| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • sejur sicilia caesar palace
 • sejur sicilia caesar palace
 • sejur sicilia caesar palace
 • sejur sicilia caesar palace
 • sejur sicilia caesar palace
 • sejur sicilia caesar palace
 • sejur sicilia caesar palace
 • sejur sicilia caesar palace
 • sejur sicilia caesar palace
 • sejur sicilia caesar palace
 • sejur sicilia caesar palace
 • sejur sicilia caesar palace
 • sejur sicilia caesar palace

Caesar Palace 4*, Sicilia

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 5 nopți
 • Preț: 500 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Paște Sicilia 2015
Tariful include: Cazare 5 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Prânz festiv de Paște; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică.
Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Taxă locală; Excursii opționale.
Oferta pentru sejur în Sicilia este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Caesar Palace 4*, Sicilia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 10 aprilie 2015
Tarif sejur / adult 500,00 €

Informaţii hotel Caesar Palace – Sicilia, oferte Paște 2015

Hotelul Caesar Palace 4* se află la aproximativ 1 km distanță de centrul stațiunii Giardini Naxos și de plajă. Hotelul este situat într-o zonă pitorescă, are facilități moderne și pune la dispoziția oaspeților transfer gratuit la plajă.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin satelit, telefon, aer condiționat, seif, birou, minibar, cafetieră, cadă sau duş, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, room service, balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, grădină, terasă, seif, lift, aer condiţionat, acces internet (contra cost), cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, programe de divertisment, piscină exterioară, loc de joacă, serviciu de transfer, schimb valutar, baby-sitter (la cerere), spălătorie, magazin, închirieri auto, plajă privată, parcare.

Informaţii utile vacanță Sicilia

Sicilia este cea mai mare insulă din Marea Mediteraneană și o regiune autonomă, situată  în partea de sud a Italiei continentale. Insula beneficiază de o poziție centrală în bazinul mediteranean și este separată de continent prin Strâmtoarea Messina. Relieful Siciliei este variat, cuprinde o continuare a lanţului Munților Apenini, vulcani activi (Etna, Vulcano, Stromboli), câmpii fertile și plaje cu nisip. Sicilia este o destinație  încântătoare, un amalgam cultural, la care au contribuit de-a lungul veacurilor, grecii, fenicienii, cartagenezii, romanii, normanzii, spaniolii și maurii, cu tradiții bine păstrate, cu o istorie fascinantă și vestigii arheologice interesante, cu peisaje pitorești, cu livezi nesfârșite de citrice, măslini și culturi de viță de vie, vulcani noroioși, gheizere spectaculoase și izvoare termale tămăduitoare. Siracuza, Messina, Ragusa, Agrigento, Cefalu sau Selinunte sunt orașe cu o istorie îndelungată, cu situri antice și arhitectură medievală frumoasă. Palermo, capitala insulei, este o destinație cosmopolită, cu numeroase obiective turistice și distracții nocturne, Catania este renumită pentru arhitectura în stilul baroc sicilian și pentru viața de noapte spumoasă. Cele mai cunoscute stațiuni litorale sunt: Taormina, Giardino-Naxos, Fontane Bianche, Mondello, San Vito lo Capo. Gastonomia locală este savuroasă, originală, bazată pe preparate din peşte şi fructe de mare, brânzeturi şi fructe proaspete, acompaniate de uleiul de măsline, iar vinurile siciliene sunt considerate printre cele mai bune vinuri italiene. Sicilia are o rețea dezvoltată de șosele și căi ferate,  aeroporturile principale sunt Aeroportul Internațional Palermo și Aeroportul Catania-Fontanarossa.

Clima: Sicilia se bucură de un climat mediteranean, fără temperaturi extreme, cu ierni blâde și umede, iar verile sunt fierbinți şi uscate, se manifestă des Scirocco, un vânt originar din nordul Africii. În intervalul dintre iunie până în septembrie, precipitațiile lipsesc, sezonul ploios durează din luna octombrie până în mai, noiembrie este cea mai ploioasă lună. Temperatura maximă a lunii august este de 33°C, iarna temperatura nu coboară sub 9°C.

Moneda: €

Obiective turistice:

Catania se află în partea de est a insulei și în sudul vulcanului Etna, pe ţărmul Mării Ionice, oaspeții pot admira arhitectura barocă siciliană și situri antice numeroase: Teatrul Greco-Roman, Amfiteatrul Catanian, Forumul Roman din Piazza San Pantaleone, Terme Achilliane de sub Piazza Duomo, Duomo di Sant’Agata, Badia di Sant’Agata, San Michele Arcangelo, Castello Ursino, Porta Garibaldi, Muzeul Giovanni Verga, Muzeul de Arheologie.

Etnaland este situat la aproximativ 18 km distanță de orașul Catania și poate fi recomandat drept locul ideal de distracții pentru familiile cu copii și nu numai. Etnaland cuprinde grădină zoologică, parc acvatic, parc tematic, distinse cu numeroase premii internaționale.

Arhipelagul Lipari sau insulele eoliene se află în partea de nord a Siciliei, era considerat ținutul legendar al zeului vânturilor, Eol, care ţinea vânturile închise într-o peşteră. Astăzi, insulele sunt renumite pentru apele albastre, cristaline, grotele ascunse și pentru vulcanii, care încă mocnesc, iar Stromboli este cunoscută și datorită peliculei cu același nume din anul 1950, având-o ca protagonistă pe Ingrid Bergman.

Excursii opționale:

Palermo, capitala Siciliei, a fost fondată de fenicieni și are o vechime de aproximativ 2700 ani. Vom face un tur în care vom admira principalele obiective turistice: impunătoarea Catedrala Santa Maria Assunta, un amestec de stiluri arhitecturale  (bizantin, romantic, gotic, renascentist și baroc), Piazza Pretoria, cu impresionantele clădiri medievale, Capela Palatina, construită în anul 1132, Pallazzo dei Normanni, una dintre cele mai de seamă curți regale europene, Biserica Martorana, fondată în anul 1143, Catacombele Capucinilor. În drum spre Palermo vom vizita Catedrala din Monreale, una dintre cele mai mari catedrale din Europa, o capodopera arhitecturală, cea mai de preț comoară a Siciliei (107 €/adult).

Vulcanul Etna se află la altitudinea de 3340 metri, este cel mai înalt vulcan activ din Europa, cu aproximativ 400 cratere secundate. Zona din jurulul vulcanului a fost declarată parc național, sunt amenajate câteva zone pentru schi alpin și un teleferic, care urcă până la altitudinea de 2600 metri. Conul vulcanic cuprinde trei regiuni, prima, de la bază, este foarte populată, cu terenuri fertile, plantații întinse de pomi fructiferi și viță de vie, a doua zonă este împădurită, iar cea de-a treia este acoperită de lavă și cenușă, iar în timpul iernii de zăpadă (67 €/adult).

Noto și Siracusa – Noto este un orășel din provincia Siracusa, reconstruit în întregime după cutremurul devastator din anul 1693. Noto este considerat o capodoperă a arhitecturii baroce siciliene și face parte din Patrimoniul UNESCO. Orașul Siracusa este situat în partea de sud-est a Siciliei și este unul dintre cele mai vechi orașe din lume.  Orașul a fost ridicat pe ruinele unei vechi colonii grecești, fondat de corintieni în anul 734 î.e.n. și cucerit de romani în anul 212  î.e.n. Siracusa este cunoscută pentru vestigiile grecești și pentru încântătoarele clădiri baroce din Insula Ortigia. În Siracusa a trăit Arhimede, marele învățat al lumii antice, ucis de un soldat roman, în timpul celui de al II-lea război punic. Vom vizita cele mai importante obiectice turistice: vechiul cartier Neapolis, cu vestigiile antice Latomia del Paradiso, Teatrul grecesc, Amfiteatrul roman, Santuaria Madonna dell Lacrime și Insula Ortegia. Continuăm cu partea veche a orașului, Templul Doric al lui Apollo, Izvorul Aretusa, Castello Maniace, Piazza del Duomo și Duomo (76 €/adult).

Siracusa se află pe litoralul estic al Siciliei, a fost fondat de coloniștii greci, este orașul natal al lui Arhimede  și unul dintre cele mai vechi orașe din lume. Siracusa abundă în obiective turistice impresionante, multe dintre ele incluse în patrimoniul UNESCO. Merită vizitate palatele și bisericile: Castello Maniace, Palazzo Lanza Buccheri, Palazzo Mergulese-Montalto, Palazzo Bellomo, Palazzo Vermexio, Palatul Arhiepiscopului cu Librăria Algoniană, Duomo, Bazilica Santa Lucia, Bazilica San Giovanni, Santuario della Madonna delle Lacrime și vestigiile antice precum: Amfiteatrul Roman, Templul lui Zeus, Templul lui Apollo, Fântâna Arethusei și Mormântul lui Arhimede (90 €/adult).

Taormina – dimineața vom pleca spre Taormina, o stațiune siciliană exclusivistă, cu priveliștea incredibilă a vulcanului Etna și a plajelor aurii ale Mării Ionice. Colonia Tauromenium, fondată în anul 304 î.e.n. de grecii din Siracusa, a fost botezață după masivul montan, Monte Tauro. Taormina a păstrat vestigii din epocile pe care le-a parcurs: teatrul grec refăcut de romani, ruine elene sau romane împrăștiate prin ora, Borgo Medievale cu vechi prăvălii, Piazza de Duomo cu elemente baroce, clădiri în stiluri contopite, Palazzo Corvaja, care combină stilul arab, normand și gotic catalan. Cea mai frumoasă priveliște a vulcanului Etna este cea de lângă teatrul grec. Veți putea face cumpărături pe faimoasa strada Corso Umberto (58 €/adult).

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri