| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • turim lisboa
 • turim lisboa
 • turim lisboa
 • turim lisboa
 • turim lisboa
 • turim lisboa
 • turim lisboa

Turim Lisboa 4*, Lisabona

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 6 nopți
 • Preț: 585 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Turim Lisboa 4*, Lisabona

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 19 aprilie
Tarif adult / sejur 585,00 €

 

Informaţii hotel Turim Lisboa Lisabona, oferte Paște

Hotelul Turim Lisboa 4* este situat în centrul orașului Lisabona, la câțiva pași distanță de centrul istoric și la aproximativ 200 metri de staţia de metrou Picoas. Hotelul este modern, cochet, excelent amplasat, poate fi recomandat pentru un sejur de explorare a orașului. Proprietatea face parte din lanțul hotelier Turim Hotels Group.

Facilități camere: mobilier clasic, LCD, televiziune prin satelit, telefon, minibar, birou, acces internet, aer condiţionat, duș sau cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, seif, lift, încălzire, aer condiţionat, acces internet, închirieri auto, închirieri biciclete, serviciu de transfer (contra cost), schimb valutar, birou de turism, spălătorie, parcare (contra cost).

Informaţii utile sejur Lisabona

Lisabona, capitala Portugaliei, are o istorie îndelungată, de aproximativ 300 000 de ani, când, se spune, legendarul Ulise ar fi întemeiat orașul. Inițial, orașul a fost locuit de fenicieni și disputat apoi, între greci, cartaginezi și romani. În timpul dominației romane, primește numele Felicitas Julia și devine unul dintre cele mai importante porturi ale imperiului. Urmează o perioadă de peste 400 ani de dominație maură, în secolul al XIII-lea devine capitala țării. Cea mai înfloritoare perioadă a Lisabonei a fost între secolele al XV-lea și al XVIII-lea, când exploratorii portughezi navigau în întreaga lume (Bartolomeu Diaz, Vasco da Gama, Pedro Alvares Cabral), descoperind noi teritorii în America de Sud, Africa şi o nouă rută spre India. Portugalia devenea un mare imperiu colonial cu o puternică flotă. În urma cutremurului devastator din anul 1755, orașul renaște din propria-i cenușă. În prezent, Lisabona este una dintre cele mai vizitate capitale europene, un oraș modern, cosmopolit, gazda multor evenimente culturale, o destinație fascinantă. Estoril se află pe coasta Lisabona, la aproximativ 25 km distanță în vestul capitalei. Estoril este o destinație cosmopolită, pitorească, renumită pentru excelentele terenuri de golf, plajele cu nisip și sporturile nautice. Orășelul beneficiază de unul dintre cele mai faimoase cazino-uri din Europa, Casino Estoril, fosta resedință a lui Juan de Borbón.

Clima: Costa Lisabona beneficiază de climă mediteraneană, cu influențe subtropicale și de ierni blânde. Iarna, temperatura medie în timpul zilei este de 15ºC, cad precipitații însemnate cantitativ și bate vântul. Primavara și toamna temperatura medie este de 20°C. Vara durează aproape șase luni, din mai până în octombrie. Temperaturile sunt foarte ridicate, depășind deseori 30ºC. 

Moneda: €

Obiective turistice:

Cascais este o stațiune litorală cu lungă tradiție, situată în vecinătate, cu numeroase obiective turistice: Citadela din Cascais din secolul al XV-lea, Muzeul Maritim (Museu do Mar), Biserica Nossa Senhora da Assuncao din secolul al XVII-lea, Muzeul Castro Guimaraes.

Sintra este o renumită destinaţie portugheză datorită patrimoniul său cultural şi al frumuseţilor naturale. Orașul este situat într-o zonă muntoasă, împădurită, la aproximativ 25 km distanță de Lisabona. Sintra i-a fascinat pe romani, pe mauri şi nobilimea portugheză, oraşul abundă în palate și vile elegante, romantice incluse în patrimoniul UNESCO. Merită vizitate: Palatul Naţional Sintra, Palatul Naţional Pena, Palatul Seteais, Palatul Monserrate, Palatul Regaleira, Castelul Maurilor, Mănăstirea Capucinilor.

Parcul Natural Arrábida este o rezervație naturală inclusă în Patrimoniul Mondial Unesco, cu peisaje unice, cuprins între plajele fermecătoare cu nisip fin ale Atlanticului și crestele muntoase Arrábida, cu păduri de pin, eucalipt și palmieri, castele și mănăstiri medievale, înconjurate de livezi întinse de portocali.

 Excursii gratuite:

Turul panoramic al orașului Lisabona cuprinde: Torre de Belem, o capodoperă a stilului aritectural Manuelin,  Padrao dos Descobrimentos, monument dedicat marilor descoperiri ale navigatorilor portughezi, Praca do Comercio, cea mai frumoasă piață a capitalei, Mănăstirea Dos Jeronimos, care adăpostește mormântul exploratorului Vasco da Gama.

Excursii opționale:

Obidos – Nazare – Mănăstirea Batalha – Fatima, excursia durează aproximativ opt ore. Se vizitează orașul medieval Obidos, cu căsuțe tradiționale, albe și cu balcoane din fier forjat, unde puteți degusta din cupe mici de ciocolată renumita ghinghinha (vișinată). Traseul continuă spre satul pescăresc Nazare, urmează vizitarea Mănăstirii Batalha din secolul al XV-lea și punctul culminant al excursiei vizitarea Sanctuarului Sfintei Fecioare de la Fatima, cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia. Aici au avut loc mai multe apariții ale Fecioarei Maria în anul 1917. (tarif: 60 €/adult)

”O seară la Fado” include cina și spectacolul la Restaurant Club de Fado, o ocazie specială de a pătrunde în atmosfera muzicii tradiționale portugheze, Fado. (tarif: 75 €/adult)

Sintra – Cabo da Roca – Cascais – Estoril, excursia durează aproximativ opt ore. Se vizitează Sintra, fosta reședință de vară a familiei regale portugheze (Taxă: 7 €/adult), cu o oprire Boca do Infierno, grota săpată de apele oceanului și renumita stațiune Cascais cu magnifica panoramă a Oceanului Atlantic. La întoarcere puteți admira cel mai mare cazino din Europa (taxă: 4 €/adult) din renumita stațiune Estoril. (tarif: 55 €/adult)

Sesimbra-Azeitao – Arrabida – Palmela, excursia durează aproximativ patru ore. Se traversează Estuarul Râului Tagus (Tejo) pe Podulul 25 Aprilie, spre sud, o zonă cu păduri de pini, arbori de plută și eucalipt. Itinerariul cuprinde Sesimbra, un oraș pescăresc, străjuit de castelul medieval din secolul al XII-lea, Capul Espichel, cramele din Azeitao, unde puteți degusta celebrul vin vechi „muscatel”. Continuăm traseul prin Munții Arrabida și orașul Setubal, cu superba priveliște a oceanului și frumoasa Biserică Sfântul Iulian. Întoarcerea spre capitală se face pe Podul Vasco da Gama, cu o lungime de 12 km. (tarif: 40 €/adult)

© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri