| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Emire 4*, Bran

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 3 nopți
  • Preț: 165 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 3 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Gustare în noaptea de Înviere şi masă festivă de Paşte.

Tariful nu include: Transport; Taxa de stațiune.
La cerere sunt disponibile sejururi de 2 sau 4 nopţi. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Emire 4*, Bran

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 6 aprilie 2018
Tarif adult / sejur 770,00 lei

 

Informaţii hotel Emire – Bran, oferte pentru Paşte 2018

Hotelul Emire 4* se află într-o zonă pitorească, de la poalele Munților Bucegi și Piatra Craiului, la aproximativ 3 km distanţă de Castelul Bran şi la 6 km de pârtia Zănoaga. Hotelul este elegant, pune la dispoziţia oaspeţilor atmosferă intimă, facilităţi moderne şi servicii ireproşabile, poate fi recomandat pentru un sejur romantic sau activ.

Facilități camere: mobilier elegant, LCD, televiziune prin satelit, încălzire, telefon, acces internet, minibar, duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, halat de baie, papuci de casă, izolare fonică, room service, balcon (majoritatea).

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, acces internet, cameră de bagaje, seif, săli de conferinţe şi petreceri, saună, jacuzzi, masaj, piscină interioară, teren de sport multifuncţional, serviciu de transfer (contra cost), drumeții, parcare.

Informaţii utile pentru sejur la Bran

Stațiunea Bran este situată în partea de sud-vest a județului Brașov, în culoarul depresionar Rucăr-Bran, care face trecerea dintre Transilvania și Muntenia, la aproximativ 30 km distanță de orașul Brașov. Comuna Bran cuprinde satele: Bran, Poarta, Predeluț, Șimon și Sohodol. Stațiunea beneficiază de o așezare pitorească, la poalele Munţilor Piatra Craiului și Bucegi, un mozaic de pajiști, de păduri bogate și creste montane semețe. Oaspeții sunt atrași de frumusețea cadrului natural, de ospitalitatea gazdelor, de obiceiurile, legendele și istoria locului și de posibilitatea de a practica sporturi de iarnă.

Clima: În zona Bran clima este temperat-continentală cu influențe montane, cu veri răcoroase și ierni friguroase. În luna iulie temperatura medie este de 15°C, iar a lunii ianuarie de -5°C, stratul de zapadă durează aproximativ 100 de zile anual.

Obiective turistice: 

Castelul Bran a fost o fortăreață construită de Cavalerii Teutoni în anul 1212, pe care au cucerit-o sașii la sfârșitul secolului al XIII-lea. În anul 1377 sașii din Scaunul Brașovului au primit acordul Regelui Ludovic I de Anjou de a construi o cetate pe locul vechii fortărețe. Castelul a fost administrat de Împăratul Sigismund de Luxemburg, de Voievodul Mircea ce Bătrân, de Scaunului Brașovului și de coroana Ungariei. În anul 1920, castelul a fost donat Reginei Maria a României și au început lucrările de modernizare. În prezent castelul este muzeu, expune colecții de ceramică, mobilier, arme și armuri.

Muzeul Satului Brănean se află în parcul de lângă castelul Bran și evidențiază bogăția culturală a zonei. Muzeul prezintă tipuri de gospodării țărănești, tradițiile, ocupațiile de bază și meșteșugurile localnicilor.

Cetatea Râșnov a făcut parte din sistemul de fortificații ale Transilvaniei, a fost numită “cetate țărănească” deoarece principala ocupație a constructorilor era agricultura. Cetatea de piatră a fost ridicată pe ruinele unei cetăți de lemn construită de cavalerii cruciaţi. Prima menționare datează din anul 1335, când cetățile Tâmpa și Râșnov au rezistat invaziei tătarilor în Țara Bârsei. În cetate se poate vizita muzeul de artă feudală cu expoziții de armuri, arme, mobilier vechi.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri