Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 

Grifid Metropol 4*, Nisipurile de Aur

  • Destinația: în curând
  • Preț: 53 €

    * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
    Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum
Plecare 30 aprilie – 2 mai 2016
Tarif adult / noapte 53,00 €

Informaţii hotel Grifid Metropol – Nisipurile de Aur, oferte Paște 2016

Hotelul Grifid Metropol 4* este situat pe malul mării, în partea centrală a staţiunii Nisipurile de Aur. Hotelul este modern, a fost renovat integral pentru sezonul 2013, nu acceptă copii sub vârsta de 16 ani. Proprietatea oferă facilităţi excelente pentru o vacanţă plăcută pe litoral.

Facilități camere: mobilier elegant, aer condiționat, telefon, TV, televiziune prin cablu, acces internet și seif (contra cost), aer condiţionat, minibar, duş sau cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant principal, restaurant a la carte, bar, terasă, camere pentru nefumători, lift, seif, aer condiţionat, acces internet, cameră de bagaje, saună, masaj, sală de fitness, piscină exterioară, spălătorie, schimb valutar, închirieri auto, parcare (conttra cost).

Informaţii utile vacanță în stațiunea Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur, una dintre cele mai populare destinații turistice de pe litoralul bulgăresc, se află în nordul orașul Varna, la aproximativ 18 km distanță. Renumele și denumirea stațiunii face trimitere la frumusețea plajelor sale, cu nisip fin, auriu. Stațiunea se desfășoară de-a lungul unei plaje cu o lungime de 3,5 km, străjuită de dealuri împădurite cu arbori seculari și animale sălbatice (cerbi, mistreți, iepuri, veverițe, fazani). Sezonul estival durează din luna mai până în luna octombrie. Nisipurile de Aur beneficiază de facilități pentru toate gusturile, plajă și mare, parcuri naturale, hoteluri, restaurante, cafenele și cluburi, spectacole folclorice, tratamente balneare, terenuri de tenis, posibilități de practicare a sporturilor nautice cu motor, echitație.

Clima: Temperatura aerului vara este de peste 25°C, în mai și septembrie temperatura în timpul zilei se încadrează între 20-25°C, iar în aprilie și octombrie între 15-19°C.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Obiective turistice:

Mănăstirea Aladja este construită în piatră, în galeriile unei peșteri la 3 km distanță de stațiunea Nisipurile de Aur. Mănăstirea Aladja este un dintre cele mai vechi mănăstiri bulgărești, fondată în secolul al XIII-lea de călugării hermiți. Numele Mănăstirii Aladja, provine din limba turcă și înseamnă „multicolor”, o trimitere la frescele religioase, care acopereau zidurile.

Parcul acvatic Aquapolis este situat în partea nord-vestică a stațiunii Nisipurile de Aur, în parcul natural. Aquapolis, cu o suprafață de aproximativ 40 000 mp, combină frumusețea unui parc naturaș cu facilitățile unui parc de distracții pentru întreaga familie, piscine, tobogane acvatice, fântâni, cascade, trasee de alpinism, amfiteatru, bar și restaurant, parcare.

 © 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri