| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
 • hotel riadh palms sousse
 • hotel riadh palms sousse
 • hotel riadh palms sousse
 • hotel riadh palms sousse
 • hotel riadh palms sousse
 • hotel riadh palms sousse
 • hotel riadh palms sousse
 • hotel riadh palms sousse
 • hotel riadh palms sousse

Riadh Palms 4*

 • Destinația: în curând
 • Durată sejur: 7 nopți
 • Preț: 546 €


  *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Tariful include:

Tariful nu include:

Rezervă acum

Riadh Palms 4*

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Plecare 3, 10, 17, 24 iunie 1, 8, 15, 22, 29 iulie 5, 12, 19 august 26 august 2, 9, 16, 23, 30 septembrie 7, 14 octombrie
Tarif sejur / adult 596,00 € 636,00 € 636,00 € 626,00 € 596,00 € 546,00 €

 

Informaţii hotel Riadh Palms – sejur Sousse 2015

Hotelul Riadh Palms 4* se află pe malul mării, în Sousse, la aproximativ 115 km de aeroportul din Tunis și la 35 km de aeroportul Enfidha din Hammamet.. Hotelul este unul dintre cele mai mari din Sousse, beneficiază de o grădină frumoasă și de o plajă superbă cu nisip, poate fi recomandat tuturor categoriilor de turiști pentru o vacanță reușită.

Facilități camere: mobilier modern, TV, televiziune prin satelit, telefon, aer condiționat, minibar, articole de toaletă gratuite, cadă, uscător de păr, balcon, room service.

Dotări și servicii: recepție nonstop, două restaurante, trei baruri, cafenea, terasă, discotecă, grădină, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilități, magazine, seif, lift, cameră de bagaje, aer condiţionat, zonă pentru fumători, sală de conferințe și petreceri, acces internet, programe de divertisment, piscină exterioară, piscină interioară, centru spa și wellness, beauty salon, spălătorie, închirieri auto, schimb valutar, parcare.

Servicii gratuite: tenis de masă, volei pe plajă.

Servicii contra cost: sală de fitness, centru spa și wellness, beauty salon, biliard.

Facilități pentru copii: piscină, mini-club.

Plajă proprie, cu nisip. Șezlongurile și umbrelele sunt gratuite la piscină și contra cost la plajă.

Informaţii utile sejur Sousse

Orașul Sousse este un important port, centru cultural și turistic al Tunisiei, așezat pe malul Mării Mediterane, în sudul capitalei Tunis, la aproximativ 140 km distanță. Metropola a fost colonie feniciană, Hadrumetum, apoi a intrat sub dominația Cartaginei, devenind centrul bazei navale a generalului Hannibal. Sousse a jucat un rol determinant în istoria țării, în perioada dominației romane, în timpul războaielor punice și al celui de-al doilea război mondial. Sousse a fost modernizat începând cu anii ’60, când s-a pus accentul pe infrastructură și turism. Anual, zeci de mii de turiști descoperă această destinație fascinantă, atrași de trecutul istoric, de atmosfera pitorească, de plajele ei superbe, cu nisip fin, de viața de noapte extrem de activă și de posibilitatea de a practica sporturi nautice, golf, motociclism sau echitație. Port El Kantaoui este o stațiune elegantă, situată în nordul orașului Sousse, la aproximativ 10 km distanță.

Clima: Tunisia are o climă mediteraneană în zona de coastă. Lunile de vară, din iunie până în septembrie, sunt foarte calde, iar din decembrie până februarie temperaturile scad, situându-se între 12-25°C, rar cad precipitaţii şi bate vântul. În restul anului temperaturile sunt primăvăratice. Partea de sud al ţării este influenţată de climatul din Sahara, cu variaţii mari între temperatura diurnă și cea nocturnă.

Moneda: Dinarul tunisian

Obiective turistice:

Medina din Sousse este înconjurată de fortificații solide, construite în anul 859. În centrul Medinei, se află Marea Moschee, ridicată de către emirul Abu El Abbes în secolul al IX-lea. Curtea moscheei este spațioasă, străjuită de coloane. Din vechea citadelă Kasbah a mai rămas doar Turnul Khalef, care servea drept far.

Ribat a fost construită ca o fortăreață faimoasă atât datorită vechimii ei, fondată în anul 796, dar și datorită rolului său de apărare a orașului. Moscheea a fost construită în anul 850 şi are aspectul unei fortăreţe, datorită zidurilor cu turnuri și metereze. În timpul dominației fatimide, Ribat a devenit un important centru religios, educațional și loc de pelerinaj. În secolul al XVI-lea, a fost parțial distrusă, în confruntarea cu flota spaniolă.

Muzeul de Arheologie din Sousse se află la poalele meterezelor de Kasbah, posedă o bogată colecţie de obiecte antice, provenite din toată regiunea, mozaicuri, bijuterii, piese de teracotă, statui, obiecte funerare.

© 2012, DAIAVEDRA


Comentarii și review-uri