Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 
 • Macedonian Sun
 • Macedonian Sun
 • Macedonian Sun
 • Macedonian Sun
 • Macedonian Sun
 • Macedonian Sun
 • Macedonian Sun
 • Macedonian Sun
 • Macedonian Sun

Macedonian Sun 3*

 • Destinația: Charter, Charter Grecia, Charter Halkidiki
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 493 €

  * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
  Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include: Cazare 7 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune; Bilete de avion și taxe de aeroport (OTP-SKG-OTP); Transfer aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică.

Tariful nu include: Asigurare medicală de călătorie și storno; Excursii opționale.
Tarifele sunt cu plecare din București. Ofertele pentru sejur în Halkidiki sunt disponibile cu plecări din București și Cluj-Napoca. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum
Plecare 17 iunie 24 iunie 1, 8 iulie 15 iulie 22, 29 iulie 5, 12 august 19 august 26 august 2 sept. 9 sept. 16 sept.
Tarif sejur / adult 510,50 € 538,00 € 585,50 € 603,00 € 647,50 € 647,50 € 629,50 € 585,50 € 566,50 € 519,00 € 493,50 €

Informaţii hotel Macedonian Sun – Halkidiki, charter 2017

Hotelul Macedonian Sun 3* este situat la aproximativ 2 km distanță stațiunea Kallithea din peninsula Kassandra și la aproximativ 300 metri de plajă. Hotelul se află pe o colină înaltă cu o priveliște frumoasă a mării, înconjurat de grădini și plantații de palmieri. Hotelul beneficiază de arhitectură tradițională și de servicii variate, poate fi recomandat tuturor categoriilor de turiști pentru un sejur estival.

Facilități camere: mobilier elegant, telefon, TV, televiziune prin satelit, acces internet, seif, aer condiţionat, încălzire, minibar articole de toaletă gratuite, duş, uscător de păr, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant principal, pizzerie, bar, cafenea, terasă, grădină, family room, programe de divertisment, încălzire, cameră de bagaje, aer condiţionat, acces internet, piscină exterioară, masaj, saună, tenis de masă, teren de volei, închirieri biciclete, parcare.

Informaţii utile pentru litoral Halkidiki

Halkidiki (Chalkidiki) este o peninsulă situată în partea nord-estică a Greciei, cu trei brațe scăldate de apele Mării Egee, Kassandra, Sithonia și Athos. Forma neobișnuită a peninsulei, asemeni tridentului zeului Poseidon, a dat naștere multor legende elene. Halkidiki beneficiază de un relief fascinant, aproximativ 500 km de litoral, plaje cu nisip fin, marea cristalină cu golfuri liniștite, păduri de pin, sate tradiționale, stațiuni moderne cu servicii excelente.

Kassandra este brațul vestic și cea mai populară destinație, datorită plajelor sale cu nisip auriu, serviciilor de lux și a numeroaselor variante de petrecere a vacanței. Kassandra este preferată de iubitorii de mare și soare, de practicanții sporturilor nautice și de petrecăreții din discoteci și baruri. Cele mai cunoscute destinații din Kassandra sunt: Afitos, Fourka, Glarokavos, Hanioti, Kalandra, Kallithea, Kassandria, Kassandrino, Kryopigi, Pallini, Pefkohori, Possidi, Polichrono, Potidea, Paliouri, Nea Moudania, Nea Fokea, Nea Skioni.

Sithonia este brațul central al peninsulei Halkidiki, situat între golfurile Singitic și Toronean. Sithonia atrage vizitatorii prin porturile ei pitorești, plajele nisipoase, dealurile împădurite cu pini și satele înconjurate de plantații de măslini și citrice. Sithonia beneficiază de unități de cazare de toate categoriile, de infrastructură pentru practicarea sporturilor nautice și de distracții nocturne în taverne și cluburi. Cele mai cunoscute destinații din Sithonia sunt: Agios Nikolaos, Gerakini, Kalamitsi, Lagomandra, Metamorfosis, Nikiti, Neos Marmaras, Porto Koufo, Psakoudia, Sikia, Pirgadikia, Sarti, Toroni, Tristinika, Vourvourou.

Brațul Athos, cel estic al peninsulei, găzduiește pe Muntele Athos din secolul al IX-lea un stat monahal ortodox aflat sub jurisdicția Patriarhiei Ecumenice de la Constantinopol. Accesul pe acest teritoriu este permis exclusiv bărbaților și se face pe baza unei vize speciale. Acest patrimoniu creștin închinat Maicii Domnului adăpostește aproximativ 20 mănăstiri ortodoxe bizantine. Cele mai mari stațiuni de pe brațul Athos sunt: Ouranoupolis, Ierissos, Nea Roda, Olympias, Gomati și insula Amouliani din Golful Athos.

Clima: În Hakidiki clima este blândă, de tip mediteranean. Iernile sunt ploioase și blânde, temperatura medie fiind de 10°C, verile sunt calde cu temperaturi între 23 și 35°C. Sezonul estival începe în luna mai și se încheie la începutul lunii octombrie.

Moneda: €

Obiective turistice: castelele bizantine din Nea Fokeea și Sani, Biserica Sfântul Nicolae, Peștera Petralona, așezările antice din Nikiti, cetatea Stagira (locul natal al filosofului Aristotel), templele din Afitos și Kallithea, Salonic (Thessaloniki), capitala regiunii Macedonia, cu o istorie de peste 4000 de ani.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri