| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Mistral 4*, Balcic

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 3 nopți
  • Preț: 129 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 3 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: mic dejun; Cină festivă de Paște.

Tariful nu include: Transport; Taxă de stațiune.
La cerere, sunt disponibile tarife pentru sejur de 4 nopți. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Mistral 4*, Balcic

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 14 – 17 aprilie 2017
Tarif adult / sejur 129,50 €

 

Informaţii hotel Mistral – Balcic, oferte de Paște 2017

Hotelul Mistral 4* este situat în portul de iahturi al orașului Balcic, la aproximativ 100 metri distanță de plajă. Hotelul beneficiază de facilităţi moderne şi de o panoramă frumoasă a portului, poate fi recomandat pentru un sejur de relaxare.

Facilități camere: mobilier elegant, fotoliu extensibil, TV, televiziune prin satelit, telefon, aer condiţionat, fier de călcat, duş, uscător de păr, minibar, acces internet, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, facilități pentru persoane cu dizabilități, lift, seif, cameră de bagaje, magazine, acces internet, aer condiţionat, zonă pentru fumători, săli de conferinţă şi petreceri, spălătorie, închirieri biciclete, închirieri auto, bancomat, serviciu de transfer (contra cost), parcare.

Informaţii utile pentru sejur în Balcic

Balcic (Balchik) este un orășel cochet, situat în nordul litoralului bulgăresc al Mării Negre, la aproximativ 60 km distanță de Vama Veche și la 300 km de București. În perioada 1913 – 1940, orașul Balcic a aparținut României, după care Cadrilaterul a fost cedat Bulgariei. În Balcic, se află reședința preferată a Reginei Maria a României. Castelul supranumit “Cuibul linistit”, este înconjurat de un parc imens cu grădină botanică și o impresionantă colecție de cactuși. Orașul are o istorie de aproximativ 2600 de ani, fiind succesorul așezării trace Krunoi și apoi al cetății elene Dionissopolis. Orașul a devenit înfloritor în secolul al XIX- lea, în perioada de renaștere națională și religioasă a bulgarilor, ce a urmat dominației otomane. În secolul al XX-lea, Balcicul devine un orășel cosmopolit, un important centru comercial și cultural și își conturează importanța turistică. 

Clima: În partea de nord a Bulgariei clima este temperat-continentală, cu veri foarte calde şi uscate şi cu ierni umede şi friguroase. Vara, temperatura oscilează în jurul valorii de 28°C, iar iarna, temperatura scade sub 10°C.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Restaurante și cafenele: Restaurant BM Korona, Restaurant Hemingway

Obiective turistice:

Castelul din Balcic a fost construit între anii 1924 și 1931 și a fost reședința preferată a Reginei Maria. Castelul se află pe faleză și combină elemente arhitectonice ale stilului maur, cu cel mediteraneean și bulgăresc. Complexul are o atmosferă boemă, a fost amenajat de cei mai buni grădinari și arhitecti ai epocii și include: palatul, câteva vile, o capelă, parcul și grădina botanică. Taxă de intrare: 10 leva (adulți), 2 leva (copii între 7-18 ani)

Capul Kaliakra este o stâncă, ce se întinde pe 2 km lungime în Marea Neagră și are aproximativ 60 metri înălțime față de nivelul mării. În acest loc, se afla o importantă fortăreață antică, numită Tirisis. Fortareața a fost succesiv locuită de traci, romani, bizantini și bulgari. Locul a dat naștere multor legende, de-a lungul timpului. În prezent se pot vizita ruinele cetății și un muzeu de arheologie.

 © 2012, DAIAVEDRA


Vizualizare hartă mărită


Comentarii și review-uri