști și de iubitorii drumețiilor romantice.

Clima: În Pieria clima este blândă, de tip mediteranean. Iernile sunt ploioase și blânde, temperatura medie fiind de 10°C, verile sunt calde cu temperaturi între 23 și 35°C. Sezonul estival începe în luna mai și se încheie la începutul lunii octombrie.

Moneda: €

Obiective turistice: situl arheologic și muzeul din Dion, situl arheologic Livithra, orașul antic Pydna, castelul bizantin Platamonas, Mănăstirile de la Meteora, orașele Salonic și Atena.

Muntele Olimp, cu o înălțime de 2917 metri în Vârful Mytikas, este cel mai înalt din Grecia. Dacă în antichitate legendarul munte Olimp era considerat locașul zeilor sau “acoperișul lumii”, în prezent este o destinație preferată de iubitorii excursiilor montane și de pasionații de mitologie. Se spune că pe muntele Olimp nu a plouat niciodată și nu bate vântul, foarte rar câțiva nori răzleți izolează tărâmul zeilor de lumea muritorilor.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri