Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • vacante bulgaria aparthotel lucky bansko
 • vacante bulgaria aparthotel lucky bansko
 • vacante bulgaria aparthotel lucky bansko
 • vacante bulgaria aparthotel lucky bansko
 • vacante bulgaria aparthotel lucky bansko
 • vacante bulgaria aparthotel lucky bansko
 • vacante bulgaria aparthotel lucky bansko
 • vacante bulgaria aparthotel lucky bansko
 • vacante bulgaria aparthotel lucky bansko
 • vacante bulgaria aparthotel lucky bansko
 • vacante bulgaria aparthotel lucky bansko

Lucky Bansko 4*, Bansko

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 3 nopți
 • Preț: 235 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Oferte Paște 2014
Tariful include: Cazare 3 nopți în studio. Regim de masă: demipensiune. Taxa de stațiune. Transport la biserica Sfânta Treime din Bansko pentru slujbă pe 19.04.
Tariful nu include: Transport.
La cerere sunt disponibile pachete de 4 și 5 nopți. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

 

Plecare 17 -22 aprilie
Tarif adult / sejur 235,00 €

Informaţii aparthotel Lucky – Bansko, oferte Paște 2015

Aparthotelul Lucky Bansko 4* se află în stațiunea Bansko, la aproximativ 600 metri distanță de centru și la 1600 metri de telegondolă. Complexul este cochet, cu servicii ireproșabile, oaspeții beneficiază de serviciu de transfer gratuit la staţia de telegondolă, la fiecare 30 de minute.

Facilități studio: mobilier modern, TV, radio, televiziune prin satelit, telefon, acces internet, încălzire, seif, birou, cafetieră, zonă de relaxare, chicinetă utilată, cafetieră, cuptor cu microunde, frigider, cadă, uscător de păr, halat de baie, papuci de casă, articole de toaletă gratuite, izolare fonică, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, family room, lift, seif, încălzire, acces internet, cameră de bagaje, depozit pentru schiuri, sală de fitness, sală de jocuri, centru spa și wellness (masaj, jacuzzi, baie de aburi, saună), piscină interioară, săli de conferințe și petreceri, teren de joacă, mini-club, spălătorie, schimb valutar, birou de turism, școală de schi,  parcare.

Servicii gratuite: piscină, saună, baie de aburi, jacuzzi, sală de fitness, transfer la stația de ski-lift.

Servicii contra cost: masaj, solar, biliard, jocuri electronice.

Informaţii utile sejur în Bansko

Bansko este cea mai modernă stațiune turistică de schi a Bulgariei, situată pe versantul nord-estic al Muntelui Pirin, la o altitudine de peste 925 metri altitudine. Stațiunea se află la o distanță de aproximativ160 km de Sofia și la 500 km de București. Vechea așezare a fost locuită de-a lungul timpului de traci, romani, bizantini și slavi. Bansko a cunoscut cea mai importantă creștere economică în perioada medievală, datorită meșteșugarilor locali. Orașul vechi Bansko atrage admirația turiștilor prin străzile înguste și pitorești, prin casele fortificate și decorate elegant, prin tavernele tradiționale (mehana) cu preparate culinare irezistibile și muzică de taraf. Pârtiile de schi sunt atât pentru turiști începători cât și pentru experți, lungimea totală a pistelor de schi marcate este de 65 km, iar infrastructura este ireproșabilă.

Clima: Temperatura medie în luna ianuarie este de -2°C. Sezonul de schi în Bansko durează din decembrie până în luna aprilie.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Restaurante și cafenele: Restaurant Victoria, Restaurant Momini Dvori , Restaurant Obecanova , Restaurant Kasapinova

Obiective turistice:

Parcul Național Pirin, inclus pe lista UNESCO, datorită peisajelor spectaculoase și a bogăției florei și faunei, se află la sud de Bansko. Floarea de colț și capra sălbatică sunt simbolurile regiunii montane.

Biserica „Sfânta Treime” este unul dintre cele mai importante repere istorice și culturale ale orașului Bansko. A fost construită în anul 1835 de meșterii locali. Picturile murale și icoanele sunt realizate de iconografi bulgari foarte renumiți, Velian Ognev și Simeon Mollerov. Ceasul din turnul clopotniței arată ora exactă de peste 150 de ani.

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” este unul dintre cele mai interesante monumente de cultură ale renașterii bulgare. Se presupune că ar fi fost ridicată la mijlocul secolului al XVIII- lea, pe fundația unui lăcaș mai vechi, distrus în timpul invaziei otomane. Arhitectura, iconostasul din lemn, picturile murale sunt foarte expresive.
© 2012, DAIAVEDRA

 


Comentarii și review-uri