| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • cazare paralia ilion
 • cazare paralia ilion
 • cazare paralia ilion
 • cazare paralia ilion
 • cazare paralia ilion
 • cazare paralia ilion
 • cazare paralia ilion
 • cazare paralia ilion
 • cazare paralia ilion

Ilion 2*+

 • Destinația: în curând
 • Preț: 28 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Oferte Pieria 2015
Tariful include: Cazare în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun.
Tariful nu include: Transport; Asigurare de călătorie și storno.
Tarifele sunt valabile pentru sejur de minim 4 nopți între 01.08-31.08.2015 și de minim 2 nopți în rest. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Ilion 2*+

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 01.06 – 30.06 01.07 – 31.07 01.08- 31.08 01.09 – 30.09
Tarif adult / noapte 28,50 € 35,00 € 38,00 € 28,50 €

 

Informaţii hotel Ilion – sejur Pieria 2015

Hotelul Ilion 2*+ din Paralia este amplasat la aproximativ 50 metri distanță de plajă. Hotelul este cochet, cu facilități moderne, poate fi recomandat pentru un sejur estival cuplurilor și familiilor cu copii.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, TV, televiziune prin satelit, aer condiţionat, acces internet, frigider, duș, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, sală de mese, bar, terasă, grădină, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, aer condiţionat, acces internet, seif, lift, parcare (în apropiere).

Informaţii utile sejur Pieria

Pieria este situată în partea nord-estică a Greciei, în regiunea Macedoniei, scăldată de apele Mării Egee, în vecinătatea legendarului munte Olimp și în sudul orașului Salonic. Oaspeții sunt atrași de frumusețea plajelor, de gastronomia savuroasă și de vinurile parfumate, de atmosfera prietenoasă din stațiuni, de siturile arheologice din vecinătate și de posibilitatea de a practica sporturi nautice. Litoralul Pieriei se întinde din Makrigialos până la Nei Pori, cu plaje fermecătoare, premiate cu distincția Blue Flag și ape cristaline. Riviera Olimpiană beneficiază de o salbă de stațiuni pitorești: Paralia Katerini, Olympic Beach, Leptokaria, Panteleimon Beach sau Nei Pori. Zona litorală Paralia Katerini este faimoasă pentru numeroasele taverne, baruri, discoteci, magazine și plaje întinse. Orașul Katerini este cel mai mare oraș din Pieria, iar Paralia este stațiunea aflată la aproximativ 7 km distanță. Olympic Beach și Nei Pori sunt preferate de familiile cu copii datorită plajelor cu nisip fin și a intrării line în mare. Datorită varietății faunei și florei Muntele Olimp este protejat de rezervația naturală, legendarul masiv poate fi explorat de alpiniști și de iubitorii drumețiilor romantice.

Clima: În Pieria clima este blândă, de tip mediteranean. Iernile sunt ploioase și blânde, temperatura medie fiind de 10°C, verile sunt calde cu temperaturi între 23 și 35°C. Sezonul estival începe în luna mai și se încheie la începutul lunii octombrie.

Moneda: €

Obiective turistice: situl arheologic și muzeul din Dion, situl arheologic Livithra, orașul antic Pydna, castelul bizantin Platamonas, Mănăstirile de la Meteora, Muntele Olimp, Salonic și Atena.

Obiective turistice:

Mănăstirile de la Meteora și Kalambaka – Plecare dimineața din Paralia, vom admira Riviera Muntelui Olimp, apoi vom intra în Valea Tembi și  vom străbate defileul râului Pinios. Valea Tempi găzduiește Biserica Sfintei Paraschiva săpată în stâncă. Lângă grotă se află izvorul Dafne cu apă considerată miraculoasă de credincioși.  Traseul continuă spre Kalambaka, puteți admira siluetele impresionante ale stâncilor pe care au fost construite renumitele Mănăstiri de la Meteora din secolul al XIV-lea, incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO. În orașul Kalambaka veți vizita un atelier tradițional de icoane pentru a afla tainele confecționării lor, apoi vom vizita una dintre Mănăstirile de la Meteora, o experiență religioasă unică.

Tur panoramic în Salonic  – Thessaloniki este al doilea oraș al Greciei, capitala regiunii elene Macedonia, un important port maritim și centru universitar. Vom admira cele mai importante obiective turistice: Biserica Sfântul Dumitru, Piața Aristoteles, Turnul Alb, Palatul și Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia. 

Muntele Olimp, cu o înălțime de 2917 metri în Vârful Mytikas, este cel mai înalt din Grecia. Dacă în antichitate legendarul munte Olimp era considerat locașul zeilor sau “acoperișul lumii”, în prezent este o destinație preferată de iubitorii excursiilor montane și de pasionații de mitologie. Se spune că pe muntele Olimp nu a plouat niciodată și nu bate vântul, foarte rar câțiva nori răzleți izolează tărâmul zeilor de lumea muritorilor.
© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri