| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • kehida termal Kehidakustany
 • kehida termal Kehidakustany
 • kehida termal Kehidakustany
 • kehida termal Kehidakustany
 • kehida termal Kehidakustany
 • kehida termal Kehidakustany
 • kehida termal Kehidakustany
 • kehida termal Kehidakustany
 • kehida termal Kehidakustany
 • kehida termal Kehidakustany
 • kehida termal Kehidakustany
 • kehida termal Kehidakustany
 • kehida termal Kehidakustany
 • kehida termal Kehidakustany

Kehida Termal 4*

 • Destinația: Balaton, Ungaria, Vacanțe
 • Preț: 60 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include: Cazare în cameră dublă standard; Regim de masă: demipensiune.

Tariful nu include: Proceduri terapeutice; Taxa de stațiune: 1,1 €/adult/zi; Transport.
Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Kehida Termal 4*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Perioada 03.01-15.06 16.06-31.08 01.09-20.12
Tarif adult / noapte 60,00 € 82,00 € 60,00 €

Regim de masă disponibil, la cerere: pensiune completă.

Informaţii hotel Kehida Termal – cazare în Kehidakustany 2019

Hotelul Kehida Termal 4* este situat în stațiunea Kehidakustany de pe malul râului Zala, la aproximativ 20 km distanță de orașul Heviz. Hotelul este modern, cu facilități pentru toate categoriile de vârste și cu un teritoriu vast, cu centru medical cu ape termale, piscine și tobogane acvatice pentru copii și adulți. Hotelul poate fi recomandat cuplurilor și familiilor pentru un sejur de relaxare sau pentru tratament.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin satelit, minibar, seif, acces internet, încălzire, aer condiţionat, cadă sau duş, articole de toaletă gratuite, uscător de păr.

Dotări și servicii: recepție nonstop, restaurant, cafenea, terasă, grădină, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, family room, seif, cameră de bagaje, săli de conferințe și petreceri, acces internet, încălzire, aer condiţionat, zonă pentru fumători, beauty salon, centru spa și wellness (masaj, saună, cadă cu hidromasaj), piscine interioare, piscine exterioare, piscină pentru copii, tobogane acvatice, solar, sală de fitness, mini-club (copii între 4-12 ani), birou de turism, spălătorie, parcare.

Informaţii utile pentru sejur în zona Balaton

Lacul Balaton se află în Ungaria, în partea de sud-vest a țării, la aproximativ 130 km de Budapesta. Lacul tectonic Balaton este cel mai mare din Europa Centrală. Pe malurile lacului sunt numeroase stațiuni balneo-climaterice, cu tradiție curativă îndelungată, recunoscută pe plan internațional. Plajele sunt acoperite cu iarbă, pietre sau nisip, numeroase hoteluri și-au amenajat plajele cu nisip, se pot practica sporturi nautice, parasailing, pescuit. Iarna, când stratul de gheaţă este suficient de gros, se organizează pescuitul la copcă, plimbări cu sania și patinaj. Țărmul nordic al lacului cu apă mai adâncă e înconjurat de coline vulcanice. Țărmul sudic cu apa mai puțin adâncă și mai caldă este destinația preferată de familiile cu copii. Siofok, un oraș medieval de pe malul sudic al lacului Balaton, cu bogată tradiție culturală, este recunoscut drept „capitala petrecerilor”, fiind preferat de oaspeții tineri. Orașul Keszthely de pe malul nordic este renumit datorită palatului în stil baroc (Festetics), a bisericii medievale şi a muzeelor. Balatonfured de pe malul nordic este o stațiune balneară cu tradiție îndelungată, recunoscută și pentru calitatea vinurilor produse în zonă și a festivaluri anuale găzduite, cel mai cunoscut fiind Anna Ball. Peninsula Tihany formată din activitatea vulcanică este zonă ocrotită prin lege, izvoarele termale și lacul format într-un crater vulcanic sunt principalele ei atribute turistice. Badacsony este o stațiune așezată într-o zonă pitorească de origine vulcanică acoperită de culturi viticole întinse.

De-a lungul lacului Balaton sunt numeroase izvoare cu ape minerale și sulfuroase. Cel mai renumit izvor cu apă sulfuroasă este Heviz, ce izvorăște dintr-o peșteră adâncă și alimentează lacul termal omonim. Stațiunea balneară Heviz este renumită pentru proprietățile terapeutice ale nămolului și ale apelor termale. Apa lacului are o temperatură cuprinsă între 33-36°C, în timpul verii și între 23-25°C, iarna. Apele termale și nămolul de la Heviz ameliorează afecțiuni ale sistemului nervos și locomotor, reumatice, ginecologice.

Clima: Regiunea lacului Balaton are un climat de tip continental, cu veri calde, din mai până în octombrie. Iarna, în lunile ianuarie și februarie, datorită temperaturilor scăzute, pe suprafața lacului se formează un strat subțire de gheață. Vara, temperatura medie a apei lacului este de 23°C, optimă pentru înot. În general sezonul estival durează din luna iunie până la sfârşitul lunii august.

Moneda: Forint (HUF)

Obiective turistice:

Parcul Național Balaton-Felvideki este o rezervație naturală, formată din Lacul Balaton și zone adiacente protejate: peninsula Tihany, bazinul Pecselyi, bazinul Kali, bazinul Tapolca, Munții Keszthely, dealurile Bakony și Somlo, râul Mura. Suprafața totală a rezervației naturale este de aproximativ 57 000 hectare. Peninsula Tihany formată pe malul nordic al lacului prin erupții vulcanice, are o istorie îndelungată, atrage vizitatorii atât prin frunusețea naturală cât și prin numeroase vestigii medievale. Bazinul Kali adăpostește calderele vulcanilor stinși, formaţiuni geologice spectaculoase.

Palatul Festetics din orașul Keszthely a fost construit în stilul baroc între secolele al XVIII-lea și al XIX-lea pe fundația unui vechi castel. Palatul este al treilea ca mărime din Ungaria, beneficiază de interioare somptuoase și de grădini superbe. Palatul a fost reședința familiei nobiliare Festetics, în prezent găzduiește Muzeul Castelului Helikon, o vastă bibliotecă, o sală de concerte.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri