| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • Pensiunea La Luna
 • Pensiunea La Luna
 • Pensiunea La Luna
 • Pensiunea La Luna
 • Pensiunea La Luna
 • Pensiunea La Luna
 • Pensiunea La Luna
 • Pensiunea La Luna
 • Pensiunea La Luna

La Luna 3*

 • Destinația: în curând
 • Preț: 15 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Oferte Pelion
Tariful include: Cazare în cameră dublă standard.
Tariful nu include: Transport.

Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

La Luna 3*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 11.05 – 14.06 15.06 – 19.07 20.07 – 23.08 24.08 – 13.09 14.09 – 30.09
Tarif adult / noapte 15,00 € 18,50 € 23,00 € 18,50 € 15,00 €

Informaţii pensiunea La Luna – sejur Pelion

Pensiunea La Luna 3* este amplasată lângă plaja din Kala Nera, la o distanță de aproximativ 18 km de orașul Volos. Pensiunea este modernă, înconjurată de magazine, baruri şi taverne, poate fi recomandată familiilor cu copii și grupurilor de prieteni.

Facilități studio: mobilier rustic, telefon, TV, televiziune prin satelit, seif, aer condiţionat, acces internet, fier de călcat, zonă de relaxare, încălzire, izolare fonică, chicinetă utilată, frigider, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, terasă, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, seif, încălzire, aer condiţionat, acces internet, parcare.

Informaţii utile litoral Pelion

Pelion este o peninsulă din Magnesia, situată în partea de sud-est a Tesaliei, în apropierea orașului Volos. Relieful este dominat de masivul muntos Pelion, cu trei vârfuri ce depășesc altitudinea de 1500 metri (Pourianos Stavros, Pliasidi, Aidonaki). Pelion, „tărâmul centaurilor”, beneficiază de un cadru natural spectaculos, care combină munții împăduriți și  livezile de castani, măslini, meri, piersici, peri cu plaje frumoase de nisip și apele limpezi ale Mării Egee. În Pelion satele sunt pitorești, tradiționale, cu case albe, înalte construite din piatră, cuibărite pe pantele muntelui. Capitala regiunii Magnesia este orașul Volos, situat pe partea pe partea de nord-vest a peninsulei, în golful Volos, o importantă destinație turistică și un important port maritim. Volos este un oraș modern, însă cu o istorie îndelungată, fondat pe locul dintre trei așezări antice Demetrias, Pagasae și Iolcos. Iolcos este patria eroul Iason, iar istoria orașului este legată de legenda argonauților și călătoria lor pentru găsirea lânei de aur. Volos este un oraș activ, cu multe cafenele, taverne magazine și asigură transportul spre insulele învecinate. Cele mai populare plaje din Pelion sunt: Agios Ioannis, Mylopotamos, Papa Nero, Horefto, Mourtia, Platanias, Potistika. Stațiunea Koropi (Boufa) se află la 22 km distanță de Volos așezarea era vestită pentru vestitul oracol zeului Apollo. Kala Nera este o stațiune aflată la 19 km distanță de Volos, o destinație turistică preferată de familiile cu copii. Chorto este o stațiune frumoasă, gazdă a multor festivaluri, de lângă orașul antic Spalathra. O variantă autentică de a cunoaște zona este Moutzouris, trenul de legendă, care face legătura între Ano Lechonia și Milies.

Clima: În Pelion se diferențiază două zone climatice diferite. Zona litorală este străbătută de vânturile nordice și cu un nivel ridicat de umiditate. Zona montană beneficiază de ierni blânde și ploioase, veri calde și uscate, toamna și primăvara nivelul precipitațiilor este ridicat.

Moneda: €

Obiective turistice:

Muzee din Pelion: Muzeul de Arte Figurative și Muzeul Bisericesc din Agios Georgios, Muzeul Kompoloi (șiraguri de mărgele) din Portaria, Muzeul Arheologic Athanasakeio, Muzeul Feroviar, Muzeul de Etnomologie din Volos, Muzeul Folcloric din Skopelo.

Situri arheologice din Pelion: Sesklo, Dimini și Dimitriada din împrejurimile orașului Volos.

Mănăstirile și bisericile sunt nenumărate în Pelion, multe dintre ele adevărate capodopere arhitectonice, Mănăstirea Flamouri din Veneto, Mănăstirea Agios Gerasimos din Makrinitsa, Biserica Izvorului Dătător de Viață din Metochi, Biserica Sfinții Constantin și Elena din Volos, Mănăstirea Timios Prodromos din Syki.
© 2012, DAIAVEDRA


Vizualizare hartă mărită


Comentarii și review-uri