Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 

Peștera 4*, Moroeni

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 3 nopți
  • Preț: 218 €

    * Tariful afișat poate fi mai mic datorită reducerilor de ultim moment.
    Apasă butonul "Verifică tariful actual!" pentru a primi oferta actualizată.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum Verifică tariful actual!
Plecare 23 decembrie 2016
Tarif adult / sejur 985,00 lei

Informaţii hotel Peștera – Moroeni, oferta de Crăciun 2016

Hotelul Peștera 4* se află pe platoul Bucegi, în Parcul Natural Bucegi, la altitudinea de 1600 metri. Hotelul cu o îndelungată tradiție a fost renovat de curând, beneficiază de amplasare pitorească și de facilități moderne, poate fi recomandat pentru un sejur activ sau de relaxare.

Facilități camere: mobilier modern, încălzire, LCD, televiziune prin satelit, telefon, birou, seif, minibar, cadă sau duș, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, balcon, room service, (majoritatea).

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, bar, terasă, grădină, camere pentru nefumători, family room, seif, lift, acces internet, încălzire, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, magazin, zonă pentru fumători, centru spa și wellness (saună, masaj, cadă cu hidromasaj), sală de fitness, piscină interioară, teren de joacă, spălătorie, birou de turism, parcare.

Informaţii utile pentru sejur la Moroeni

Moroeni este o comună pitorească din județul Dâmbovița, arealul ei fiind inclus în Parcul Național Bucegi. Moroeni se află la aproximativ 70 km distanță de orașul Brașov, la 40 km de Târgovişte și la 117 km de București. Relieful predominant muntos, cu impozanții masivi Bucegi și Leaota, străbătut de râul Ialomița, fenomenele carstice, formațiunile bizare precum Sfinxul și Babele, flora și fauna bogată atrag numeroși vizitatori tot timpul anului. Aerul curat, frumusețea neasemuită a locurilor, gazdele ospitaliere și gastronomia savuroasă sunt ingredientele unei vacanțe reușite departe de aglomerația urbană.

Clima: Pe platoul Bucegi clima este alpină, cu vânturi puternice și precipitații abundente la peste 1800 metri altitudine. Temperatura medie anuală este de 2°C, stratul de zăpadă persistă în general, de la sfârșitul lunii septembrie până la sfârșitul lunii martie.

Obiective turistice: 

Cele mai cunoscute obiective turistice sunt: bisericile “Intrarea în Biserică”, “Sfântul Ioan Botezătorul” și “Sfânta Maria”, rezervațiile Cheile Urșilor, Cheile Rateiului, Cheile Zănoaga, Cheile Tătarului, Peștera Ialomiței, Barajul Bolboci.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentariile si review-urile turiștilor