Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • Estreya Palace
 • Estreya Palace
 • Estreya Palace
 • Estreya Palace
 • Estreya Palace
 • Estreya Palace
 • Estreya Palace
 • Estreya Palace
 • Estreya Palace
 • Estreya Palace
 • Estreya Palace
 • Estreya Palace

Estreya Palace 4*, Sf. Constantin și Elena

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 3 nopți
 • Preț: 91 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum
Plecare 29 aprilie – 2 mai 2016
Tarif adult / sejur 91,50 €

Informaţii hotel Estreya Palace – Sf. Constantin şi Elena, oferte de Paște Revelion 2016

Hotelul Estreya Palace 4* se află în centrul stațiuniiSf. Constantin și Elena, la aproximativ 500 metri distanță de plajă. Clădirea este elegantă, îmbină elemente de decor tradiționale cu cele moderne, grădina este frumos amenajată.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin cablu, telefon, acces internet, aer condiţionat, fier de călcat, birou, minibar, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, lift, seif, cameră de bagaje, spectacole de divertisment, magazin, aer condiţionat, saună, sală de fitness, centru spa și wellness, masaj, baie de aburi, piscină interioară, piscină exterioară, teren de joacă, biliard, tenis de masă, darts, sală de conferinţe şi petreceri, acces internet, spălătorie, schimb valutar, închirieri auto, parcare în apropiere.

Informaţii utile sejur în stațiunea Sfinţii Constantin şi Elena

Sfinții Constantin și Elena este cea mai veche stațiune pe de litoralul bulgăresc și se află la aproximativ 10 km distanță de orașul Varna. Numele stațiunii provine de la Mănăstirea Sf. Constantin și Elena, ridicată în secolului al XVIII-lea, în onoarea Sfinților Împărați. Stațiunea a fost fondată în anul 1908, ca centru balneologic datorită izvoarelor cu apă termală, cu efecte curative multiple și cu temperaturi de peste 35°C. Izvoarele termale renumite, golfurile liniștite, plajele și parcurile, hotelurile și restaurantele moderne, ospitalitatea localnicilor atrag vizitatorii. Stațiunea Sf. Constantin și Elena este liniștită, oferă variante de recreere, facilități pentru practicarea sporturilor nautice, echitație și tratamente balneare. Plajele din stațiune sunt îngrijite, se întind de-a lungul unor golfuri mici, zonele de nisip fin alternează cu cele de pietricele.

Clima: În partea de nord a Bulgariei clima este temperat-continentală, cu veri foarte calde şi uscate şi cu ierni umede şi friguroase. Vara, temperatura oscilează în jurul valorii de 28°C, iar iarna, temperatura scade sub 10°C.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Restaurante și cafenele: Manastirska Izba, Sirius Fishing Ship, Dolce Vita.

Obiective turistice:

Palatul Euxinograd, situat în apropierea stațiunii Sfinţii Constantin şi Elena, a fost reședința de vară a familiei regale a Bulgariei. Construcția palatului a început în anul 1882, în timpul domniei ţarului Ferdinand, domeniul adăpostește grădini luxuriante cu a numeroase specii de plante, copaci seculari și sere pentru arbuşti tropicali. Arhitectura s-a inspirat din cea a castelului Saint-Cloud de lângă Paris, sunt deschise vizitatorilor: dormitoare, saloane și săli de recepție.

Castelul din Balcic a fost construit între anii 1924 și 1931 și a fost reședința preferată a Reginei Maria. Castelul se află pe faleză și combină elemente arhitectonice ale stilului maur, cu cel mediteraneean și bulgăresc. Complexul are o atmosferă boemă, a fost amenajat de cei mai buni grădinari și arhitecti ai epocii și include: palatul, câteva vile, o capelă, parcul și grădina botanică. Taxă de intrare: 10 leva (adulți), 2 leva (copii între 7-18 ani).

 © 2012, DAIAVEDRA


Vizualizare hartă mărită


Comentarii și review-uri