| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Aqua Azur 4*, Sf. Constantin și Elena

  • Destinația: în curând
  • Preț: 161 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Aqua Azur 4*, Sf. Constantin și Elena

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 24 – 26 decembrie 23 – 26 decembrie 24 – 27 decembrie 23 – 27 decembrie 24 – 28 decembrie 22 – 27 decembrie 23 – 28 decembrie
Tarif adult /sejur 161,00 € 224,50 € 224,50 € 276,00 € 276,00 € 322,00 € 322,00 €

Informaţii hotel Aqua Azur Sf. Constantin şi Elena Oferta Crăciun 2014

Hotelul Aqua Azur 4* este amplasat în partea de nord a stațiunii Sf. Constantin și Elena, la aproximativ 150 metri distanță de plajă. Centrul spa și wellness oferă variante excelente de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, aer condiționat, încălzire, minibar, birou, telefon, TV, televiziune prin satelit, acces internet, cadă, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, family room, lift, seif, sală de conferințe și petreceri, acces internet (contra cost), cameră de bagaje, centru spa și wellness (saună, jacuzzi, masaj), sală de fitness, magazin, internet-cafe (contra cost), schimb valutar, spălătorie, tenis de masă, volei, badminton, tir cu arcul, biliard, loc de joacă, piscină interioară, piscină exterioară, închirieri auto, comenzi taxi, parcare.

Informaţii utile vacanță Sfinţii Constantin şi Elena

Sfinții Constantin și Elena este cea mai veche stațiune pe de litoralul bulgăresc și se află la aproximativ 10 km distanță de orașul Varna. Numele stațiunii provine de la Mănăstirea Sf. Constantin și Elena, ridicată în secolului al XVIII-lea, în onoarea Sfinților Împărați. Stațiunea a fost fondată în anul 1908, ca centru balneologic datorită izvoarelor cu apă termală, cu efecte curative multiple și cu temperaturi de peste 35°C. Izvoarele termale renumite, golfurile liniștite, plajele și parcurile, hotelurile și restaurantele moderne, ospitalitatea localnicilor atrag vizitatorii. Stațiunea Sf. Constantin și Elena este liniștită, oferă variante de recreere, facilități pentru practicarea sporturilor nautice, echitație și tratamente balneare. Plajele din stațiune sunt îngrijite, se întind de-a lungul unor golfuri mici, zonele de nisip fin alternează cu cele de pietricele.

Clima: În partea de nord a Bulgariei clima este temperat-continentală, cu veri foarte calde şi uscate şi cu ierni umede şi friguroase. Vara, temperatura oscilează în jurul valorii de 28°C, iar iarna, temperatura scade sub 10°C.

Moneda: Leva (1 € ~ 1,92 leva)

Restaurante și cafenele: Manastirska Izba, Sirius Fishing Ship, Dolce Vita.

Obiective turistice:

Palatul Euxinograd, situat în apropierea stațiunii Sfinţii Constantin şi Elena, a fost reședința de vară a familiei regale a Bulgariei. Construcția palatului a început în anul 1882, în timpul domniei ţarului Ferdinand, domeniul adăpostește grădini luxuriante cu a numeroase specii de plante, copaci seculari și sere pentru arbuşti tropicali. Arhitectura s-a inspirat din cea a castelului Saint-Cloud de lângă Paris, sunt deschise vizitatorilor: dormitoare, saloane și săli de recepție.

Castelul din Balcic a fost construit între anii 1924 și 1931 și a fost reședința preferată a Reginei Maria. Castelul se află pe faleză și combină elemente arhitectonice ale stilului maur, cu cel mediteraneean și bulgăresc. Complexul are o atmosferă boemă, a fost amenajat de cei mai buni grădinari și arhitecti ai epocii și include: palatul, câteva vile, o capelă, parcul și grădina botanică. Taxă de intrare: 10 leva (adulți), 2 leva (copii între 7-18 ani).

 © 2012, DAIAVEDRA


Vizualizare hartă mărită


Comentarii și review-uri