| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • craciun viena hotel amedia wien
 • craciun viena hotel amedia wien
 • craciun viena hotel amedia wien
 • craciun viena hotel amedia wien
 • craciun viena hotel amedia wien
 • craciun viena hotel amedia wien
 • craciun viena hotel amedia wien
 • craciun viena hotel amedia wien
 • craciun viena hotel amedia wien
 • craciun viena hotel amedia wien
 • craciun viena hotel amedia wien

BW Plus Amedia Wien 4*, Viena

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 4 nopți
 • Preț: 549 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Oferte Crăciun 2015
Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă standard, Regim de masă: mic dejun și cină tradițională de Crăciun, Bilet la Concertul de Crăciun de la Palatul Auersperg, Bilete de avion și taxe de aeroport, Transfer aeroport-hotel-aeroport, Asigurare medicală de călătorie și storno, Asistență turistică, Tur panoramic al orașului Viena.
Tariful nu include: Excursii opționale, Intrări la obiective turistice.
Oferta pentru Crăciun în Viena este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

BW Plus Amedia Wien 4*, Viena

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 22 decembrie 2015
Tarif sejur / adult 549,00 €

Informaţii hotel Best Western Plus Amedia Wien – Crăciun la Viena 2015

Hotelul Best Western Plus Amedia Wien 4* este situat în animatul cartier de afaceri al Vienei, lângă staţia de tramvai Petrusgasse și la 700 metri distanță de staţia de metrou Kardinal-Nagl-Platz. Hotelul a fost inaugurat în anul 2012, beneficiază deservicii moderne și de o amplasare excelentă atât pentru călătorii de afaceri cât și pentru explorarea orașului. Centrul vechi se află la numai patru stații de metrou distanță.

Facilități camere: mobilier modern, seif, aer condiţionat, birou, încălzire, LCD, televiziune prin cablu, telefon, acces internet, minibar, duş, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, izolare fonică, room service.

Dotări și servicii: recepţie nonstop, bar, cafenea, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, lift, seif, cameră de bagaje, săli de conferinţă şi petreceri, centru spa și wellness (saună, baie cu aburi), spălătorie, acces internet, încălzire, aer condiţionat, zonă pentru fumători, serviciu de transfer (contra cost), birou deturism, parcare.

Informaţii utile vacanță în Viena 

Viena, capitala Austriei, este situată în nord-estul țării pe malurile Dunării. Fosta capitală imperială fascinează prin viața sa culturală, prin istoria îndelungată, prin arhitectură, prin îmbinarea perfectă de nou și vechi. Viena are de o istorie îndelungată, prima așezare datând din secolul I după Christos, însa cele mai vizitate obiective turistice aparțin perioadei sale medievale și imperiale. Orașul Viena s-a confundat cu muzica, secole de-a rândul a găzduit mari compozitori, Mozart, Johann Strauss, Schubert și Beethoven. Moștenirea sa muzicală se păstrează până în zilele noastre, Filarmonica din Viena fiind una dintre cele mai bune orchestre din lume. Viena este gazdă pentru nenumărate evenimente culturale, spectacole de teatru, operă sau operetă, festivaluri de film și dans, expoziții și concerte. Viena atrage totodată turiștii prin specialități culinare și prin faimoasele sale cafenele.

Clima: Vienei este temperat-continentală, cu veri calde, ierni reci și temperaturi blânde primavara și toamna. Primavara și toamna temperaturile diurne sunt în jurul valorii de 14°C. În timpul verii, temperatura poate urca pâna la 30 – 35°C. Iernile sunt reci, cu temperaturi în medie de 0°C.

Moneda: €

Mijloace de transport public: cel mai utilizat este metroul, urmat de tramvaie si autobuze. Tarifele sunt: abonament pentru 24 ore – 6,7 €, abonament pentru 48 ore – 11,7 €, abonament pentru 72 ore – 14,5 €. Transferul între aeroport și centrul orașului se poate face cu trenul sau cu autobuzul. Tarifele variază între 4 – 12 €/persoana/sens. Durata călătoriei este între 16–26 minute.

