| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • hotel new montana sinaia
 • hotel new montana sinaia
 • hotel new montana sinaia
 • hotel new montana sinaia
 • hotel new montana sinaia
 • hotel new montana sinaia
 • hotel new montana sinaia
 • hotel new montana sinaia
 • hotel new montana sinaia
 • hotel new montana sinaia

New Montana 4*, Sinaia

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 3 nopți
 • Preț: 177 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Oferte Crăciun 2014
Tariful include: Cazare 3 nopți în cameră dublă standard. Regim de masă: mic dejun. Cină festivă de Crăciun și în Ajun. Spectacol și petrecere de Crăciun.
Tariful nu include: Transport. Taxa de stațiune și salvamont.

Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

New Montana 4*, Sinaia

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 24 decembrie
Tarif adult / sejur 177,00 €

Informaţii hotel New Montana Sinaia, Oferta Crăciun 2014

Hotelul New Montana 4* se află în Sinaia, la 200 de metri de teleschiul spre Cota 1400 și la 1,5 km de Castelul Peleş. Hotelul beneficiază de o amplasare pitorească și de facilități moderne, poate fi recomandat pentru un sejur la schi sau de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, telefon, TV, televiziune prin satelit, seif, zonă de relaxare, încălzire, acces internet, minibar, cadă, uscător de păr, halat de baie, papuci de casă, articole de toaletă gratuite, room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, family room, lift, seif, magazin, aer condiţionat, zonă pentru fumători, acces internet, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, spălătorie, beauty salon, sală de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj, piscină interioară, teren de joacă, tenis de masă, bancomat, birou de turism, serviciu de transfer (contra cost), parcare.

Informaţii utile Crăciun Sinaia 2013

Sinaia este un oraș din județul Prahova, așezat pe valea râului Prahova, la poalele munților Bucegi și o renumită stațiune balneo-climaterică și turistică. Ridicarea mănăstirii Sinaia în anul 1695, ctictorită de spătarul Mihail Cantacuzino a însemnat nașterea așezării, iar cea mai înfloritoare perioadă a fost la sfârșitul secolului al XIX-lea, când a început construcția Castelului Peleș, reședința de vară a regelui Carol I. Numele așezării a preluat numele mănăstirii, denumită de marele spătar după o călătorie la Muntele Sinai. Sinaia beneficiază de numeroase obiective turistice și de vecinătatea Rezervației Naturale din Bucegi. Altitudinea orașului se încadrează între 700 -1055 metri, peisajele montane sunt superbe, cu păduri bogate de conifere, trasee pentru drumeții montane și pârtii de schi deservite de transport pe cablu.

Clima: Clima stațiunii Sinaia este influențată de așezarea în culoarul prahovean, cu o slabă intensitate a curenților de aer. Iernile sunt lipsite de geruri aspre, verile sunt răcoroase, iar toamnele și primăverile sunt blânde. Stratul de zăpadă persistă în general, de la sfârșitul lunii septembrie până la sfârșitul lunii martie.

Obiective turistice: 

Castelul Peleș a devenit un al orașului Sinaia, a fost construit de Carol I al României pentru a servi drept reședința de vară a casei regale și pentru a marca victoria în războiul de Independență al României. Castelul adăpostește o importantă colecție de tablouri și o bogată colecție de arme europene și orientale vechi. Curtea castelului este amenajată în stilul renascentist, cu o fântână în mijloc, vizitatorii pot  admira holul de onoare, sala de recepție, sălile de arme, sala de consilii, sala florentină, Marele Salon și sala de teatru.

Castelul Pelișor a fost construit între anii 1889 și 1903 de regele Carol I pentru viitorii regi Ferdinand și Maria. Clădirea impozantă a fost decorată pentru a servi drept reședință regală și poartă amprenta de stilistică a reginei Maria.

Mănăstirea Sinaia a fost ctitorită de spătarul Mihail Cantacuzino la sfârșitul secolului al XVII-lea și a avut rolul de apărare a rutei comerciale din Valea Prahovei și de adăpost pentru nevoiași. Datorită amplasării strategice a suferit multe distrugeri, însă de-a lungul timpului. Arhitectura și frescele originale sunt în stilul brâncovenesc, frumoasa mănăstire devenind un symbol al spiritualității creștine în zonă.

Cazinoul Sinaia a fost construit la inițiativa regelui Carol I în anul 1912, inspirat din stilul arhitectural al cazinoului din Monte Carlo. Superba clădire găzduiește în prezent numeroase evenimente și manifestări cultural.

Casa memorială George Enescu din cartierul Cumpătu a fost un refugiu de odihnă și creație al compozitorului în perioada 1926–1946 și face parte din patrimoniul național cultural. Vila „Luminiș“ a fost construită în stilul românesc autentic și decorată cu elemente ornamentale și de mobilier românești și orientale.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri