| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Melia Mare Resort 5*, Madeira

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 6 nopți
  • Preț: 837 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Melia Mare Resort 5*, Madeira

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 15 aprilie
Tarif sejur/adult 837,00 €

 

Informaţii Melia Madeira Mare Resort – Madeira, oferte Paște

Melia Madeira Mare Resort & Spa 5* este amplasat în zona de coastă în Funchal, la aproximativ 3 km distanță de centrul orașului. Hotelul este elegant, cu servicii excelente și beneficiază de o superbă panoramă a oceanului, poate fi recomandat cuplurilor pentru o vacanță de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, aer condiționat, telefon, LCD, televiziune prin satelit, radio, acces internet, seif, minibar, cafetieră, izolare fonică, duș, uscător de păr, halate de baie, papuci de casă, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, trei restaurante (două a la carte), trei baruri, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilități pentru persoane cu dizabilități, bibliotecă, seif, lift, aer condiționat, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, zonă pentru fumători, centru spa și wellness (cadă cu hidromasaj, masaj, saună, hammam), beauty salon, sală de fitness, piscină interioară, piscină exterioară, săli de conferinţe şi petreceri, internet-cafe, baby-sitter (la cerere), servicii medicale (la cerere), spălătorie, magazine, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), parcare.

Informaţii utile pentru vacanță în Madeira

Madeira este un arhipelag portughez din Atlanticul de nord, la aproximativ 580 km vest, distanță de coasta africană. Arhipelagul este de origine vulcanică, cu relief predominant muntos, doar două insule sunt populate, Madeira și Porto Santo. Insulele Madeira au fost descoperite în secolul al XV-lea de navigatorii portughezi și pentru o scurtă perioadă s-au aflat sub ocupație britanică. Capitala regiunii este orașul Funchal, situat în partea de sud-est a Insulei Madeira, cea mai mare din arhipelag. Insulele au vegetație luxuriantă, grădini botanice cu sute de specii exotice, parcuri naturale cu cascade superbe, o climă blândă și peisaje superbe. Madeira este recunoscută internațional pentru culturile de viță de vie și pentru calitatea bună a vinurilor. Funchal are o arhitectură mediteraneană, beneficiază de cele mai frumoase parcuri și grădini botanice uluitoare. În fosta mănăstire, Adegas de Sao Francisco, care în prezent este o pivniţă de vinuri, se pot degusta faimoasele vinuri. Majoritatea plajelelor din Madeira sunt acoperite cu pietricele de origine vulcanică, doar câteva sunt cu nisip. Piscinele naturale din Porto Moniz, formate prin răcirea lavei, sunt o alternativă atractivă în zilele toride. Madeira este o destinație turistică preferată de iubitorii de natură, sporturi nautice și de practicanții de golf.

Clima: Arhipelagul Madeira cu un climat subtropical oceanic se bucură de temperaturi moderate pe tot parcursul anului, temperatura apei variază între 17 – 25°C. Madeira este o destinație potrivită în orice moment al anului, se bucură de ierni blânde și de veri calde. Temperatura medie în timpul verii este de 24° C, în iulie și august poate depăși 33°C. Iarna temperatura medie este de 17°C, bate vântul, iar aversele de ploaie sunt mai dese.

Moneda: €

Obiective turistice:

Funchal, capitala insulei Madeira, a fost întemeiat în anul 1421, în perioada colonizării portugheze. Datorită așezării geografie favorabile, Fuchal a devenit în scurt timp un port important în secolul al XVI-lea, au fost construite fortărețe defensive (Fortaleza de sao Tiago).  O variantă inedită pentru admirarea pitorescului oraș este telefericul.

Quinta do Palheiro Ferreiro, Quinta do Monte, Parcul Municipal și Grădina Botanică din Funchal sunt parcuri dendrologice superbe și au atras prestigiul orașului pentru frumuseţea florilor și aranjamentele florale de aici.

Porto Moniz este un orășel cochet din partea de nord-vest a insulei, renumit pentru piscinele naturale formate din lava vulcanică și umplute cu apă oceanică cristalină. Zona de promenadă beneficiază de numeroase cafenele, restaurante și magazine de suveniruri.

Excursie gratuită:

Turul orașului Funchal cuprinde vizitarea fabricii de dantelă, a pieței locale, a Grădinii Botanice și degustarea de  vinuri  la crama “Sao Francisco”.  Funchal, capitala insulei Madeira, a fost întemeiat în anul 1421, în perioada colonizării portugheze. Datorită așezării geografie favorabile, Fuchal a devenit în scurt timp un port important în secolul al XVI-lea, au fost construite fortărețe defensive (Fortaleza de sao Tiago).  O variantă inedită pentru admirarea pitorescului oraș este telefericul. Turul continuă în satul Monte, unde vom vizita Biserica Sfânta Fecioară și puteți încerca o experiență inedită, toboganul cu sănii, ghidate de localnici.

Excursii opționale:

Cină tradițională și program folcloric. Felul principal la cină este “espetada”, preparată din bucăți mari de carne de vită frecate cu usturoi, sare și ierburi aromatice. (45 €/adult)

Excursie în Porto Moniz este alegerea ideală pentru a admira frumusețile naturale ale insulei. Prima oprire este la Vârful Da Torre pentru priveliștea panoramică, urmează satul pescăresc Câmara de Lobos, ce i-a servit drept inspirație pentru tablouri lui Winston Churchil. Se vizitează Cabo Gira, o faleză vastă, cuprinsă între două văi de râuri, care se varsă în Oceanul Atlantic. Turul continuă cu o vizitarea piscinelor naturale din Porto Moniz. Prânzul va fi servit la o tavernă (57 €/adult).

Excursia la Pico dos Barcelos – Eira do Serrado – Camara de Lobos vă invită să admirați cele mai frumoase priveliști din împrejurimile orașului Funchal. De la Pico dos Barcelos veți admira frumoasa priveliște a orașului Funchal,  de la Eira do Serrado veși admira spectaculosul sat  Curral das Freiras. Ultimul popas este la Camara de Lobos, un sat de pescari renumit pentru picturile lui Sir Wiston Churchill (25 €/adult).

Excursie la Terreiro da Luta – Pico do Arieriro – Ribeiro Frio – Santana – Ponta da Sao Laurenco de aproximativ 8 ore. Turul cuprinde vizitarea Monumentului Fecioarei Păcii din Terreiro da Luta, masivul Pico do Arieiro, al treilea ca înălțime din Madeira, cu o altitudine de 1818 metri. Vom face un popas la Ribeiro Frio pentru vizitarea Păstrăvăriei, apoi continuăm spre satul Santana din nordul insulei, renumit pentru casele tradiționale cu acoperișuri din paie. După masa de prânz vom face un popas în extremitatea estică a insulei la Ponta de Sao Lourenco pentru fotografii (55 €/adult)

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri