| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • circuit maroc
 • circuit maroc
 • circuit maroc
 • circuit maroc
 • circuit maroc
 • circuit maroc
 • circuit maroc

Circuit în Maroc

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 1202 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Oferte Paște
Tariful include: Bilet de avion București-Casablanca și retur (via Istanbul). Cazare 7 nopți în cameră dublă standard. Regim de masă: demipensiune. Transferuri aeroport–hotel-aeroport și transport cu autocar cu aer condiționat. Vizitele menționate în program cu ghid local. Asistență turistică și ghid local. Asigurare medicală de călătorie și storno.
Tariful nu include: Excursii opționale, Intrări la obiectivele turistice, Bacșișuri (35 €/adult).
Oferta de circuit în Maroc este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Circuit în Maroc

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Casablanca – Marrakesh – Essaouira – Fes – Volubilis – Meknes – Rabat 

Perioada 17 -24 aprilie

Ziua 1

București – Casablanca (via Istanbul)

Întalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni la ora04:10, îmbarcare pe cursa Turkish Airlines către Istanbul, decolare la ora 06:10, decolare din Istanbul pentru spre Casablanca la ora 09:50, aterizare în Casablanca la 11:50 și transfer la hotel. Turul fascinantului oraș Casablanca, centrul economic al Marocului, vă permite să admirați bulevardele largi, clădirile în stil maur și art deco, Piața Centrală, Cartierul Habous, Catedrala Notre Dame Lourdes, Piața Mahomed al V-lea, Piața Națiunilor Unite. Cina și cazare la hotel 4* în Casablanca.

Ziua 2

Casablanca – Marrakech

Mic dejun la hotel. Vizită și intrare opțională în Moscheea Hassan al II-lea (12 €/adult). Timp liber pentru cumpărături sau plimbare, plecare spre Marrakech după-amiază. Seara puteți participa opțional, la un spectacol tradițional Chez Ali. Cina și cazare la hotel 5* în Marrakech.

Ziua 3

Marrakech

Mic dejun. Marrakech a fost fondat în secolul al XI-lea și a devenit capitala almohazilor, orașul s-a bucurat de o perioadă înfloritoare, s-au construit sisteme de irigații, monumente impresionante, s-au amenajat grădini și livezi. Arhitectura clădirilor este un amestec de stiluri europene și africane. Turul orașului Marrakech începe dimineața, când vom vizita Minaretul Koutoubia, Moscheea El Mansour, Cimitirul Saadien, Grădina Menara cu plantația de măslini și Palatul Bahia. Timp liber pentru servirea prânzului, după-amiază se vizitează bazarul (souk) și vechea Medina cu faimoasa Piață Djemaa El Fna. Seara puteți participa la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică Sfinții Martiri din Marrakech. Cina și cazare la hotel 5* în Marrakech.

Ziua 4

Marrakech- Essaouira

Mic dejun. Excursie de o zi în boemul orășel marocan și stațiune balneară Essaouira de pe țărmul Oceanului Atlantic, cunoscut și sub numele portughez Mogador, aflat la aproximativ 170 km distanță de Marrakech.  Popas pentru servirea prânzului în Safi, localitate renumită pentru producția de sardine și vase tradiționale de lut. Vizită la o fabrică de ulei de argan, veți avea posibilitatea să achiziționați cosmetice pe bază de ulei din arbore de argan. Essaouira este una dintre cele mai vechi așezări marocane, locuită de berberi încă din secolul al VIII-lea î.e.n., centrul istoric al orașului fost inclus în patrimoniul UNESCO. Orașul nou a fost fondat de sultanul Mohammed ben Abdellah în secolul al XVIII-lea, având unul dintre cei mai renumiți arhitecți a epocii,  Théodore Cornut. Turul pietonal al orașului Essaouira cuprinde Medina medievală, turnul cu arhitectură portugheză, piața cu produse tradiționale și artizanat din lemn de thuya. Cina și cazare la hotel 5* în Marrakech.

Ziua 5

Marrakech – Beni Mellal – Fes

Mic dejun. Plecare spre Fes, se parcurge o distanță de aproximativ 490 km. Se va face un popas la Beni Mellal pentru servirea prânzului, apoi se continuă drumul pe ruta Ifrane,  Azrou și Khenifra, sosire în orașul Fes, fosta capitală a Marocului și cel mai vechi oraș islamic. Cina și cazare la hotel 4* în Fes.

Ziua 6

Fes

Mic dejun.  Explorăm orașul Fes, cel mai vechi centru cultural și spiritual al Marocului, pe drumul Medinei și al bazarului, unde se manufacturiază cu tehnici tradiționale milenare, continuăm cu vizita la Moscheea Karaouine și Medersa Bou Inania, o capodoperă a arhitecturii islamice. După servirea mesei de prânz, se vizitează Fes El Jedid și exteriorul Palatului Regal cu cele șapte  porți. Cina și cazare la hotel 4* în Fes.

Ziua 7

Fes – Volubilis – Meknes – Rabat – Casablanca

Mic dejun. Plecare spre Meknes via Volubilis, sit roman faimos prin mozaicurile sale și Moscheea Moulay Idriss dedicată fondatorului orașului Fes. Turul orașului Meknes, se vizitează Versailles-ul marocan și Poarta Bab Mansour, Hari Souani, zidurile de apărare, El Hedim, mormântul lui Moulay Ismail și Medina. Traseul spre Casablanca include vizitarea orașului Rabat, capitala administrativă a Marocului, vizită la Mausoleul Mohamed al V-lea și Hassan al II-lea, Palatul Regal (exterior), Kasbagh din Oudayas și Medina. Cina și cazare la hotel 4* în  Casablanca.

Ziua 8

Casablanca- București (via Istanbul)

Mic dejun. Transfer în cursul dimineții la Aeroportul Mohamed al V-lea din Casablanca. Îmbarcare la cursa Turkish Airlines cu decolare la ora 14:25 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 21:00, tranzit prin aeroportul din Istanbul și îmbarcare la cursa pentru București cu decolare la ora 22:50, sosire în Bucuresti la ora 00:15.

 


Comentarii și review-uri