Restaurante și cafenele: Restaurant Salm Braeu, Restaurant Figlmueller, Restaurant Kriterium, Café Schwarzenberg, Alt Wien Caffee, Café Leopold Hawelka

Obiective turistice:

Palatul Schonbrunn (“fântâna frumoasă”), considerat unul dintre cele mai frumoase palate în stil baroc din Europa, a fost reședința de vară a familiei imperiale. Istoria familei Habsburg se leagă de acest palat, intrat in patrimoniul cultural mondial al UNESCO datorită importanței sale istorice, împrejurimilor inedite (parcurile, grădina zoologica) și decorațiunilor interioare impresionante. Tur Imperial cu ghid audio: 10.50 € (adulți), 7.50 € (copii între 6-18 ani), 9.50 € (studenți 19-25 ani și persoane cu dizabilități).

Palatul Hofburg a fost resedința suveranilor austrieci mai bine de 600 ani, în prezent adăpostește Biblioteca Natională, Școala Spaniolă de Călărie, Capela Regală, 22 muzee și servește drept resedință a președintelui Austriei. Intrare Hofburg: 9,90 € (adulți), 5,90 € (copii între 6-18 ani), 8,90 € (studenți între 19-25 ani).

Palatul Belvedere este o capodoperă a arhitecturii baroce, construit în secolul al XVIII- lea de arhitectul Johann Lucas von Hildebrandt pentru prințul Eugen de Savoia. Complexul este alcătuit din două construcții: Belvedere de Jos și Belvedere de Sus, ambele găzduiesc muzee de artă. La primul etaj al palatului se pot admira operele lui Gustav Klimt, Egon Schiele, Oskar Kokoschka. Grădinile superbe, care unesc cele două palate, sunt amenajate cu bazine de apă, fântâni, sculpturi, mici cascade. Bilet combi 3 atracții 19 €/adult, 15 € pentru studenți sub 27 de ani și persoane peste 60, gratuit copii și tineri sub 19 ani.

Catedrala Sfântul Stefan (Stephansdom) este un simbol al Vienei și martorul multor evenimente importante din istoria Austriei. Construcția catedralei a fost finalizată în 1433, au fost necesare lucrări de restaurare și renovare dupa ce catedrala a ars în cel de-al II-lea Război Mondial. Catedrala impresionează prin arhitectura sa gotică și prin patrimoniul cultural, pe care îl adăpostește. Vizitarea turnului sudic: 3,5 € (adulți), 2 € (copii între 15-18 ani), 1 € (copii între 6-14 ani).

Biserica Sfantul Karl (Karlskirche) este una din cele mai frumoase constructii in stil baroc. Imparatul Karl al VI-lea a inceput constructia in anul 1715, ca multumire pentru protectia divina dupa perioada cumplita a ciumei. Domul are o inaltime de 72 m si poate fi vizitat, oferind o panorama impresionanta a orasului. Bilete: 4.00 € pentru adulti, 2,50 € pentru copii intre 6-18 ani si este gratis accesul copiilor sub 6 ani.

Opera de Stat din Viena (Wiener Staatsoper) este una dintre cele mai importante opere din lume și găzduiește o mare varietate de spectacole de operă și balet la cel mai înalt nivel artistic. Clădirea a fost construită între anii 1861 și 1869, ca o bijuterie arhitectonică renascentistă. Bilet fără ghid 3 €, cu ghid 6.50 €.

MuseumsQuartier din Viena este unul dintre cele mai mari arealuri culturale din lume, cu muzee, instituții de cultură, librării, cafenele, restaurant și spații verzi. MuseumsQuartier beneficiază de un teritoriu generos, situat la periferia orașului vechi, în fostele grajduri imperiale, care au fost completate cu noi clădiri. Complexul de clădiri cu arhitectură barocă sau modernă găzduiește Muzeul Leopold, Muzeul de artă modernă, Galeria de artă, Centrul de dans contemporan, Centrul de arhitectură, Muzeul copiilor.

Parcul de distracții Prater și Mariahilferstrasse sunt două destinații turistice importante, pentru petrecerea timpului liber și respectiv pentru shopping.

Viena se poate mândri cu o mulțime de muzee, unele extrem de inedite: Muzeul Albertina (artă grafică), Casa Muzicii, Mozarthaus, Moya (artă contemporană), Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie a Artei, Muzeul Sigmund Freud.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri