| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Cindrel 3*, Păltiniş

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 3 nopți
  • Preț: 154 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare 3 nopți în cameră dublă standard; Regim de masă: pensiune completă; Masă festivă de Crăciun; Acces la piscină, sală de fitness și sală de jocuri.

Tariful nu include: Transport; Taxa de stațiune.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Cindrel 3*, Păltiniş

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 23 decembrie 2017
Tarif adult / sejur 710,00 lei

Informaţii hotel Cindrel – Păltiniş, oferta pentru Crăciun 2017

Hotelul Cindrel 3* din stațiunea Păltiniş este amplasat într-o zonă liniștită, la aproximativ 500 metri distanță de pârtia de schi. Hotelul beneficiază de facilități moderne și de amplasare pitorească, poate fi recomandat pentru un sejur la schi sau de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, aer condiționat, încălzire, LCD, televiziune prin cablu, acces internet, seif, minibar, birou, duș, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, izolare fonică, balcon.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, camere pentru nefumători, family room, lift, seif, cameră de bagaje, depozit pentru schiuri, încălzire, aer condiţionat, acces internet, zonă pentru fumători, săli de conferinţe şi petreceri, piscină interioară, sală de fitness, centru spa și wellness (saună, masaj), sală de jocuri, tenis de masă, darts, închirieri biciclete și ATV, spălătorie, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în stațiunea Păltiniş

Staţiunea montană Păltiniş este situată în Județul Sibiu, pe versantul nord-estic al Munţilor Cindrel, o regiune împădurită pitorească, cu pășuri întinse și culmi montane spectaculoase. Păltiniș se află la o altitudine de peste 1400 metri, lângă Vîrful Oncești și la aproximativ 35 km distanță de oraşul Sibiu. Staţiunea montană este cea mai veche din România, a fost întemeiată la sfârșitul secolului al XIX-lea de Societatea Carpatină Transilvania. Trei dintre vilele din staţiune, cu o vechime de peste un secol, au fost declarate monumente istorice: Casa Turiștilor, Casa Medicilor şi Sala Monaco. Cel mai important factor terapeutic este climatul alpin cu aer puternic ozonizat și bogat în aerosoli, recomandat în tratarea asteniilor, a surmenajului fizic şi intelectual. Păltiniş este o destinație ideală în  timpul verii pentru amatorii de drumeţii montane pentru a admira pajişti înflorite, lacuri glaciare, izvoare și păduri dese, dar și pentru practicarea sporturilor de iarnă. Pârtiile de schi au dificultate medie şi uşoară, zăpadă artificial și instalație de nocturnă.  Stratul de zapadă se menține aproximativ șase luni, pârtia de schi de pe Masivul Oncești beneficiază de telescaun și teleschi.

Clima: Păltiniş beneficiază de climă alpină temperată, cu influențe vestice, iarna durează aproximativ 4 luni, iar vara 5 luni, iar stratul de zăpadă se menține în medie 170 de zile pe an. Temperatura medie din luna iulie este de 12° C, iar în luna ianuarie de -6°C.

Moneda: Leu

Obiective turistice: Schitul din lemn cu hramul “Schimbarea la faţă”, ce adăposteşte mormântul filosofului Constantin Noica, Casa Memorială Constantin Noica din Păltiniş, lacurile Iezeru Mare și Iezerul Mic, Parcul Natural Cindrel, Parcul de aventură Arka Park.

Complexul de schi și snowboard Arena Platoș este situat pe platoul Poiana Poplăcii din munții Cindrel, la 1 km distanță de staţiunea Păltiniş și la 30 km distanță de oraşul Sibiu. Complexul beneficiază de instalații de teleschi, telescaun și zăpadă artificială, pârtii pentru schi, snowboard sau sanie, dotate cu benzi transportoare.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri